Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 258
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Когато прецениш.....

# 706
  • София
Здравейте на всички!
Бих искала да попитам дали има лекари, които оперират във Варна и ако може някакви мнения за тях?
Гледах доста теми, но или са стари или лекарите не са от Варна.
Бих искала да се оперирам , защото имам голям комплекс от гърдите ми. Малки са, но и формата на зърната е ужасна.
Когато започваме да правим с любов с приятеля ми и той ми маха сутиена ме хваша ужасен срам и не мога да спра да мисля как изглеждат..
На 21 съм и не съм ражлала предполагам (или се надявам де), че може да се променят с времето, но засега не ми е комфортно.
Не искам да си слагам огромни бомби, бих искала да стои естсествено и красиво !
Ходих на консултация прои д-р Молов, но той не оперира във Варна и не ми хареса отношението му към мен, не беше груб, даже напротив, доста любезен си беше, но не изглеждаше да ми пука особенно..
Ако имате някакъв опит много бих се радвала да го споделите!
Болеше ли ви? Колко време стояхте на легло? Какъв вид импланти предпочитате? Благодаря
[/quote]

# 707
Е, как не е бил груб, харесало ти е отношението му пък не му е пукало?  newsm78 Разкажи малко по подробно....Какви импланти ти предложи, кубици, профил и т.н

# 708
Моите са среден профил, анатомични и зърната пак са в долната половина.
И моите са анатомични , среден профил . Мисля, че от началото до сега (28-ми ден ) има промяна . Не са точно по средата , но мисля че още малко ще се центрират . При интерес бих пуснала снимки 😊

# 709
Моите са среден профил, анатомични и зърната пак са в долната половина.
И моите са анатомични , среден профил . Мисля, че от началото до сега (28-ми ден ) има промяна . Не са точно по средата , но мисля че още малко ще се центрират . При интерес бих пуснала снимки 😊
ДАВАЙ:heart_eyes:

# 710
  • София - Бургас
Според мен промяна има до месец 3, след това не мисля, че се случва кой знае какво... ако има то е минимално и по скоро по отношение на омекване, леко слягане, минимално ще е...
Но до 3 ти месец наистина много се променят.

# 711
Девойки, мина и моята операция. Беше тази сутрин, В момента си почивам- болките са по носими- малко ме е шубе да мърдам, от лежане вече гърба ме боли, но се преживява. Не знам дали не е защото още ме държат лекарствата- ама ще видим как ще е тая нощ. За протокола- Стоянов, 390 анатомочични, Политех.
Как сепускаше снимка от тел?

# 712
Еее, супер. И добре звучиш и то толкова бързо след операцията. Със здраве да ги носиш и ползваш.

# 713
Девойки, мина и моята операция. Беше тази сутрин, В момента си почивам- болките са по носими- малко ме е шубе да мърдам, от лежане вече гърба ме боли, но се преживява. Не знам дали не е защото още ме държат лекарствата- ама ще видим как ще е тая нощ. За протокола- Стоянов, 390 анатомочични, Политех.
Как сепускаше снимка от тел?
Браво, честито ,мърдай си спокойно,а и сестрите ще ти помогнат мн са мили

# 714
Вече съм си вкъщи, трябва да нося пристягаща лента, пазвата е горе долу пълна... бе добре изглежда за сега. Май не уцелих много на сестра. СпукаХа ми 2 вени, което беше доста болезнено. Чак 3тия абокат беше читав. За сега ми се струва че гледат малко настрани, ама имам и оток между гърдите, та не мога да преценя още. Пускам снимка

# 715
Твърде рано е да правиш заключение Simple Smile Честито! Защо си с лента при Стоянов?

# 716
Твърде рано е да правиш заключение Simple Smile Честито! Защо си с лента при Стоянов?

Ми и аз това се чудя 🙄 Не слагал на всички, ама при мен трябвало. Може би защото са високи. Идея си нямам. Каза до петък да я нося. Въпреки че като я махна не ми изглеждат високи...

# 717
Да,чудно стоят,не са високи.И изглеждат по-малки от моите по същото време,а аз съм с 325.Нямах лента,само сутиена.
Бързо възстановяване ти желая!

# 718
Благодаря. Току що ги проверих имплантите- водят се extra-hight, сигурно за това е лентата. Относно профила той не ми даде никакъв избор- явно заеади анатомията ми, та затова не ги бях запомнила... Моите са от втората таблица 390 мл а

# 719
Благодаря. Току що ги проверих имплантите- водят се extra-hight, сигурно за това е лентата. Относно профила той не ми даде никакъв избор- явно заеади анатомията ми, та затова не ги бях запомнила... Моите са от втората таблица 390 мл а
Стоянов ли ти препоръча Политех? Или сама ги сравнява и избра измежду Ментор и Макган?

Общи условия

Активация на акаунт