Фермата сезон 5 тема 6

• 37 480
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Как не й беше неудобно на Силвия, Митко да й пере дрехите, включително и бельото. 😮
Ужас! Дори не мога да си го представя. Flushed
събирала... и е чакала да стане фермер, за да накара ратай да й изпере гащите ли?
С кой освен Сами се е натискала?

# 346
Не са се натискали, ама се гушкаше с Красимир, докато той не избяга😆.
До момента не се сещам друг фермер да е карал някой от ратаите да го пере.

# 347
Цитат
До момента не се сещам друг фермер да е карал някой от ратаите да го пере.

Може да е имало такива случаи, но да не са ги излъчвали. Прането на дрехите на господарите е работа на прислугата. Да не забравяме, че продуцентите решават какво да се излъчи. Силвия си е взела доста дрехи, така че едва ли е мръсна. Мързяло я е да се пере на ръка. Това да си остави мръсното бельо да го пере друг, особено мъж, си е наистина гадно.

# 348
Абе, колкото и дрехи да си е взела, поне бельото можеше да си изпере сама. Пък и в условията, в които  живеят и работят, все си мисля , че доста им се цапат дрехите.  Ужас, аз бих умряла от срам, а тя се хили кято пача. Започна да си показва магариите и тя, ама така е, като е шефка. За благодарност на Бетката, че й подари фермерския дуел, добре, че не я прати ратай😎

# 349
Абе дори и да е имало условие ратаят да изпере фермера, ми вземи местни му там 3,4 блузи и готово. Ама то толкова пране, а и гащи. И къде са стояли 3 седмици тези мръсни гащи докато дойде Митето да ги изпере.

# 350
Това с прането е потресаващо JoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 351
Митко 2 обаче има страхотно чувство за хумор. Сигурно затова и са излъчили сцената с прането. Laughing

# 352
  • Калгари, Канада
Сами откровено не ме кефи в действията си със Силвия. Според мен Красимир успя да се измъкне сух от любовта с Паулина, без негативи за играта му. Но Сами може и да не успее. Това, че се мляскат и опипват под завивки и якета, прилича точно на птицата с главата в пясъка (тя си мисли, че се е скрила).

Ако Сами стигне до финал без дуел на арената и хората гласуват за него, това ще е дъното вече (след миналогодишното музикантче). Станислав и Красимир за мен са много по-добри и бързи във всякакъв вид "земеделска" работа (триони, коване, рязане и т.н.). Все пак не избираме модел,  та да го пращаме на финала без бой.

Малко остана, някой от водещите спомена 5 дуела, а много хора трябва да излязат (Венци, Митко 2, Веселка, Дана и дъщеря, Силвия - дотук 5, дано да са тези, въпреки че не изключвам някои от тях да са заменени с Красимира, Бети, Сами и Станислав)

Дано Маргарита викне Веселка на дуел.

# 353
Митко 2 обаче има страхотно чувство за хумор. Сигурно затова и са излъчили сцената с прането. Laughing
     И аз така мисля.
  Честно,идва ми да взема една здрава тояга и да я строша в малоумната комплексирана тиква на Венци.Абе как може такова нещо?!Грам бащинско чувство няма в този .....И оная Велислава"Ти си най-доброто бебе сьомга!"БЛЯКС!!!Защо му казва така ,аз така и не разбрах.
   Силвето,и тя се издъни с тези гащи.Три седмици да не се пере,щото все нещо друго изниквало-моля?Иначе 6ца от тотото удари тя със Сами .
  Веселка да си ходи,да си реве домА.Хич не я жаля.
  Мисля,че АЙТИ беше прав,но на другите не им стиска да се изкажат.Както и за Веселка.Вярно,че продукцията е решла така,но това далеч не значи ,че е справедливо,правилно и честно.От друга страна пък,що фемилито да не се възползва от шанса?
   Красимира що така се обърна срещу Сиса,аз не разбрах.Явно има нещо,което не сме видели.
   Голям хилеж с търлъците и мъжете-плетачи.Някак си те умеят да се забавляват повече,не се вкарвта в радни интриги,заяжданици.Докато  жените са като змийско гнездо.

# 354
  • България
Само се разписа на арената в дуел с Тихомир, доказа се. Състезаваше се сам със себе си, не с Тихомир. Бих му препоръчала да чете и учи Алманаха. Ако си го постави за цел, съм сигурна, че ще го знае по-добре от Дана.
И аз не харесвам това опипване със Силвия, кофти е спрямо приятелката му. Избрал си е навън хем спортна, хем състезателна, хем умна, хем приключенски насочена жена. Тя го подкрепяше много в мрежата. И като стил на обличане си подхождат и тя с пиърсингите, и той с татуировките. Силвия бледнее пред това момиче и по външност, и по ум, и по излъчване. Но това е женската гледна точка.
Венци си е все така зле.
Митко 2 може да е мързелив, но вкъщи умираме от смях като го слушаме. Напомня ми по откачения хумор, мимики на баща ми. Grinning Имам чувството, че нарочно сложиха размяна на задачите по пол с Митко ратай. Изнася си шоуто по цял ден. Да беше записал натфиз с комедия.

# 355
Аз понеже още не съм гледала, Сами видя ли как Митко и пере гащите на тая мърла? Ако съм на негово място щях да ходя да се дезинфекцирам...
Силвия направо се срина до земята, да беше отказала от фермерството, да не се беше изложила толкова..

# 356
  • Калгари, Канада
Сами сигурно е разбрал, че Силвето е останала без гащи и затуй я гуши 🤣🤣🤣🤣🤣

# 357
  • Варна
Ами Маргото как се напи и изтрещя? Кво й става на тая жена не знам.

# 358
Поведението на Красимир много ме радва. Явно участието в различни телевизионни формати го е научило как да се държи пред камера. Когато на Силвия са и казали да даде дрехи за пране на Митко, тя въобще не е подозирала какви негативи ще си навлече. Тя е свободна жена, но живеем в пуританско общество, което веднага заклеймява фриволно женско поведение, за разлика от мъжко такова. Не харесвам Веселка , Венцислав и Маргарита с постоянните им препратки към миналото им. Все са онеправдани и хленчещи.Красимира здраво е хванала Митко 2, за какво и е награда вече Simple Smile

# 359
Сами винаги е инициатора на свалките, кара наред, където му се отвори вратичка. Бети не я отвори, Силвия разтвори широко порти. Mask Не бъдете толкова строги, те са в 30-те си години, хормоните блъскат, ако са свикнали на редовен секс.... малко по скандинавски ще стане, заради здравето, не, че е @@@@ Stuck Out Tongue Winking Eye
От интервюто на Поли разбрах, че не са наясно кое се излъчва и кое-не (беше изненадана от излъчването на някои разголени сцени). Не знам дали камерите са статични или им ги навират в лицата, но участниците  пропускат факта, че в такива формати най-интересен за продуцентите е секса.Секса продава ! Дали е така вече не съм сигурна, сред определени групи може да е така, но виждам разочарование от Силвия и във фейса.  Щом Сами сега е с приятелката си, свалката е била временна и заради изолацията. Но пък какъв коз получава приятелката му - а  мръдне, а го захлупят със :" Силвето така ли правеше ..." Mask
Във всеки сезон ратаите са прали дрехите на фермера, не са го давали досега, явно никой не е събирал дрехи за три перални и не е имало такава атрактивна перачка. Smile
За мен най-смешните плетачки във всички сезони бяха Нико и Краси , за който ги е гледал, да си спомни мъжко плетете с ракийката пред тях:

Общи условия

Активация на акаунт