Подготовка за малкия човек - тема 9

• 40 269
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, кажете как да си изпера бебешкото гнездо. Има ли някой, който е рискувал в пералня и в сушилня и какъв е резултата?
Присъединявам се към въпроса!

# 376
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Аз си пера бебешкото гнездо в пералнята на 30 градуса и настройвам центруфугата на 400 завъртания, след това го слагам да съхне върху щендера за дрехи. В сушилня не слагала, защото нямам.

# 377
  • Германия
Не се заблуждавай че много пазиш около със среда с многократните памперси - нали все пак трябва да ги изпереш, има да пускаш перални...

Въпрос на вкус и на виждане е с какви памперси ще повиваш. Аз нямам нерви и желание за многократни, на други майки им се занимава. Не знам и дали толкова пари се пестят, аз не съм се разорила от купуване на памперси вече близо 3 години.
Най-добре говори с майки, които използват многократни пелени, да ти обяснят как стоят нещата 🤷🏻♀

# 378
Здравейте! Прах на 40 градуса, 1000 оборота и суших в сушилня. Бухна си.
Момичета, кажете как да си изпера бебешкото гнездо. Има ли някой, който е рискувал в пералня и в сушилня и какъв е резултата?
Присъединявам се към въпроса!

# 379
И аз с подобен въпрос, как да изпера възглавница за кърмене, на която не се сваля калъфа?

# 380
Слагай я така, стига да не претъпче пералнята. Аз имам лош опит с една олекотена завивка - оказа се твърде голяма. Ако е така - на химическо.
[quote author=Lana.. link=topic=1154131.msg39843118#msg39843118 date=1576512767]
И аз с подобен въпрос, как да изпера възглавница за кърмене, на която не се сваля калъфа?
[/quote]

# 381
Братовчедка ми ще ползва многократни пелени и платнени кърпички с вода вместо мокри кърпички. Не е за мен тая работа. Сега ще шие кърпички , които от едната страна са хавлиени , от другата платнени и ще ги напоява само с вода... Срам ме е да ѝ кажа, че аз купувах с кашоните мокри кърпи на промоция в Кауфланд Wink

# 382
И гнездото,и възглавницата пускам в пералнята и сушилнята.Нищо им няма.

# 383
Привет Simple Smile искам да взема стъклени шишета за моя бебок. Ползвал ли е някой и срещат ли се в магазинната мрежа.
Признавам си още нищо не съм купувала искам да го оставя за накрая. За сега правя списък и сондирам идеи Simple Smile

# 384
Стъклени ползвах на Nuk, не знам на коя друга марка има. Но само първия месец, втория минах на пластмасови на Авент.

# 385
И Авент имат стъклени.Аз ползвам пластмасовите с антиколик системата.

# 386
И с голямата ,и с малкият използвам стъклени шишета на NUK.Има на различни марки,не е проблем да се намерят.
Стъклените са по+тежки,но пък пластмасовите за кратко време ми изглеждат захабени и все едно мръсни ,затова съм основно на първите .С каката не съм чупила,да видим сега как ще е .

Някой използвал ли е това кенгуру ?И ако да от каква възраст ?Пише ,че е от 0м. до 9 м.Така като гледам крачетата са в М форма ,не висят надолу .

https://www.baby.store.bg/p221781/kenguru-easy-fit-aksesoar-za-n … sene-na-bebe.html

# 387
Единствените пластмасови, които не ми се захабиха бяха на ДМ

# 388
Ние купихме това кенгуру,подходящо за новородено.
https://visvitalisbg.com/product/jane-bebeshko-kenguru-0-sivo-s90

# 389
  • Beyond the stars
Стъклени на Avent, доста по-бавно се захабяват. После минахме на пластмасови на Avent.

Новородени не се носят дори в ергораници. След 3месеца и определени кг евентуално. До тогава - слинг.
А за кенгуруто - по-добре хубава раница втора ръка.

Общи условия

Активация на акаунт