Фермата сезон 5 тема 6

• 37 391
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 795
Може би се има предвид победителя от дуела. По-назад в темата имаше спойлери по този въпрос.

# 796
  • при късмета
За дуела в събота ставаше въпрос

# 797
Не знам защо реших, че ства дума за финала хаха

# 798
Във Фейса една потребителка пише, че водещите са се издънили и подсказали кой е победителя. Няма да Ви кажа, да не ме емнете за спойлерджийка Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не съм чула или не съм внимавала колкото дамата , та се изненадах.
Продължавайте да харесвате Маргото, който я харесва, не се разочаровайте заради скандалите които заформя. Права е. Обидена е. Силвия не работи и не създаде организация. А вметката, че Сами не и говори вече, не е от ревност, по скоро показва каква пчеличка е хубавеца ни и на какво се е натресла Сиса. Утре и на нея може да не и говори, като го стегне приятелката му. Mask
Може ли на лично.. да ми кажеш де

# 799
  • София
За Митко и Красимира разбрах, че и извън предаването са на крилете на любовта, ама какво става с Поли и мистър Краси?
Някой има ли информация дали продължава тяхната страстна любов?

# 800
Лакатрала,тъпо или не,аз казах своето мнение.За теб едни неща са тъпи,за мен други.Свят шарен.
   Тъй като гледам девойката много истински го е обичала,да.И в трудните моменти е с него,аха.А той нека си седи и си мрънка,че няма работа,няма пари.Като бивш полицай може да почне работа като сотаджия,например.В градът,в който живея,а доколкото разбирам той е от същия край,който полицай не е поискал,той не е почнал в СОТ-а.Хората се знаят,проверени,обучени.Ама или се прави на голямата работа,или яко се е издънил нещо пред колегите.
    Толкоз за Венци,истинската любов,прекрасния мъж.

# 801
Поправете ме, ако греша, но Венци  не разказваше ли, че майка му се е разболяла и лечението му е погълнало много средства и от там започва да затъва. Аз не го обвинявам, че е паднал. Никой не знае какво ще му поднесе живота. Ама това, че мрънка и се самосъжалява, че е изгубил напълно реална преценка за себе си, ами дразни ме. За татьов съм на дуела. И той ме дразни, ама на моменти има и умни включвания, а и забавни.
Маргото и Силвия си имат конфликт отдавна, ама в случая Маргарита беше права. Шефката освен да се фръцка пред мъжете и да се въргаля със Сами друго не я виждаме да прави.

# 802
Джоли пуснах нещо, дано го получиш, но няма гаранция за истинност. По важно е защо някои са усетили намек, а ние -не.

# 803
  • ново
Марулетке, къв сотаджия, той каза, че за 1500 лв. няма да работи.

# 804
Марулетке, къв сотаджия, той каза, че за 1500 лв. няма да работи.
Ми да мрънка тогава. Айде утре да си оди и да си мрънка навън.
Леле ако посочи Велислава за фермер ще стане интересно. Само че малката най вероятно ще направи Краса ратай и дуелист и Веселка пак ще отърве дуела. И така до финал

# 805
Да Феникс,Венци каза че се е разболяла и въпреки скъпото лечение е починала.И затъвайки в дългове малката го е зарязала.Намекнаха и че крие тежка житейска трагедия,която сам щял да реши дали да сподели от продукцията.

# 806
Ами, дано да не съм лош пророк, но той говори за дъщеря  си, а на семейната снимка, която показват с бившата му жена, момиченцата са две.
Оф, раздвоявам се така. Милостивата ми и състрадателна природа се сблъсква с убежденията ми относно това, какъв е добре да бъде един мъж и си губя баланса.  Май го съдим доста жестоко Венци.

# 807
И аз забелязах , че са две дечица на снимката

# 808
  • София
Колко хубаво,че темата за казармата вече е отшумяла.Аз се разходих до фейса и там налетях на един спойлер,който ме натъжи.В тази връзка да попитам-какъв е статутът на двете участнички-Вили и Дана ,в случай че станат фермер на седмицата-и двете ли са фермер,или Венци посочва едната от тях и какво прави другата?
Сега като се замисля,който и да победи в събота,после на фермерската битка ще падне от жена Simple Smile
Митко2 ще посочи Красимира,а Венци-Вили-то е едно обгрижване,сядане в скут,не е лесно...Simple Smile
Само не знам Дана и тя ли ще стане фермер или е на пангара-за да мисля кой ще спечели историческата,ако не е така.
Венци е много хубав на снимката.И аз помня,че още на визитките казаха,че това е заявил за себе си,но крие много тежка житейска трагедия,която,ако реши,ще ни я разкаже,но той време няма вече мисля..

# 809
Колко хубаво,че темата за казармата вече е отшумяла.Аз се разходих до фейса и там налетях на един спойлер,който ме натъжи.В тази връзка да попитам-какъв е статутът на двете участнички-Вили и Дана ,в случай че станат фермер на седмицата-и двете ли са фермер,или Венци посочва едната от тях и какво прави другата?
Сега като се замисля,който и да победи в събота,после на фермерската битка ще падне от жена Simple Smile
Митко2 ще посочи Красимира,а Венци-Вили-то е едно обгрижване,сядане в скут,не е лесно...Simple Smile
Само не знам Дана и тя ли ще стане фермер или е на пангара-за да мисля кой ще спечели историческата,ако не е така.
Венци е много хубав на снимката.И аз помня,че още на визитките казаха,че това е заявил за себе си,но крие много тежка житейска трагедия,която,ако реши,ще ни я разкаже,но той време няма вече мисля..
Какъв е спойлера, моля

Общи условия

Активация на акаунт