Фермата сезон 5 тема 6

• 37 553
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 420
Мен ми стана много жал за Венци след като дадоха как говори с дъщеря си. По-обидно държание не бях срещала скоро. Аз също имах доста разногласия с моят баща и дълго време все бях настроена срещу него заради вечните кавги и неразбирателства вкъщи. Така бях учена - че той за нищо не става и се озлобих до един момент, в който и аз като Иван (водещия) осъзнах, че аз съм на този свят благодарение на майка ми и на баща ми. Какъвто и да е той, каквото и да е направил, той ме е довел до това, което съм. Издържал ме е, възпитавал колкото могъл, гледал ме е, не ме е оставил, давал ми е храна, подслон. Да, не е направил много неща за семейството, по-скоро не направил, но нямам право да го игнорирам. И сега след като живея отдавна вече в чужбина, а той е вече на години все по-често мисля за него, за изгубените безвъзвратно моменти, които сме могли да имаме заедно, но не сме. Промених си отношението спрямо него и сега ми е по-леко. Малко се отплеснах, но ми стана адски жал за този човек Венци. Изглежда много самотен.
Що се отнася до Силвия и Сами - ами те са млади хора, защо да не се заиграват. Плюс това тя също имаше някаква закачка с Красимир и какво от това. Никой с никого не е обвързан. Може пък от лек флирт да излезе нещо, съмнява ме де, но все пак.
Веселка не я харесвам, за мен тя се прави на малкото невинно момиченце, все неразбрано,все обидено, но тя е много по-хитра и силна от много жени там. Това е фасада!
Красимира така и не я захаресах,много ми е остра на моменти, студена. И с това бълнуване, ами зловещо си е честно, тя не знам трябва да търси според мен някаква медицинска помощ. Това си е опасно.

# 421
Нищо не разбрах от поста на Лозана.
   Къде видя у Веселка и Краси чисти и скромни българи?!
   В предния сезон имаше една Дарина,която изтрещяваше,все переше и мрънкаше,че не й стига водата.Мисля,че в предишни сезони ратаите перяха на фермерите дрехите.

Лека поправка само, не предния, а по-предния беше Дарина. 😂😂😂 Любимия ми персонаж от тогава до сега. Постоянно съм се смял с нея като почне да се оплаква. 🤣🤣🤣

# 422
Бедата на Венци е,според мен,че само мрънка,а не прави нищо по въпроса да стопли отношенията с детето си.И не търси вината в себе си,обвинява все другите,все обстоятелствата.В ранна пуберска възраст я води по дискотеки,с мутрите,после се скарва с нея заради 20 годишно гадже,тя му казва,че партито не е било добре,завършило зле,а той "еми хубаво!".Е кое е хубавото?! Не знам на колко години е дъщеря му,но може би е нужно време,опит,за да стигне до тези изводи.Ще му трябвали пари,за да оправят отношенията си.Акъл и чувства му трябват ,ама нЕма.Какво само мрънка,че няма работа?!Кат оняма за много пари,ще се хванеш за по-малко,но ще работиш.Ей такива претенции така да не ги понасям.
    Шокомен,приемам забележката,вярно.

# 423
  • София
Венци е класически неудачник. На 50 години да си сам, безработен и мрънкащ.. е абсолютно безперспективна комбинация.
Аз изобщо не му съчувствам- за нищо от това, което е той.
Според мен във вихъра на втория пубертет... просто е зарязал всичко и се е вторачил в младото си гадже и нейните желания.
Пропастта в отношенията между хората не се преодолява лесно. Колкото повече време минава, толкова по-невъзможен става пътя наобратно....
Аз разбирам дъщеря му....

Всъщност всеки от нас заслужава съдбата си.
Веселка хич не я виждам извън селото.
Митко с перчема е татино леке. Хич не мога да си представя как е направил сам бизнес за милиони. Сам.

# 424
Как пък не разбирате, че Венци няма нищо против да си живее така. Преживял е голяма любов и е в етап на осъзнаване... Обаждането беше подтикнато от сценария и наля още повече неприязън на зрителя към него. Та нали трябва да го гоним по някаква причина...  Не го оправдавам, не го съдя... Живота не е по сценарий и той както всеки си носи кръста.  Важното, че носи любов в сърцето си.  Той е романтичен, кавалер, добряк с всичките си човешки страхове. Няма нужда от съжаление, а от приятели...  Дано се намери някоя кака да и рецитира Шекспир...той така го преживя...

# 425
  • София
Аз пък си спомних от тази седмица Гечо с една кърпа на главата тъчеше ли ,тъчеше Simple Smile
Инак епизодът беше доста шантав,с недоизказани сръдни.Защо Митко2 се сърди на Митко1,защо Красимира се разсърди на Сиса.Веници-той си е сърдит по условие.Маргото ме изуми направо.Веселчето защо се разсърди сега?
Значи в конкурентният формат имаше аналогова нейна участничка.Млада,с 2 деца от двама различни,едното на 6м.Как не измрънка нито веднъж бе.Красива,поддържана,амбициозна,с изказ,речник,отслабна сигурно 10 кг,всички бяха срещу нея,постоянно номинирана,4 пъти на дуел.А нашето Весе преглъща ли ,преглъща.Какво преглъщаш бе,момиче.Дано Маргото я посочи точно нея и да я прати вкъщи,само това й пожелавам.

# 426
Маргарита се напи и си се изложи подобаващо.

Ами не,Сами е обвързан и явно е говорил за приятелката си,щом във фермата знаят за нея.В същото време се целува и опипва с един крокодил под юргана в национален ефир.Унижи приятелката си и така като гледам,хич не му дреме.
Митко2 се сърди на Митко1,защото първия е супер надут и се мисли за най-най,не търпи някой да му дава акъл или да му показва,че не е прав.Сърденето започна,според мен,от включването на Митко1 за пренасянето на балите.Оня не можа да преглътне факта,че Митко1 му показа колко тъпо пренася балите.

# 427
  • София
Има 2 варианта - Сами не е говорил за личния си живот и Силвия опипва почвата, за да разбере дали изобщо има приятелка и второ - Силвия знае дали той има или няма партньорка. И в двата случая е тъпо. Може да няма, ма не е нужно да му се натискаш в национален ефир, а може и да има и въпросът "приятелката да не ревнува" е меко казано малоумен. Ми не, тя ще си гледа и ще ви се радва. Неслучайно е руса Силвето.

# 428
Митко2 е типичен лъв, не търпи критика, а Митко ИТ пък обича да се има за последна инстанция. И двамата не ме кефят особено.
Красимира се изпразни на Сиса ( ох като ѝ казвам така и се сещам за думата с ц), защото сложи Митко ратан и защото според мен прекалено се лигави и явно ѝ идва туу мъч.

Сами каза просто и ясно на Красимир, усетих че тя е от жените, които поддават и действах.
Явно си е полигамен по природа и не му пречи да си се натиска с който му пусне. На приятелката си ще каже, че е било стратегия , за да го забележат от продукцията и да го дават по-често. Все пак в шоубизнеса скандала и секса продават. Пък , ако са на едно цена нямат.

# 429
  • при късмета
Венци, ако имаше някаква любов у него, да я беше проявил отдавна, към дъщеря си. не го съжалявам изобщо, сам си е виновен. Всеки родител, на който детето му има такова отношение към него, си го направил сам самичък. Отношенията родител-дете се изграждат изцяло от родителя, от самото начало. Родител, който си мисли, че детето му е длъжно да го уважава или обича, само защото е такъв, обикновено е изоставен. Тази обич не е по задължение, а трябва да си я заслужиш. Детето само отразява чувствата и нагласата към него самото, не ги иницира, просто отговаря по абсолютно същия начин. Каквито чувства остави родителя у детето, докато е малко, остават до живот и са отражение на отношението на родителя. После каквито и за пред хората отношения да имат, вече порасналото дете се ръководи само от чувствата, които вече е изградило. Около мен има доста хора, които все се оплакват, че са зарязани от децата си, а на някои дори не са в чужбина. И понеже ги познавам отдавна, при това и двете страни, съм се убедила, че няма изоставен родител, без да си го е заслужил сам.
Венци не заслужава дъщеря си, както тя не е заслужавала безхаберен баща. Не заслужава и да му прощава, въпреки, че той търси вината у нея.

# 430
Абе Силвето сядаше в скута на Краси и се въртеше около него, позволяваше на Краси и Сашето да и откопчават сутиен. Краси учеше Сашето. Откачи когато Краси прескочи оградата.
Сега пък Сами е налазила.

# 431
Така като чета виждам че май Веселка най не е желана за победител.А защо ли ме гризе съмнение, че точно тя ще е.
 Време е да е жена победител във формата след 4 мъжки победи
И защо да не я направят победител, опосумите. Идеалният такъв според тях-млада, бедна, многодетна, все жална кахърна
Джоли, пепел ти на клавиатурата. То да победи жена хубаво.Но достойна да е победата й. И как точно, Веселка да я наместим в това определение?

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 18:41 от mrav4ica

# 432
Може ли да пуснете въпросния спойлер?

# 433
Може ли да пуснете въпросния спойлер?
Така като чета виждам че май Веселка най не е желана за победител.А защо ли ме гризе съмнение, че точно тя ще е.
И защо да не я направят победител, опосумите. Идеалният такъв според тях-млада, бедна, многодетна, все жална кахърна
Джоли, пепел ти на клавиатурата. То да победи жена хубавоНо достойна да е победата й. И как точно, Веселка да я наместим в това определение?
А, де. И аз това се чудя.
Искам Сами или Красимир да победят.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 18:42 от djoleva

# 434
  • Вестерос
Ние не я желаем тука, ама във фб какви неща изчетох за нея, все положителни, милото бедно същество и т.н. Веселка най ми падна в очите с гюбеците , които хвърля от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт