Фермата сезон 5 тема 6

• 37 395
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 840
  • София
И аз ги видях, може да има алергия/непоносимост към някой продукт, нещо такова.

# 841
  • ново
shokomen, ако Веселка е дете, ти какво си? Може би тийнеджър? Smile

# 842

Ако можеш си врътни, когато показват кошниците на земята.

Г&В точно така 😂😂😂

# 843
Само аз ли видях няколко торбички с надпис Красимир. Това ме навежда на мисълта, че той си е поканен участник.
И с имена на другите участници ми се мяркаха - Сами и Веселка със сигурност.

# 844
  • София

Епизод 54 (08.11.2019)

# 845
Силвия хем не беше права,хем реве и я срам да си признае.Краси хубаво и го каза.

# 846
Няма как да придобиеш шизофрения от казарма. Моля хора, които не се развиват в областта на психиатрията по-хубаво да не развиват налудничави теории.
Наш близък след като се дипломира в университета влезе в Школата в Плевен. Нападнали са го смелите български воини...., заключил се в стаята си, не знам какво друго е станало, впоследствие получил шизофрения със самоубийствени наклонности. Лекува се в къщи следващите 15 години. През 2013 г. успял да се измъкне без да го усетят в къщи и се хвърлил пред влака. Още стои инфото в нета.

# 847
  • London
Не гледах много сериозно днес, нещо почва да ми затъпява предаването.... жалко! Видях обаче противната Весела да бичи стойки, не издържах дълго и смених канала. Утре не знам да гледам ли изобщо дуела щом отново се оказа, че цял Фейсбук знае победителя, защото Андрей едва ли не го казал в ефир.

# 848
  • София
Шизофренията си я носиш, но има случки, които могат да я отключат.
При ной познат се отключи след еднократно взимане на наркотици, преди това не беше имал признаци или поне не е признал да има.
Но то все някога ще се отключи, може би е щял още няколко щастливи години да има.

# 849
  • London
Аз май не искам повече да го коментирам това....  родителите на такива деца сме склонни да търсим някой фактор, който да обвиним. Прави се основно с цел да не изпитваме вина. Истината е, че медицината не е напреднала дотам, че да ти даде отговори, на мен още не са ми дали... аз в никакъв случай не мога да обвиня Пешо, че хванал моя син за гушата като бил на 2 или някаква друга ситуация от сходен характер. Мисълта ми е, че и без казармата този човек е щял да се разболее, защото е имало да става, било му е заложено и е чакало просто да се развие. По тази логика не пускайте децата си на аква парк....колко деца вече измряха на пързалки водни или паднаха от съоръжения? Пак казвам, звучи нелепо....повече няма да се изказвам по темата, явно няма да стигнем до съгласие.

# 850
Ти едно си знаеш едно си баеш....
Няма да обвиниш някой изрод ако хване сина ти за гушата, а ако се опита и недайсибоже да успее да го изнасили?

# 851
  • София
Силвия е ужасен фермер. И другите прекаляват, ама ги разбирам, гладни са и изнервени. Може ли да са толкова мъже и да нямат обяд, а само вечеря, а за закуска нишесте.
Фермерът трябва още от предния ден да знае какво ще се яде следващия ден. Това ѝ е основно задължение, за да върви работата.

# 852
Колко много любов струи от снимките и коментарите на приятелката на Сами във Фейсбук...
Прекрасно е някой да те обича толкова много и безусловно, друга тема е доколко го заслужаваш...
Явно Сами , обича да ги пали и върти около себе си.Тщеславно е момчето!

# 853
  • London
Ти едно си знаеш едно си баеш....
Няма да обвиниш някой изрод ако хване сина ти за гушата, а ако се опита и недайсибоже да успее да го изнасили?

Извинявай, но това може да се случи навсякъде, защо реши, че само в казармата е възможно. Казармата не е създадена някой да се изнасилва и мнозинството от 99% посещавали я ме съмнява да са изнасилени или и в обратното ще се опиташ да ме убедиш? Няма да се изненадам, само някакви черни филми в нечии глави. Хайде нека не говорим за частни случаи, защото изнасилени има и в училище, мога и аз да разкажа някоя шокираща история от частен характер и ти следва утре да се обявиш и против училището ли? Ами на работа колко изнасилени има, да не работим освен понеже е възможно да ни сполети нещо и там?  Ако, ако, ако...., някакви кретенски вероятности, които можело видиш ли 1% да се случат в казармата, толкова е процента по принцип за всяко едно местообитание. Смях в залата, буквален!

# 854
Значи, в този епизод ме издразниха мъжете. Не оцениха грам това, което направиха жените, които си бяха тотален хаос, абсолютно вярно, че не трябва да се събират повече от две на едно място... Но все пак направиха това, което им беше по силите без да получат особена помощ от мъжете. Когато ролите им не са разменени, жените носят, придържат или работят наравно с мъжете в задачите. Тук 5-има мъже 3 дни направиха едни кисели краставици, лютеница и рачел, а да и пердета... Терлиците въобще не ги броя, тях трябва като си почиват да ги правят, като бабите едно време. И мрънкат, че мили чаши, пфу! Колкото и неорганизирани да бяха жените, мисля че се справиха сравнително добре абсолютно сами.
Красимира днес отново ми направи лошо впечатление, демотивирана, колко пъти повтори, че нямало да вземат кошниците, голямо мрънкане през цялото време, че било трудно, че си трябвали мъже и т.н. Включи се в изработката на леглата май само и те не бяха както трябва. Не че нещо, ама на първо място ако сам не се мотивираш и не си помогнеш, кой?!? То е най-лесно да се откажеш. В това отношение Бети ми хареса много как се нахъса за работа.

Общи условия

Активация на акаунт