Фермата сезон 5 тема 6

• 37 052
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 975
Мен да ви кажа малко ми е мъчно, скъса ми сърцето и пуснах сълза.
Ама не защото го харесвах, ами просто такива тъжни хора много ме разстройват и мен.
И ми се щеше нещо хубаво да му се случи.
Че е мрънкало мрънкало е, ама някак си..

А Митко доказа, че има място във Фермата, но който и да беше срещу него друг освен сьомгича щеше да го прати вкъщи.
Митко е много пъргав,но си мисля,че  и Красимира би могла да го бие .Но предпочитам с Краси да ги наблюдавам извън арената. Някакси са ми чаровни. И въпреки това,ако трябва да се бият на арената , тя би го отупала.

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 09:24 от Лейди Годайва

# 976
  • Буркина Фасо
Ей, добре че се събудих на време, че да разбера от къде идва "бебе сьомга".
Откъде?

от тук  Laughing
Венци до сега беше в “Тази неделя”

# 977
  • ново
Венци отишъл на фитнес облечен с риза и негов приятел му казал, че в момента е много актуален цветът на ризата му "бебе сьомга".
Аз не бях чувала точно за бебе, само за сьомга, но явно съм назад 😀

# 978
Догледах снощи късно и нямаше какво да пиша толкова,Венци не беше отворил Алманаха за разлика от татиното.Не знам на какъв късмет разчита само,трябва и малко старание да се положи,малко хъс и желание да имаш. И все пак не се панира толкова,добре се представи, Митко 2 все пак беше почти 2 пъти по млад, нахъсан и пъргав.И той ще си иде скоро,в момента е най-слабото звено.За мен ще посочи Вили за фермер и тя ще прати Красимира и Сами за ратаи,Станислав и е близък, Митака също.
Промото не ми хареса.Реве,извинява се,жалва се и накрая скача на леглото. Не знам дали така е монтирано, на мен като ми е зле не скачам след 2 минути заради едната торта и фойерверките. Принципно я харесвам,беше ясно че крие нещо с тази студенина и грубост,но покрай лигльо татин симпатиите ми намаляват,не мога да харесвам такива обиждащи и мързеливи мъже родени със сребърната лъжичка в устата и мислещи си че са единствен стожер в живота.Странно,но Митака се оказа най нормалния от чорбаджийте и Сами с тази любов със Сиса и отворената им връзка с неговата са ми прекалено съвременни,не ги разбирам тези връзки.

# 979
  • Буркина Фасо
възможно ли е майка и дъщеря да бъдат едновременно фермер и ратай?

# 980
  • ново
Защо не, нали играят за един играч?
Венци каза, че е природно интелигентен, като го питаха И и А защо е сложил 4 точки на Алманаха, на това е разчитал.

# 981
  • Буркина Фасо
Защо не, нали играят за един играч?
Венци каза, че е природно интелигентен, като го питаха И и А защо е сложил 4 точки на Алманаха, на това е разчитал.
точно, че играят за един играч.
един играч не може да бъда и фермер, и ратай. трябват 2-ма човека за това.

# 982
Очаквам Вили и Дана фермери, Вили ще бие Митко. Освен, ако не е нещо с точност и има късмет, но едва ли.
Вили и Дана фермери, Красимира и Сами ратаи. Красимира на дуел ще викне Бети и Бети отпада.
Готин сценарий SmileНе я харесвам Вили,но да,  ще бъде интересно, да го играе фермер.Гледат ми се свежи неща емоции, екшън, динамика, отмъщения и всякакви смешки, само не мрънкане,застой ииииии   пирони!

# 983
  • SF
Силно се надявам и аз Красимира да не зареже мъжа си в ефир, защото ще е много унизително. По-скоро си мисля, че ще споделя как е била в депресия, как не се е чувствала щастлива и пр. И как сега за първи път от много време се чувства жива. Laughing

Ами това са логичните подходящи обяснения. Никой няма да каже "Правя така, защото съм тъп, лек, идиот!"
Възможно е това да са истинските причини, но ако са изречени в ефир, хората да им се присмеят. Но да си представим, че това ни го споделя близка приятелка, сестра, майка...
Аз лично не мисля, че ще зареже мъжа си в ефир. Защо пък точно в ефир да го зарязва?! Не може ли да го зареже по същия начин, по който е зарязвала и други мъже - да го направи извън ефир. Не ме интересува дали е унизително зарязването. То винаги е гадно и тъжно.
За едната страна е унизително, за другата е момент на отпускане, поемане на глътка въздух, ново начало. Митко Калайджиев ми е симпатичен. Предпочитам той да е добре и доволен от ситуацията, отколкото мъжа на Красимира, който не ми е обект на мисли и емоции.

Много качествени  предположения си направила. Присъединявам се. Има логика във всичко, което си разказала за евентуалното развитие на предстоящата седмица. Включително и  оправданията на Краси за увлечението си по Митко. Няма лошо. Животът предлага ситуации, които променят други ситуации.

# 984
Как ви се видя Венци в интервюто? Изглежда ли поне малко излязъл от депресията? На мен снощи ми заприлича на човек, изпаднал в тежка форма на депресията, който е на крачка от суицидните мисли.
Не го харесвам, като човек, има много трески за дялане, но много силно му стискам палци да успее да се изправи.

# 985
Не го гледах,после може да го превъртя.
Според мен Красимира ще сподели за изнасилване.И затова е почнала да тренира и се страхува да общува в реала.

# 986
Според мен ,Велислава ще бъде фермер тази седмица ,а ратаи ще са Красимир и Красимира ,и Красимира ще е на дуел с Бети

# 987
Според мен Красимира не е излязла от СРД и тя се е задълбочила, отделно е влязла в рутина и наистина не се е чувствала щастлива от това, което има.

А за писмото нали ви казвам, точно стил Хубавата Елена, която хората публично линчуваха, затова че в предаване реши да се раздели с мъжа си и се влюби в друг.
Нали знаете, че историята се повтаря..

# 988
Като си говорим да си кажа :  а,  пък на  мен ми се иска дуел между Вили и Краси, въпреки че ,  незам как би се уредил такъв на този етап.

# 989
Аз мисля, че ще се наложи на Красимира да излезе срещу Веселка и ще падне от нея нарочно или ще я победи и ще постъпи, като Владо Николов, за да може и Веселка , като Яни да спечели. Само, дето Веселка не е Яни...

Общи условия

Активация на акаунт