Лидл 133 - Ноемврийска предпразнично изкусителна

• 113 644
  • 1 998
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Преди 2 дни имаше на музикалната академия от музикалните кутии, гледах 3 броя бяха останали.

# 1 306
Благодаря, но темата я чета и пиша от днес. Пропуснала съм значи.

# 1 307
  • София
Благодаря, но темата я чета и пиша от днес. Пропуснала съм значи.
Ако ти е на път можеш да провериш.

# 1 308
Музикални кутии с дребни сладки вътре гледах в брошурата на Кауфланд...

# 1 309
  • Бургас
Благодаря за отговорите за термобельото Hug
Миналогодишното сякаш беше малко умалено. Едва го напъхвах моя син, а уж взех малко по-голям размер. И сутринта купих, но още не го е пробвал.
Зависи от телосложението на детето явно. Синът ми е почти 140см и си носи миналогодишните термоекипи в размер 134-140. Клинът дори е леко дълъг все още. Носят се през целия студен период, 3-4 пъти седмично (тренира футбол) и се перат след всяко обличане - не са мръднали Wink Днес взех и трети вид да имаме резерва, но не съм го отворила още да го видя.

# 1 310
Днес в ринг мол имаше музикални кутии,намалени на 12 и нещо.
Случайно да сте видели и от коледните шоколади по 0.99лв?

# 1 311
Вчера обядвах нарязани надлъжно на половинки чушки сиврия, пълнени с кремообразната извара. Бях натрошила в изварата и от сиренето Железница- и дори само така беше много вкусно- даже без подправки и зехтин. Heart Онзи ден си правих заскрежено "кремче" от изварата, кисело мляко 4,5%, 1-2 ч. л. кокосово мляко, мляно ленено семе, какао+ горски плодове (замразени). Ако е нужно и мъничко вода добавям. Отдавна си правя такива бъркочи Stuck Out Tongue Winking Eye А за крем на торта (и не само) изварата не смесвам с течен шоколад, а направо с разтопен шоколад и малко масло. Добавям и към домашни баунтита или бонбони по мъничко извара- като направя глазура от тъмен шоколад детето не се интересува дали в пълнежа има захар или не Grinning А реално няма или е съвсем малко - а купешките баунтита са си доста сладки...
Авокадото в мрежа ми е идеално, но взимам на промоции само. Аз пък мога и с лъжичка да си го ям, не ми трябва пипер отгоре Joy Аз харесвам, че трае Stuck Out Tongue Winking Eye Някъде бях чела, че узрява като се увие във вестник- не само до банани и ябълки. Не се подвеждам по твърдост и цвят- най-гадно е на вид неузряло авокадо, а вътре гнило....

# 1 312
Стига с тези гарнитури Joy
Да поговорим за основното 😆
За гъската нищо не казвате-май за пръв път пускат,м?

# 1 313
Тета, "гъска" ми звучи сухо и тегаво.

# 1 314
  • София
И дебело.Grinning

# 1 315
Гъската не е ли тлъста Thinking
Предполагам, че като патицата ще върви с кисело зеле.

# 1 316
Не е суха тя....мисля че е като патето. Не съм сигурна де..

# 1 317
Аааа, тогава може и аз да се навия на една гъска.

# 1 318
Погледнах един два кулинарни блога които харесвам, но няма гъска, чак не мога да повярвам, особено при Пепчо, а при нея има всичко. Срамота 😸

# 1 319
Такава някаква е гъската, като патицата. Яла съм, ама като не помня, но само диви и това - преди 100 години.

Общи условия

Активация на акаунт