Фермата сезон 5 тема 6

• 37 398
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 825
Аз съм за Венци ,защото Димитър е прекалено лигав ,досаден и мързелив!

# 826
  • при късмета
Скрит текст:
Наистина ли го подкрепяте тоя Митко? Дразни ме, че се прави на нещо, което не е. Лигав, мазен, голямата работа. Венци е истински мъжкар физически. Това че се е сринал психически не го прави лош човек. Имал е своите тежки моменти и как да е весел като го боли? Може да е тук, във фермата, за да даде ново начало на живота си. На такива хора искам да дам подкрепата си, а не на глезанчовци като Митко.
Кое точно му е мъжкарското? Това, че каза, че пребитите жени са си го заслужавали? Това, че в същия конфликт каза "така ще е като не можеш да упражняваш сила"? Това, че е направил дете, а после никакъв го няма емоционално, психически и физически до него за целия му живот ли? Това, че не смята за нужно да е санкциониран "като пропусне някой пиклив червен светофар" и гледа джоба си, вместо живота на някого? Кое от тези "мъжкарски" разсъждения го прави такъв по-напред, че се чудиш за кое да се хванеш. Това ли ти е представата за мъжкар?
Аз тези неща не съм ги чула кога ги е казал. А и смятам, че явно сте ги извадили от контекста или се е шегувал. И въпреки това си е мое мнение и никой не задължавам да го харесва.
Нито са измислени, нито са извадени от контекст, това в кавичките са негови думи дословно. За отношението към жените беше в началото, бяха разделени още, но това за светофара го каза преди 3-4 дни, стана въпрос дали е редно да се дават рушвети на полицаи. Епизодите са в темата и може да ги пуснеш по всяко време, че да го видиш. Даже се обсъждаше, че минавайки на червено рискува живота на някого и хич не му дреме, по-важно му е, че ще му вземат книжката

# 827
  • София
Аз не знам как може някой да го подкрепя след изказването му за пребитите жени. Такива хора трябва саа бъдат заклеймявани.
Жалко, че не се повдигна това като въпрос, а остана висящо.

# 828
  • Калгари, Канада

Да си представим Митко Калайджиев в казармата за една седмица. Не му го пожелавам на момчето...

Него не го мисли, тати ще му плати и той само по документи ще се води вътре. 😉

# 829
Аз пък си мисля че може би се появяват самите участници  /и без това са навън всички вече/или техни близки

# 830
Ах, това за пребитите жени не съм го чула, ама като се сетя за тирадата му за гейовете и не се учудвам... И тоя си има принципи и си ги следва, какво да ви кажа.. После що Станислав се сърди на Митко и Краси, че нареждат полицаите и военните. Ми вземете един Венци за пример на човек с пагони... жалко, че заради такива като него, хора като Станислав страдат и също отнасят негативи..

# 831
  • при късмета
Изказването беше нещо като: Те пребити те жени сигурно са го заслужавали и яко са ядосали някого. Имаше някакъв скандал и Велислава пак беше в центъра

# 832
Като нищо и Венци си пада по раздаването на юмручно правосъдие... 100% и изнасилените си го заслужават... Думи нямам... ДОбре, че не следя редовно сериите, че ако съм го чула това, да съм си изхвърлила телевизора от яд..

# 833
То пак тръгна от приятелката-предателка...как мъжете са всеотдайни и ей така като се случи един вид си го просят.
И за юмручното право се беше изказал, но не помня точно. Липсвали му "лостове" от външния свят, с които би бил раздал правосъдие.
Но за дъщеря му не съм била права. На много снимки си е с него, явно когато е можел е прекарвал времето си с детето. На бала ѝ са тримата, а тя е много хубаво момиче.

# 834
Жени цепят дърва - само как вкараха с един удар дънера в кофата и разплискаха водата 🤣🤣🤣

# 835
  • Пловдив
Тъс Силвия, таз вечер вдигна голяма патърдия, изглежда ми, че е малко избухлива и по този начин напряга обстановката, всички са изнервени и малко им трябва да започнат, не ми аресва подобно нещо! Като фермер на седмицата, Силвет' трябваше да е по спокойна и да всява респект..
Ама иначе е симпатична. Blush

# 836
И аз не оправдавам постоянното извинение на нестабилността на Веселка с това, че е “дете”... Ами не, не е. Млада е. Дете отдавна не е. Което не извинява изблиците й. Както и липсата й на базови умения на общуване.
Искала да става адвокат... Пишела прочувствено... Нима?! Нека пише. Ако това й дава усет за някаква вътрешна пълнота... защо не? Но... нито има дарба, нито разбира и познава правилата на този занаят. Не е нужно да хабят тв време, запознавайки ни с творбите й, “излети” в пристъп на вдъхновение, върху салфетки...

# 837
Само аз ли видях няколко торбички с надпис Красимир. Това ме навежда на мисълта, че той си е поканен участник.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 22:18 от Не се сърди, човече

# 838
Айде бе дете е Веска. Хитра лисичка. Усети че съжаление то на хората върши чудеса и яхна тази позиция Два реда сълзи, два реда сополи, малко гушкане с тъжна физиономия и пердаши напред
Не мисля че човек с три деца е дете
Силва пък се чуди къде е изпуснала юздите-ми в леглото на Сами бе моме.

# 839
  • София
Какви творби? Я Blush

Общи условия

Активация на акаунт