ЛОНДОН - 11

• 40 940
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • Great Britain
Споделете някой интересен мюзикъл и на прилична цена - за април. Някой беше писал 4-5 паунда. Аз погледнах 30-40 ми се сториха най-евтините
Мюзикъл от цена £5 не е имало никога. £ 30,40 е на последните редове обикновенно и не се вижда хубаво. £100,150 варира за хубава гледка.

# 616
  • София
https://www.wickedthemusical.co.uk/faq/#wicked-front-row
Това е само за сряда -но са на първия ред, все пак. За съжаление, ние ще сме от четвъртък до понеделник.
Wicked
ТICKET SALES
Every Wednesday at 10am, Wicked’s 24 Front Row seats are available online for all performances in the following week (Tuesday-Sunday).
Tickets are £29.50 with no additional fees*.

# 617
  • UK
В момента "Juliet" е много популярен, особено сред младежта. Моя приятелка води дъщеря си, на 11г.и много се хареса на момичето.
https://www.fromtheboxoffice.com/city/2957-london/1DTK0-juliet/? … ZnmBoC5LEQAvD_BwE

Имайте в предвид,че тази и другата седмица е великденската ваканция тук и ще е лудница на всякъде.

# 618
  • София
Последно да питам за комбинацията 2FOR1 на железниците и разходката с Big bus - не мога да разбера дали е само за едната линия или и за двете? Как мога да се ориентирам?

# 619
Бързо ли се минава паспортната проверка на Станстед. Имам свързващ полет там между Испания и България с 2 часа и 40 минути между двата полета. По принцип винаги са ми били достатъчни, но виждам отзиви, че се чакало по над 1 час на паспортен контрол.

# 620
  • В офиса
Последно да питам за комбинацията 2FOR1 на железниците и разходката с Big bus - не мога да разбера дали е само за едната линия или и за двете? Как мога да се ориентирам?
Доколкото огледах, по никакъв начин не зависи дали купувате през 2for1, или обикновен билет за атракцията и доколкото видях, при тази билетът важи и за двете линии. Също това, което видях, бе че ако се купят билети в една посока, билетът на атракцията важи само за деня, в който е ЖП билета, но ако са двупосочни, важи за цялото време между отиването и връщането. Все пак отчетете, че това не е от реално използване, а само от четене.

ДоннаКК, със Станстед имам опит преди 2 години и беше бавно, да, но не толкочва, че 2 часа и 40 мин да не стигнат. Предполагам ще се включи някой и с по-скорошен опит.

# 621
Бързо ли се минава паспортната проверка на Станстед. Имам свързващ полет там между Испания и България с 2 часа и 40 минути между двата полета. По принцип винаги са ми били достатъчни, но виждам отзиви, че се чакало по над 1 час на паспортен контрол.
Изключително бързо минава паспортния контрол. Почти всички електронни гишета работят и има хора, които следят за организацията на преминаване през тях. На виеща се безкрайна опашка от три полета съм преминавала за 20 минути. Говоря само за паспортен контрол, мотаенето в самолета и на летището преди това са другиу нещо.
А транзитните пътници може да преминават и по-бързо, предполагам са в друга посока

# 622
Изключително бързо минава паспортния контрол. Почти всички електронни гишета работят и има хора, които следят за организацията на преминаване през тях. На виеща се безкрайна опашка от три полета съм преминавала за 20 минути. Говоря само за паспортен контрол, мотаенето в самолета и на летището преди това са другиу нещо.
А транзитните пътници може да преминават и по-бързо, предполагам са в друга посока

Благодаря, дами, за отговорите.
Транзита няма вътрешен коридор, с Rayn air съм, тоест излизам и влизам наново.
С нашите паспортни спокойно може да се мине през електронните гишета, нали? Просто никога не съм пътувала до Англия и не ми ясно. Защото пише,че трябва да е биометричен, какъвто е нашия, и някаква регистрация за е паспорт или няма такова нещо?

# 623
  • Варна и...духом на Босфора
Аз преминах за над 40 минути от кацането на Станстед,докато премина контрола.За първи път кацам в Англия,пълен самолет,шатъл изпод земята сякаш дойде😁,около 14 реда серпентини😁 ДордЯ стигна до сканирането на паспорта.
Въобще  това летище остава незабравимо за мен,на връщане изсвирих "международно" на секюритито,разкрачиха ме,голяма проверка,скенери, уплаших се и почнах да шпрехам на немски,а той импланта ми свири 😁,после бягах,щото щях да изтърва самолета
Ами 89 Гейта!
В сравнение с немските летища това ми се видя мегахипер огромно,по мое мнение де😊

# 624
Все едно за различни летища говорим. Станстед е малко и лесно летище. Но явно като е непознато и човек се шашка. Как го сравни с немските не знам... Като се сетя за Франкфурт лошо ми става. Grinning
Та въпросът е колко време отнема като се наредиш на опашката за паспортен контрол, не колко време си се мотал по летището Grinning

# 625
И децата така ми казаха-😁 малко и супер лесно.Секюритито не бих го нарекла мотане,нейсе.

# 626
Какво секюрити на вход?
Нали това питаш - за колко време ще влезеш в UK, заради следващия полет?
А на изход няма паспортен контрол - сканираш бордната карта, секюрити контрола е много бърз, ако пътникът не се мотае
Искам да кажа, че където се образуват опашки те вървят изключително бързо.
Не се шашкай - 2+ часа са предостатъчно и магазините да поогледаш

# 627
  • София
Вчера кацнахме на Станстед в 13,10, със слизането от самолета и дори купуване на билети за влака преди паспорт контрол ни отне около 40 Мин преминаването. Минава се спокойно с нашите паспорти на електронните гишета, при мен заби и ме изпратиха на такова с човек, но там имаше само 2 човека преди мен. Доста са експедитивни.

# 628
Писала съм,- на връщане,на излитане 😊.
Да,и на мен 40 мин от кацането до паспортен контрол.

Дали вече е оправен?
Имало въпрос и на "Стани богат" даже

# 629
Ох, redemi, извинявай - разговорът е тръгнал от DonnaKK
Аз си пиша... Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт