Фермата сезон 5 тема 6

• 37 482
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 480
Лелееее Венци е страшен мрънкЯлниииик. Той е по-зле от малко дете.

# 481
Харесвах Силвия, не ме дразнеше , но сега много ме разочарова. Събирала 3 седмици пране не й е останало време да го изпере, ужас. Не става за фермер.

# 482
Според мен Красимира е доста адекватна към ситуацията. Аман от лиготии...

# 483
  • ново
Момичета, знаете ли какви зодии са участниците:)
Красимира Везни, Веселка Стрелец, Бети Скорпион

# 484
  • София
Според мен Красимира е доста адекватна към ситуацията. Аман от лиготии...

Абсолютно, пълно фиаско е това фермество. То хормон - хормон, ок, тресе я, ама поне малко отговорност да вложи.

# 485
Знаех си, че Силвия и Красимира са жени в стил "кучка", но Красимира дръпна яко напред.  Избухването и е чиста завист, Силвия стана фермер, Силвия се уреди с гадже ( временно , но гадже), Силвия се размотава и и обръщат внимание ... не можа да го преживее, че центъра се измества от нея. весето пък я ревнува от Марга ... Силвия се влюби и отнесе ... смях и сълзи. Краса надмина по мрънкане Венци.
Останалите си бачкат, Краса като черна врана грачи "няма да стане" само защото Силвия се мотка.
Обаче мъжете как старателно работят женските работи, не им харесват, но са старателни.

# 486
  • ВАРНА
Митко татин ми се струва,че може да победи някой от другите мъже само ако битката е по лежане ...

# 487
  • ново
Лиготията на Велислава  с Венци ми идва в повече. Бебе сьомга Weary

# 488
Сами, защо бе душа? Уай дет' се вика? Flushed

# 489
  • София
Дано извика Венци и да го отстрани.

# 490
  • ново
Честно казано много се смях с умрелия плъх.

# 491
Защо ми се струва , че няма да е Венци на дуел. Прекалено много го дават , че мрънка и стяга багажи, убеден, че ще ходи на дуел... 🤔
Беше весело с плъха 😁😁

# 492
Аз си мисля дали няма да викне Сами или Митака?

# 493
Защо ми се струва , че няма да е Венци на дуел. Прекалено много го дават , че мрънка и стяга багажи, убеден, че ще ходи на дуел... 🤔
Беше весело с плъха 😁😁
И аз започвам да си го мисля това.
Аз си мисля дали няма да викне Сами или Митака?
Сами... не. Но Митака като нищо.
Обаче Красимира го отбора този умрял и залепнал плъх без да и мигне окото

# 494
  • Вестерос
Разбрахме за Самито, че всички знаят, че има приятелка, ама бил с отворена връзка , тогава защо се крият под одеялото като се целуват, много е смешно Grinning Сиса не ми е красива на мен, даже си е грозноватичка, ама може да ревнувам Grinning Grinning

Kрасимир точно като мацка се държа с плъха и добре, че беше Красимира да го разкара , но и аз щях да изчезна , ако има кой да го махне.

Общи условия

Активация на акаунт