Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 64

• 49 465
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • тук и там
ММ и той към вторите клони. second,  и аз към 3 -защото съм ги пробвала.
peneva_a,
Скрит текст:
Нищо не сме измислили,защото пак тя иска да си избира и не можем да намерим някакво компромисно решение..А и още 100 неща имаме да купуваме,та все не опираме до декорацията.Сега столове в кухнята и трапезарията ще купуваме.Rolling Eyes

# 376
  • Варна
И аз към 3-ти вариант.

Харесвам когато има елемент черно желязо.

# 377
  • тук и там
Благодаря, момичета! Flowers Hibiscus Имах известни колебания -но вече е  почти сигурно ще изберем 3 ! ММ иска още веднъж да отидем до магазина за да ги пробва и той и най-вероятно ще ги вземем.

А за  трапезарията избрах тези.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 16:07 от Kaisia

# 378
Само заведи някой по-едър да ги тества. Ние също заглеждахме столове със странични облегалки и не взехме по две причини:
- малко са тесни за голям човек и убиват отстрани.
- освен горното не могат да се обръщат върху масата. Сегашните ни нямат такива странични облегалки и при чистене просто ги обръщаме на масата и готово, а тези не могат.

# 379
  • тук и там
Тези сме ги пробвали.Харесаха ми -защото са леки.Тествахме ги уж -но като отидем за столовете за кухнята,ще тестваме пак и тези за трапезарията..(аз съм пълничка, Мм  е доста висок -и на двамата ни бяха удобни).
Ще купувам и възглавнички допълнително обаче, които ще слагам отгоре-имаше в магазина ....Това ми е притеснението по-скоро- че не  се маха текстилната част и не виждам  как ще ги опазя чисти  заради децата..но се надявам да свършат работа възглавничките или както там се водят..

# 380
  • Варна
Тези сме ги пробвали.Харесаха ми -защото са леки.Тествахме ги уж -но като отидем за столовете за кухнята,ще тестваме пак и тези за трапезарията..(аз съм пълничка, Мм  е доста висок -и на двамата ни бяха удобни).
Ще купувам и възглавнички допълнително обаче, които ще слагам отгоре-имаше в магазина ....Това ми е притеснението по-скоро- че не  се маха текстилната част и не виждам  как ще ги опазя чисти  заради децата..но се надявам да свършат работа възглавничките или както там се водят..

Тези много ги харесвам, освен външния вид, например това, че облегалката не е цяла и може да се хваща и мести по лесно и с една ръка.

Много са ефирни, чудни просто, дали няма опасност от драскане на пода? Килим дали ще има под тях?

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 17:21 от Doris

# 381
  • тук и там
Doris, нямам нито един килим във къщи. BlushВсъщност в събота бяхме в Аико и малкото се заинати и ревна за килим за игра със  колички.Купихме го и го замъкнах на тавана да играе на него и това е единственият в къщи . Та най-вероятно ще има килим под трапезната маса, но не се знае кога..За сега ще е без. Мъжът ми лепи някакви неща отдолу по столовете и масите ,за да не се драска паркета. (не знам как се казват,в Икеа съм ги виждала).

# 382
Като казахте килими...какво ви е мнението за тези:
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=49&pid=126285& … 25965&sgid=49
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=49&pid=129251& … 28079&sgid=49
Дали се поддържат лесно? Да не станат като бездънна яма пълна с косми и трохи. Искам дебел и рошав килим заради детето ама си мисля, че може да е нож с две остриета.

# 383
Не се поддържат хич лесно. А пък ако има и дете в картинката - съвсем. Има други плътни килими, които са по-лесни за поддръжка.
Имам един такъв и лесно се чисти, но няма цветове:
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/runners … okafyavo/00230666

Гледай и плътността на нишките в описанията. Колкото по-рехав, толкова по-лесно се омачкват влакната и боклукът се заклещва между тях.

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 07:55 от petiaivanov

# 384
За мен “рошав” килим И деца за несъвместими понятия.
Както и “рошав” килим с прахосмукачка робот Simple Smile
Колкото по-гладък и тънък, толкова по-лесен за поддръжка.

# 385
Имах същия, подарих го. Роботът го чистеше, ама се набиваше навътре с боклуци и косми. Редовно го търках с една четка, която ми беше само за него, вадех топки косми. Хубав е единствено, че изолира, иначе е развъдник на микроби и боклучета. Сега съм с нов, по-къс косъм и не толкова рошав.

# 386
  • Варна
Шагитата в спалня само ги виждам.

Аз лично харесвам за трапезария тези от юта за трапезария, лесно се почистват, не се деформират, а и столовете се хлъзгат лесно, а за хол гладко тъкан вълна като на Звънче, ако може Wink

За трапезария

За хол

# 387
  • тук и там
Доволни ли сте от нещата от Юск ? Разколебах се  сериозно за  трапезните столове.Харесват ми много-но видях че има много лоши отзиви за качеството им.

# 388
  • Norge
Кайсийче, Jysk не са име, което е еднозначно с качествени мебели. Например, много от нещата им са с покритие фолио.  Confused
Но никога не съм купувала никакви мебели от тях и нямам лични впечатления.
Винаги е възможно човек да попадне на нещо добро в „народен“ магазин, както и на обратното в скъп такъв.

По отношение на диваните, имам два (бели  Mr. Green), с един допълнителен комплект текстил. Много удобно при пране.

# 389
  • тук и там
И аз не съм купувала.Не ги бях и чувала в интерес на истината,в темата  тук за първи път ги срещнах като име.
То е ясно,че няма да изкарат много -със две деца съм и се чудя как да опазя къщата в що -годе приличен вид,но да не се окажат пък  със съвсем ниско качество...

Общи условия

Активация на акаунт