Фермата сезон 5 тема 6

• 37 507
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Какъв беше този разговор на Венци

# 301
  • ново
А, Джоли аз пък мога да плета 😂 Срещу масаж от Сами ще плета и песни ще пея.

# 302
  • София

С дъщеря му, която има РД. Много зле беше, ама като се сетиш късно, че си баща...

# 303
Кофти разговор с дъщеря му.
А, Джоли аз пък мога да плета 😂 Срещу масаж от Сами ще плета и песни ще пея.
Е ама ти докато ги изплетеш аз ще съм те изпреварил с готовите.
Ама няма да се караме, Сами е млад ще се справи. И на Красимир ще дам терлик

# 304
  • I want it all and I want it now.
Не е момента да си оправя отношенията в ефир Венци.

# 305
Силвия изобщо не се справя като фермер . По-добре да беше загубила с чест, отколкото да се излага така и да няма грам авторитет пред другите .

# 306
Силвия да беше си скатала мръсното долно бельо ,за да не го пере Митко,но де ти ...то от една недо%бка освен оборен спорт ,какво да очакваш хич не ме кефи тази мома от рафта.

# 307
Не е момента да си оправя отношенията в ефир Венци.

Така се трупат точки в очите на зрителите

# 308
В шок съм от Силвия, оказа се мръсница - в буквален и преносен смисъл.
Може ли 3 седмици да не си изпереш дрехите. Що за мърла трябва да си. За хигиената няма оправдание и със студена вода и правен сапун могат да се изперат.

А това със Сами - не предполагах, че е толкова лесна жена. Честно..Даже Паулина имаше повече финес от нея..Егати фльорцата - без извинение!

# 309
  • ново
Ох, Силвия вярно не знае на кои хора е. Не става за фермер. Като ги гледам как от мързел си съсипват млякото, много ме е яд. До сега не ги видях да квасят или да правят сирене. Само извара. А изварата може да се направи и от суроватката на сиренето. Аз съм много практичен човек и това много ме дразни.
Имам чуството, че Маги я провокира нарочно, за да я избере за дуЕлист, а тя да викне Веселка. Дано!

# 310
Да, бе Сиса три седмици не се е прала. И бельото. Ще се усмърди навсякъде. Митака и пере гащите. То силно казано пране, защото той само ги измокри и изцеди де ама все пак.

# 311
Стига бе, верно ли? Аз ще гледам по-късно,но това ако е вярно, Силвия да си изкопае една дупка и да се скрие. Отврат.

# 312
На негово място и аз само щях да ги приплакна, въобще не заслужава друго подобна мърлявщина.

# 313
На мен ми се стори, че в гласа на дъщерята на Венци има сълзи. А и тя каза, че празнуването предната вечер е минало кофти. Не трябваше да я разпитва в ефир. Излез и говори с нея като искаш. Сто години не я е потърсил и сега пред камерите се прави на баща.
А иначе тази вечер се забавлявах много с мъжете. Пък като чух колко животни има да обгрижва Марги направо се ужасих. За мен гледането на животни е тежка и неблагодарна работа.Нямам село, не съм гледала, но така ми изглежда.
Красимира защо се държи така със Силвия? Озлоби се, че възлюбения е ратай или има нещо друго, което съм изтървала?

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 23:20 от deivi

# 314
Обаче Силвия казА, че работата на Митето е по-тежка. Маги имала да оправи само обора и животните и дотам, а Митето.... кво знаете Вие, не е лесно да се свари боб.Mask

Общи условия

Активация на акаунт