ЛОНДОН - 11

• 40 940
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • В офиса
Излизането от летището на Лутън бе много бавно. Хем семействата с деца са на самостоятелна опашка, уж бърза. Щом ние на бързата опашка чакахме 40 Мин, не искам да си представям на бавната. За трансфера на Уиз не знам нищо, ние ползвахме Thameslink до London bridge, за да не се прехвърляме.

# 601
  • София
Благодаря много, вече сме платили и трансфера, така че нямаме друга опция и се надявам да ни чака рейса Wink
Снощи докато резервирах и изникна още един въпрос взехме си 2FOR1 с железниците комбинацията и тука пишеше, че може само в деня с който се пътува с железниците, че важи. Обаче ни се промениха плановете /ще се видим с едни приятели на следващия ден и затова отлагаме пътуването за следващ ден с влака за провинцията и съответно пробвах да променя деня и за Биг буса, но от там ми казаха, че това не е проблем и билета си важат, стига да имаме билетите за влака- много се притеснявам дали и там така ще мислят, някой минал през това и да има информация?

# 602
Когато се ползва тази оферта искат ваучера разпечатан и държат да видят билетите дати трябва да съвпадат,но то пак си е до човек може да решат на място да не правят проблем.
Някой идея дали има още pepar  карти по гарите който може да се купят за седмица и да се ползва тази оферта 2 за 1?

# 603
  • София
Момичета, кога се ползват железниците (и съответно тази оферта), ако стоим основно централен Лондон, ще ги използваме ли? Например до коя забележителност трябва да отидем, за да ползваме жп транспорт? И тази оферта може да се ползва само в деня на ползване на железницата, така ли? Опитвам се да разбера дали има смисъл да я ползваме/дали ще можем, или да си купувам директно билети на сайтовете.
Принципно, искаме да видим най-вече London Tower, Tower bridge и се чудим за London Eye, евентуално Гринуич, ако остане време, останалото са безплатни музеи. Хари Потър Уорнър брос студио евентуално, но не вярвам да има отстъпка за там с това.
Какво е най-добре да ползвам в този случай - гледам някакви Go City London, London pass също, но май няма смисъл при нашите цели, или бъркам? Евентуално някакъв круиз по Темза се сещам също.
Може ли също живеещите там или пътувалите скоро да кажат относно времето - ясно, че ще вали, но духа ли? Защото миналото лято в Португалия така ни надуха заради океана и реките, че вече имам едно наум за градове, разположени на острови или близо до вода.

# 604
За мен няма смисъл при така изредените от вас забележителности. Те всички са в центъра, метро или пеша. Без Гринич, но до там ви върши работа или лодка, или метро + ДЛР (надземна железница, но със съвсем стандартни билети за градския). Относно вятъра, имайте едно наум, аз бих взела шапка, зависи и колко сте зиморничави Simple Smile

# 605
А защо не ползвате влаковете от Лутън? Шатъл до гарата за 5 мин, върви на всеки десет. От там влак до St. Pancras, пътува се 20 мин и после метро до където искаш 😊

Може ли да ми кажете от къде се купуват билети за влака до St. Pancras, видях че може онлайн, но не смея, защото не зная дали няма да има закъснение самолета.

# 606
Има машини за билети за влак. Намират се в самия терминал, като излизате, след зоната с магазините, където са заведенията. Падат се отдясно, преди изхода.

# 607
А защо не ползвате влаковете от Лутън? Шатъл до гарата за 5 мин, върви на всеки десет. От там влак до St. Pancras, пътува се 20 мин и после метро до където искаш 😊

Може ли да ми кажете от къде се купуват билети за влака до St. Pancras, видях че може онлайн, но не смея, защото не зная дали няма да има закъснение самолета.

Има машини за билети за влак. Намират се в самия терминал, като излизате, след зоната с магазините, където са заведенията. Падат се отдясно, преди изхода.

Точно така Simple Smile много е лесно и удобно

# 608
  • София
А от кой сайт могат да се купят онлайн билети за влака от гара Падингтън?

# 609
  • София
Оттук - https://www.nationalrail.co.uk/
Тук са за всички маршрути, на всички жп компании.
Не съм купувала от две години заради пандемията, но не вярвам да има промени. Билетите се получават на Self-service ticket machines (при резервацията се посочва гарата, която искате), като се пъхне картата, с която са купени, и се въведе буквено-цифров код, който се праща на мейла при купуването им.

# 610
А от кой сайт могат да се купят онлайн билети за влака от гара Падингтън?

Beretsheri е обяснила, но билета можр и от гише да се вземе 😊

# 611
  • София
Ох, толкова отдавна не съм ходила в ОК, че вече не помня дали и тогава можеше на гише. Simple Smile
Но често на гишетата има опашки, та вероятно машините са за предпочитане. Хубаво е обаче, че има няколко начина. 

# 612
  • София
Споделете някой интересен мюзикъл и на прилична цена - за април. Някой беше писал 4-5 паунда. Аз погледнах 30-40 ми се сториха най-евтините

# 613
Споделете някой интересен мюзикъл и на прилична цена - за април. Някой беше писал 4-5 паунда. Аз погледнах 30-40 ми се сториха най-евтините
Ооо я ги дай насам тези мюзикъли за 30-40 паунда. Ама да не е в облаците и да се вижда добре сцената. Че "интересен" е субективно понятие, но такава цена не е за изпускане
Препоръчвам "Mamma Mia"

# 614
  • В офиса
Не съм срещала никога за 4-5 паунда. Гледах че Wicked имаше билети за 15 за някои от датите. За Цар Лъв гледах билети по 23.5. Моите деца искаха Хамлет, но ще е някой друг път, там цените стоят много високи.

Общи условия

Активация на акаунт