Фермата сезон 5 тема 6

• 37 396
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 765
Г&В не сън го чула, но си права, няма как в открит текст да и каже "не сядай в мъжки скутове пред мен". Може да се получи взрив  Mask

ма ко минимални три годишни присъди за това, че съдбите на едно семейство са разбити.

лещичка сега пак ли е с нея или са стари снимки?

# 766
  • London
Цитат
Няма как да придобиеш шизофрения от казарма. Моля хора, които не се развиват в областта на психиатрията по-хубаво да не развиват налудничави теории.

Не съм психиатър, но съм чела доста по въпроса. Силният стрес, особено ако е продължително време, може да доведе до отключване на шизофрения. Сега явно момчето е било предразположено, но е напълно възможно. Според съвременните теории психично заболяване може да се развие при генетична предразположеност в комбинация с отключващ фактор от средата - продължителен стрес, довел до психична травма, наркотици и др.

Ами освен за да няма стрес да го сложим в саксия и там да го отглеждаме? Стреса е навсякъде.....на работа, училище, докато шофираш, докато живееш. Който има да го хваща шизофрения ще го хване, заложено му е и няма мърдане. Ако седнем да мислим за 1% във всяка една дейност то тогава можем да седнем на един стол и да чакаме да се споминем - да не летим със самолет, че можело да падне, да не купим кола на сина ни, защото можел да се блъсне, да не го пускаме вечер на заведение щото можело да го убият, да се напие и той да набие някой и тн и тн. Всичко това ми звучи нелепо.....подобно на какво видиш ли МОЖЕЛО ЕВЕНТУАЛНО да стане като идеш на казарма. Ми то може и на лагера да стане.... да го хванат 5 съученика и да го опердашат, не можеш да огрееш навсякъде, като има да става ще стане и това е.

# 767
Стари са,от миналото лято.Сега само някакви ловни е качвал.Беше ми любопитно да я видя,а и са публични.По разни екскурзии със сватовете са ходили 😅

# 768
  • London
Хубава двойка са, Венци сияе. Дано намери някоя да го кара пак да се усмихва така.

# 769
Аз имам предложение за всички фенове на казармата-  пратете си децата във Френския легион. Там чудесно ще ги стегнат🖒.
Не мога да повярвам, че след всички примери за безвъзвратно осакатени млади  хора,  все още някой си мисли, че такова нещо е полезно.

Скрит текст:
Брат ми е бил във френския легион и се държи като престъпник - пълен пропадляк - като дете си беше разбойник, след легиона съвсем загуби човешкия си облик

# 770
  • ново
Skrekkelig, много съжалявам за това. Ние на селската къща от скоро имаме съсед, който е бил легионер, ами струва ми се че нещо не го слуша главата.

# 771
  • при късмета
Тари, благодаря за информацията! Нямам думи за коментар

# 772
И тук се изненадах на седналата в скута му Вили, по скоро на Дана, че не и направи дискретна забележка. То бащински чувства , мъка за приятел , ама ми е неприемливо пред майка си, да посядаш на чуждо коляно. Ще следя с интерес дуела от мястото между двамата, може да има изненади Mask

Може майката да се надява, че дъщеря и е харесала Венци като мъж и покрай него ще се върне в правия път и затова не смее да и секва вдъхновението. Къде и да му седне по-скоро ще се зарадва Wink

# 773
На снимката изглеждат като баща и дъщеря. Наистина ли си е мислил, че ще задържи толкова младо момиче и ще живее с него дълго и щастливо? Ега ти самочуствието има този мъж , никакъв реален поглед за себе си. Изненадана съм, чувах, че е млада, но толкова .... Ако иска да не остане сам, да обърне внимание на друга възрастова група ... или да забогатее внезапно до милионер или стохилядник  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 774
  • Вестерос
Венци сега е наполовина просто. На снимката изглежда добре. Но момичето е много малко за него. На него му трябва една жена 35+

# 775
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На снимката изглеждат като баща и дъщеря. Наистина ли си е мислил, че ще задържи толкова младо момиче и ще живее с него дълго и щастливо? Ега ти самочуствието има този мъж , никакъв реален поглед за себе си. Изненадана съм, чувах, че е млада, но толкова .... Ак
Точно това е в основата на проблемите на Венци - че няма реален поглед за себе си. Както каза някой по-напред, държи се, все едно всички са му длъжни, все едно друг му е виновен за кофти изборите и провалите. Обвинява съдбата, каръщината, лошото стечение на обстоятелствата, фазите на луната, слънчевите изригвания, само не и себе си.

П.П.: Не бях чувала за разказанато от Тари, дори не успях да прочета материала докрай. Потресена съм, това е немислимо зверство!  Sad

# 776
  • Вестерос
Това е повсеместен проблем, за съжаление

# 777
На 24 е според клюкарника,той на 46.Дъщеря му сигурно е колкото нея,нищо чудно че му е казала,че отглежда чуждо дете вместо собственото си.

# 778
Skrekkelig, съжалявам,  че така се е случило. Това затвърждава мнението ми. Пиша последно и приключвам темата, позицията ми е ясна. Гледах интервю с командира на първия ни взвод "сини каски", който ги е водил на мисията в Камбоджа. Ами разказа човека доста и сподели, че малка част от ветераните са в час. Има и самоубийства, след прибирането им в Бг. Толкова по темата.
Много е красива бившата на Венци, той за това не може да я прежали. Като двойка, обаче, изглеждат нелепо. Все едно е извел щерката на кръчма.

# 779
Това девойче акъл няма.Че и родителите си въвлякла в това.Аз имам особено мнение за двойки с такава разлика.Знам,че може да са супер добри хора,много да се обичат,но това са две различни поколения,когато тя е в най-осъзнатата си възраст,той ще е пенсионер.
    Някой попита кой от сегашните фермери ще се справи в казармата.Мисля,че от момчетата всички.
  Дана и аз чух като каза на дъщеря си да стане да се размърда.Тя няма и какво да каже пред всички.Все пак Вили не е на 12г.

Общи условия

Активация на акаунт