Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • I am in my own head most of the time
 • Мнения: 710
Сериозна не е, но не пречи да е била.


# 46
 • София
 • Мнения: 21 808
Човек се променя и любовта му се променя. Не може да се каже, че се изхабява, изтърква. Любовта зависи от това на какво ниво си като личност, а не с колко човека си бил.

# 47
 • Мнения: 541
Погледни положително на нещата - все пак са ти казали цифрата искрено.
А, че кои са тези, дето ще си кажат цифрата искрено? Вероятно са разделили поне на две, а също и не са включили тези, с които "не се брои", както каза и Бил Клинтън под клетва то само френска любов не било секс.
И аз смятам, че по-малко бройки е по-добре, и то не по физиологични причини (приемаме, че всеки се грижи за здравето си и взема предпазни мерки, макар че не за всички важи). Ами защото с всеки следващ намалява способността за свързване и взаимност, всички помним като тийнейджъри как първата любов е вълшебна и неповторима, втората малко по-малко уникална, следващата още по-малко, а пък вече като станат 25-30 са просто като смяна на носни кърпички, всяка е просто поредната и нищо особено не можеш да изпиташ към нея. С какво ще изненадаш една жена, в какво ще си ѝ първият и най-добрият, ако преди теб са минали 30 други и ти си 31-ви? Един свирил на китара, друг имал уникално чувство за хумор, трети бил богат, на четвърти му бил 25 сантиметра, на пети не знам си какво си, и можеш да бъдеш сигурен, че с всички тях в нейното подсъзнание ти ще трябва да се съревноваваш. И съревнованието няма как да е в твоя полза във всички отношения - във всяко нещо все ще има някой от бившите да те е превъзхождал.
Откъде обаче ще ги търсиш такива с минимален брой предишни, не знам, нито пък и знам по какво точно ще ги познаеш. Има някои признаци, но в техен интерес е да не си пишат бройката на челото, ами да я прикрият, което не е толкова трудно.
Това е уникално ! 😂

# 48
 • Мнения: 1 818
Цитат
Това е уникално ! 😂
Апокалиптично направо, бррр! Rolling Eyes Grinning

# 49
 • Мнения: 1 913
Винаги се чудя на мъже (а и жени) , които съзнателно започват връзки с определен тип партньори и после са разочаровани... Чак слагат и всички под общ знаменател. Една жена може да не струва, а да е била с 1 мъж, както и да е страхотна, а да е била с 10. Същото важи и за мъжете.
Друг е въпросът, че много млади мъже избират жени, при които е очевидно какви са приоритетите и моралните ценности (или липсата на такива), а после са страшно изненадани, че под силикона, изкуствените мигли и екстеншъните, в които са се влюбили в някой бар на три питиета, не се крие порядъчно момиче.

Точно идвах да напиша същото. Забелязала съм, че тези, които най - много се оплакват от морала или приоритетите на жените, обикновено все налитат и се оглеждат в такива "предизвикателства". И после го играят жертви, неразбрани, неоценени и много възвишени. Има достатъчно момичета, които търсят сериозни връзки, не са навъртели бройки (каквото и значение да има това), имат възвишени интереси. Бас ловя, че автора дори не ги отразява. Хората просто имаме склонност да гравитираме около познатите начини, по които биха могли да ни наранят околните. Непознатото не е интересно и дори плаши.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 19:50 от tuali

# 50
 • Мнения: 1 616
Добре, че нямам възвишени интереси и никой не гравитира около мен.

# 51
 • SF
 • Мнения: 8 465
Зависи и на каква възраст са партньорите с бройките. Ако 20-годишни са имали само един партньор, ок. Но свободен мъж на 40, ако го изтърси това...

# 52
 • Мнения: 1 913
Да си допълня горния отговор и защо съм сигурна, че автора просто гледа на грешното място за гаджета (изключвам наистина да не му е до връзка, тогава нямаше да го отчита като проблем и да пише тук) . Има хора, за които, ако няма тръпка, драма, напрежение или някаква трудно достижима цел (като например партньора да е бил само с трима примерно, или да изразява любов и одобрение по точно определен начи н) , за тях не е любов. На тях просто им е непознат друг начин на общуване, привличане и обичане, затова не биха разпознали една спокойна и "нормална" любов, ако ще да ги удари като права лопата през главата.

# 53
 • Мнения: 15
Мисли за провалените връзки като за уроци, така ще знаеш повече с всяка следваща връзка.
Всяка една от тях те е научила на нещо, и за отношенията и за самият себе си.
Не се плаши от провали, защото провали има само на изпита в университета. В живота тези неща се наричат уроци.

# 54
 • Мнения: 19 708
Пък според мен връзките, незавършили непременно с брак, деца и "заживели щастливо до края на дните си", не са изобщо провалени /такова поняие не ползвам, провалът е нещо силно и рядко се ползва, не и в такива случаи/, а просто приключили и вероятно това е било най-добрият им завършек за участващите в тях. Имало е смисъл да се изживеят - за израстването на тези участници.

# 55
 • Мнения: 8 618
Правиш обобщения на ангро, на едро. Има много и най-различни хора. От коментарите ми направи впечатление едно - нищо чудно ти да се оглеждаш в такива жени, които обичат мъжете до степен да навъртят много, повърхностни. Помисли.
Но пък и за вашето поколение не знам, по-близко си до възрастта на сина ми, отколкото до моята. Най-вероятно са повече момичетата/жените с разпищолено поведение, отколкото са били по мое време. Много реклама и промиване на мозъци има в тази посока.
Не знам, смени средата?

# 56
 • Мнения: 584
Отпусни си съзнанието и за себе си признай какво ти харесва, какво търсиш, няма значение дали е човек бил с 20 партньора в живота си или само с 1.
Значи, ако нямаше значение, ти защо не си сменила 20 партньора, сакън да не останеш смотана - или си сменила? То човек ако има някаква трезва преценка, все ще попадне на човека си, хайде не от първия-втория-третия път, ама поне преди 20-я опит?

Въобще, ако нямаше значение, нямаше авторът на темата да изпитва органично нежелание да си има вземане-даване с жени с богато минало. То и повечето мъже са така, отвътре им идва. Питайте кой да е мъж - ей тази искаш ли я за майка на децата си? Хубава, умна, добра, ама 25 преди тебе не са я оценили щото са били тесногръди и смотани балканци, но ти 26-я ще си късметлията. Да видим какво ще каже.
Иначе момчето е млад, ергенче, ако си търси забавления нека си ходи с такива жени - нищо лошо, че ги има и нищо лично към тях. Ама той май друго търсеше?

# 57
 • Мнения: 4 107
Знам, че не е лесно да се мисли, ама има едни неща, наречени критерии. А зад критериите стоят и личнит ени качества. Та, в тази връзка, немалко дами в темата го попитаха, като търси "неизползвана", той какво предлага, аджеба.

П.П. Аз не съм сменила 20 щото съм строго моногамна и работя над връзките си. Нещо като с биткойна, избирам валута и копам в полза на връзката. Но това няма абсолютно никакво отношение към проблемата на автора. Smiley

# 58
 • Мнения: 17 845
Хубава, умна, добра, ама 25 преди тебе не са я оценили щото са били тесногръди и смотани балканци, но ти 26-я ще си късметлията.

А защо не погледнеш на ситуацията така: 25 преди него ТЯ не е одобрила по различни критерии, включително и затова, че са били тесногръди и смотани балканци, да не изброяваме и останалите червени лампи, които могат да накарат една жена да духне с 200 още след първия-втория секс или първия-втория месец с поредното разочарование, а точно 26-ият е този, който си заслужава да стане последният мъж в живота ѝ? М?
Не е въпрос кой е бил първият или колко са били преди теб, рожбе, важното е ти да си последният. Ама за да станеш такъв, не са нужни пари или сантиметри, ами топки. Във всеки един смисъл на този израз.
Иначе ме потриса за пореден път двойният аршин: ако един мъж има Х бройки, значи е опитен, ако жена има същия брой връзки, значи е курва.  Laughing

# 59
 • Мнения: 54
Как' Сийке, това говори достатъчно за този, който го казва. Smile

Иначе ме потриса за пореден път двойният аршин: ако един мъж има Х бройки, значи е опитен, ако жена има същия брой връзки, значи е курва.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт