NEXTDIRECT.COM - 14

• 64 869
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, чакам пратка, която е освободена от DHL от митница, но в мейла с декларациите, мисля че ще дължа и 20% нещо си - ДДС или мито. Стойността на поръчката беше 94лв, правилно ли разбирам? и до каква сума не се дължат тези 20%?

Да допълня какво се случи - нищо не ми поискаха. Въпреки че в декларацията пишеше еднична цена за всеки от четирите артикула и + 20% срещу тях, но не ми ги поискаха. Питах куриера дали е сигурен, момчето каза нищо не излиз ада дължите, след като са ги дали от митница, значи не дължите.

# 481
Някой купувал ли е поставка за четки за зъби от този тип.
Дали се побират електрическите четки на Oral-B?

# 482
  • Варна
Ползвам такава поставка.В по-големия отвор събирам 2 четки на Филипс.

# 483
Може ли линк към поставката, че не ми излиза с търсачката? Simple Smile

# 484
# 485
Ползвам такава поставка.В по-големия отвор събирам 2 четки на Филипс.
На Филипс ми се виждат малко по-елегантни, т.е. тънки Simple Smile
Когато е удобно, може ли да измериш отвора. Благодаря предварително!

# 486
  • Варна
Елипсата е 9,7 на 6 см.
Има доста свободно място около четките ,затова сега пробвах и събра 3 бр Филипс.

# 487
Момичета, чакам пратка, която е освободена от DHL от митница, но в мейла с декларациите, мисля че ще дължа и 20% нещо си - ДДС или мито. Стойността на поръчката беше 94лв, правилно ли разбирам? и до каква сума не се дължат тези 20%?

Да допълня какво се случи - нищо не ми поискаха. Въпреки че в декларацията пишеше еднична цена за всеки от четирите артикула и + 20% срещу тях, но не ми ги поискаха. Питах куриера дали е сигурен, момчето каза нищо не излиз ада дължите, след като са ги дали от митница, значи не дължите.

Да не се дължи нищо допълнително, защото некст поемат този разход. При мен беше по същия начин, т.е изпратиха ми документ по имейл с начислено ДДС за всеки един артикул, но не платих нищо от тези суми на куриера.

# 488
Здравейте,
В събота направих поръчка от next.de, но не съм получила потвърдителен e-mail. Писах им, но все още не са ми отговорили. Чата им пък не работи.
На някой случвало ли му се е? Дали да очаквам поръчката? Аз ли не виждам или наистина няма вариант в профила ми да се отразяват направените поръчки?

# 489
Проверете в спам-папката на мейла.
Ако е платена с карта, може да видите дали плащането е минало.

# 490
  • Varna
Бях обещала да се включа пак, когато пристигнат и другите поръчки. Потвърждавам ситуацията при предходните две:
1. Сетовете се броят за един продукт  в декларацията.
2. Ако поръчате до 4 продукта не дължите такси на DHL.
Simple Smile

# 491
Здравейте, включвам се да ъпдейтна с малко информация. Първият път като поръчах от некст Англия (бяха около 4 артикула) не заплатих никакви такси. Направих втора поръчка наскоро с 6 артикула и този път от DHL ми искаха такса 12 лв., защото пратката ми била с над 4 артикула. Иначе и двете ми поръчки бяха на стойност над 80 лв., за да хвана безплатната доставка.

* комплектите се броят иначе за 1 артикул, но също мисля, че беше споменавано в групата.

Това си беше начислено от DHL

# 492
Здравейте, а ходихте ли до митница или DHL ги освобождават и доставят до домашния Ви адрес?

# 493
Комплектите се броят за един артикул, ако съдържат само един вид продукти - например само потници или само чорапи. В случай, че съдържат пижамки, видовете артикули са два - блузки и гащички (имат различни продуктови номера). Аз така платих 12 лв. на ДЧЛ въпреки, че бях поръчала 4 стоки от Некст.

# 494
  • Варна
Поръчах комплект пижами Некст преди две  седмици, заедно с още два артикула, за да станат общо три броя позиции по МД. Не са ми ги разделяли.

Общи условия

Активация на акаунт