Фермата сезон 5 тема 6

• 37 392
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 780
  • София
На снимката с Венци и момата първоначално си помислих, че това е дъщеря му. Сигурни ли сте, че девойката е бившата изгора?

Която и да е- много красиво девойче.
Понякога се случват такива неща- дърт мъж с прелестно момиче, но всичко е временно. Обикновено момичето се отегчава и му бие шута. Това са 20+ години разлика... Е, нЕма шанс, освен ако старчето не е милионер.
Разбирам го и Венци- такова бижу му е кацнало на кацалото, няма как да не е щастлив.
А сега- старост, цялостна амортизация, безпаричие, няма работа...

# 781
Да , това е бившата му изгора . В профилът му има и снимки на дъщеря му , много хубаво момиче

# 782
Дайте да видим тоя профил

# 783
На 24 е според клюкарника,той на 46.Дъщеря му сигурно е колкото нея,нищо чудно че му е казала,че отглежда чуждо дете вместо собственото си.

На снимката може би е тази възраст. Но нали отпразнува 48, дето Станислав го заби, че за 50-годишен се представял достойно Smiley

А във визитката му пише, че е разведен от 2005, т.е. дъщеря му е била доста малка. Явно с годините са се отдалечавали все повече.

# 784
# 785
  • София
Това хубаво девойче се е хванало с Венци навремето, защото и е било интересно с него, а и той е демонстрирал класа и престиж.
Ако не знаем кой е той сега.. погледнете снимката- симпатичен мъж, добре облечен, поддържан, чаровен, суши ресторант...
Харесало го е момичето...

# 786
  • London
Любовта не признава години, раса, пол.... или я има, или не. В този ред на мисли да не й се отдадеш само, защото човека щял да е пенсионер като ти си в активна възраст ми се струва тъпа задръжка. Пък и не забелязвам на Мелания да й пречи, че Тръмп е пенсионер или на Макрон, че жена му е бабичка.... нито на Катрин, че Дъглас и той е многоооо дърт. Ще кажете те са богати, ала бала, но аз ги виждам като хубави, стабилни и обичащи се двойки. Годините не са фактор като има любов.

А, Венци е готин.... ще си намери пак мома/жена, каквото му е на сърце. Аз му пожелавам основно да се сближи пак с дъщеря си, другото ще дойде....

# 787
  • София
Венци трябва да се посъбере и на първо време да се стабилизира финансово. Това ще му даде самочувствие и позитивен поглед върху собствения му живот.
Ако остане просто така да си мрънка наоколо-ще си бъде все така смачкан.

# 788
  • Sunshine state
Маргарите много иззлобя вчера, а я харесвах. Жалко, разочарова ме. Силвия каквато и да е, тя просто си я нарочи и си изтърва нервите. За Митко съм на дуела, Венци му е време да си ходи.

# 789
Венци е бил яко по живота. Мацки, пътешествия, барове, купони.
И изведнъж бам .. греда. На почти 50 без нищо. Не знам само дали си е мислил, че ще е вечно млад и вървежен. Няма и пари.
И вместо да се вземе в ръце стои безработен и чака и мрънка и се самосъжалява.
Еми не мога да го харесам. За Митко съм утре вечер.

# 790
Хвърлих един поглед на Венцините снимки. Още повече се убедих, че не ми харесва. Не ми допада това парадиране, коли, оръжия, мацки, салфетки, кръчмарски изпълнения.. И накрая какво? Нищо! Добре си е поживял, но живота не свършва на 50, трябва да има и малко мисъл за бъдещето.

# 791
  • при късмета
Иначе, Венци се оплакваше, че работел по 20 часа в денонощие. Гледам, че за хобита е имал предостатъчно време. Не, че ФБ е някакъв критерии де. Лично аз, дори да е милионер, дори да съм на 15, а не на 20, нямаше да издържа това вечно недоволство от нещо и нагласата, че всички са ти длъжни. Не бих се хванала с него, камо ли да остана

# 792
Във Фейса една потребителка пише, че водещите са се издънили и подсказали кой е победителя. Няма да Ви кажа, да не ме емнете за спойлерджийка Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не съм чула или не съм внимавала колкото дамата , та се изненадах.
Продължавайте да харесвате Маргото, който я харесва, не се разочаровайте заради скандалите които заформя. Права е. Обидена е. Силвия не работи и не създаде организация. А вметката, че Сами не и говори вече, не е от ревност, по скоро показва каква пчеличка е хубавеца ни и на какво се е натресла Сиса. Утре и на нея може да не и говори, като го стегне приятелката му. Mask

# 793
Е, финала нали е на живо, как са се изпуснли кой е победителя?

# 794
  • София
Колко много любов струи от снимките и коментарите на приятелката на Сами във Фейсбук...
Прекрасно е някой да те обича толкова много и безусловно, друга тема е доколко го заслужаваш...

Общи условия

Активация на акаунт