Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 64

• 49 359
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • DE
Силно съм впечатлена, фен съм на плъзгащите врати, но такава виждам за пръв път.

# 121
Дането, релсата е вградена в крилото Simple Smile
Ние сме вносители на механизма и по тази причина не мога да дам повече информация, за да не се счита за реклама.
И на мен ми хареса модела на вратата, ако може на лични повече информация за механизма и производителя, благодаря!
С какви размери се предлага?

# 122
  • Варна
И на мен ми е интересен механизма, според мен не е реклама, ако дадеш линк към производителя Hug Ако някой има интерес за покупка затова си има лични.

В такъв случай не бива да пишем и какви марки латекс ползваме Simple Smile

По този повод да споделя нещо боядисано в сиво естествено Stuck Out Tongue Winking Eye
да уточня, че не е у нас...
Според мен качеството на латекса е важно.

Скрит текст:
Levis  clear grey C30

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 14:22 от Doris

# 123
  • София
Точно такъв цвят искам аз 😁 Но по друг каталог избирах уж на Левис, но ще е Дулукс... Нямаше тези имена на боите само номера.

# 124
И аз с молба за вратата!

# 125
И аз моля за инфо за вратата!

# 126
  • Deutschland/HE
Аз да си кажа съм пристрастна към гардеробите ПАКС на Икеа. Можеш сам да си го проектираш, може да добавяш после допълнителни аксесоари, лесен е за сглобяване. Разходи се до центъра им за поръчки във Варна и може да намериш много идеи.

# 127
Щом смятате, че не е реклама - механизма на вратата е Magic 2 на Terno Scorrevoli. Качвам клипче с монтажа, от което предполагам, че ще добиете представа какви са изискванията за монтаж. Всичко е супер просто, а е ефектно и различно.
Скрит текст:

# 128
А самата врата? Има ли изисквания и за теглото й?

# 129
Черна станция, масата е супер. Моята в момента в хола е такава, но венге. Мисля да я пребоядисам в бяло, дали ще стане? Може би моята е по-висока.
Мистери, антрето е перфектно. На стените наподобява венециана и цветът много ми харесва.

# 130
Плъзгащата се врата добре ли изолира - подходяща ли е например за баня/тоалетна?

# 131
Минималния луфт на показаната от мен плъзгаща врата е 12мм. Не мисля, че е подходяща за баня/тоалетна.

# 132
  • Стара Загора
Ей,момичета страхотни снимки сте показали Simple Smile
И ние напредваме с ремонта,макар и бавно. Но все още не съм за снимки Sad
Ние заложихме на Dulux Vinyl Matt, засега сме доволни,ще гледаме с времето.

# 133
Кой топъл цвят ще пасне идеално със Гранитогрес Pretoria Ocean?
Скрит текст:
Ние сложихме Pretoria Ocean в антрето, боядисвахме с Helios Latex mat. Голяма мъка беше. Получаваха се едни петна, които като станеш фронтално пред стената не се виждат, но като погледнеш косо беше просто ужасно. Накрая положихме перла с тампон и дефекта се превърна в ефект. Не си спомням номера на цвета, но мога да погледна кой беше конкретно (то с нанесената перла отгоре доста изсветля).

Такова готино антре скоро не бях виждала. Тъкмо си мислех "това ще е някаква супер лукс къща" и като стигнах до снимката на хола и видях този червен диван (май риклайнер) и зеленикавия нюанс на стените си казах "въх! Защооо, защоо!?! Отиде хубавата къща...". И синия елемент върху трапезната маса също ми извади очите.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 16:02 от Tatti

# 134
Антрето наистина създава лукс атмосфера. Много е хубаво. Холът е някак постен, по-обикновен. Аминка, какво му е на зеленикавия нюанс на стената? Че то сега такова е модерно.... Еднаквият цвят на латекса ти бледнее пред перлата и шарките на стените в коридора.

Общи условия

Активация на акаунт