ЛОНДОН - 11

• 41 202
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Момичета, а някакви завишени проверки имаше ли по летищата, заради коронавируса , мерене на температура и подобни ?
И виждат ли се много източноазиатци / китайци, японци, корейци и прочие/, из града и по туристическите обекти ?

# 271
Момичета, а някакви завишени проверки имаше ли по летищата, заради коронавируса , мерене на температура и подобни ?
И виждат ли се много източноазиатци / китайци, японци, корейци и прочие/, из града и по туристическите обекти ?
[/ Беше много спокойно. Няма притеснения по летището. Само имаше проблеми с отменени полети и това притесняваше хората. Иначе в самолета на отиване и връщане имаше само един човек с маска. Няма основание за притеснения в Европа според мен.]

# 272
  • Варна
Благодаря, Iki70 Hands Plus1 През кое летище в Лондон, пътувахте ?

# 273

Ние летяхме от Варна и кацнахме на Лутън. Абсолютно никъде нямаше завишени проверки или термокамери.
Единствените хора, които бяха с маски бяха две азиатки, но те по-принцип така си ходят.
Лондон според мен не се вълнува от коронавируса, никъде няма истерия.
Живота си кипи яко и хич не им дреме.

# 274
Точно така е. Не им дреме и си живеят живота. Кацнахме на Станстед с Райънер, а се прибрахме от Лутън с Уизер.

# 275
  • Пловдив
Имаше едни планери за 2-3-4 дни в някой град и какво може да се види. Дали някой има сайта?
Visitacity. com

# 276
Може ли да ми кажете какво интересно има или сте видели около Sky Garden?
Имаме резервация за 14ч и се чудя как да планирам преди обеда.

# 277
Може ли да ми кажете какво интересно има или сте видели около Sky Garden?
Имаме резервация за 14ч и се чудя как да планирам преди обеда.

Ако отворите картата на Лондон ще видите, че наблизо са Tower Bridge и Tower of London Simple Smile . Кръчми също има приятни в района. Ние отидохме половин час по-рано в Sky garden и влязохме без проблем.

# 278
  • В офиса
Освен това и the Monument, Gherkin, London bridge, Borough market, the Shard, Shakespeare’s Globe, the Tate, HMS Belfast... Изцяло зависи какво е времето, колко свободно време ще имате и какво искате да видите. Една разходка покрай Темза също би била много приятна.

# 279
  • срещу двата комина :)))
прекрасна е и St. Dunstan in the East

# 280
Освен това и the Monument, Gherkin, London bridge, Borough market, the Shard, Shakespeare’s Globe, the Tate, HMS Belfast... Изцяло зависи какво е времето, колко свободно време ще имате и какво искате да видите. Една разходка покрай Темза също би била много приятна.

Май зависи основно от времето.
Имаме 6дни иначе.
Маршрутите съм ги планирала но се чудех как да уплътня този ден и да го съчетая.

# 281
Добре сте решили за Sky garden през деня. По-добре ще е. Ние бяхме вечерта и не станаха снимките. Много е тъмно вечерта, отражение на светлината и светкавицата на фотоапарата и нищо. А през деня докато се разхождахме с корабчето, видяхме как хората са излезли на терасата на Sky Garden и се наслаждават на гледките. Вечер не отварят терасата, за да могат повече хора да посетят ресторанта.

# 282
С две деца всичко ми е планирано през деня.

А може ли да кажете вечер как е транспорта?
Кога са пиковите часове или там са си постоянно такива?

# 283
  • София
Извинявам се, ако въпроса не е за тук, ще ходим до Лондон началото на май, а ЛК на мъжа ми изтича края на октомври. Тово може ли да е проблем, по-малко от 6 месеца е?

# 284
Ние бяхме в центъра до гара Виктория и се придвижвахме пеша. Вечерта ползвахме метрото, но не съм забелязала да има много трафик. Може би защото бяхме петък, събота и неделя. В неделя беше лошо времето, а англичаните се страхуват от вятъра и беше много спокойно. Тогава ползвахме и метро, и автобус.

За личната карта не съм сигурна, но ви съветвам да пътувате с паспорти. По-бързо се минава.

Общи условия

Активация на акаунт