Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LIV

• 72 850
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
milmich,  а къде гледа "Дисанос"? Търсих филма онлайн, но не го открих.

# 556
Тук някой търсеше стари филми онлайн, намерихте ли нещо?

# 557
Как с измама може да натрупаш състояние.Френски филм с Беноа Мажимел.
https://www.themoviedb.org/movie/427348-carbone?language=bg-BG
А ето и линк към филма  за гледане онлайн

https://filmisub.com/filmi/40464-carbone-vglerod-2017.html

# 558
  • В царството на игрите:)
milmich,  а къде гледа "Дисанос"? Търсих филма онлайн, но не го открих.
НВО GO

# 559
  • Варна/Лондон
Изгледах "Три дни и един живот". Филмът като цяло ми хареса и ме държа в напрежение, но останах недоволна от финала. Понеже пиша през телефона не мога да напиша в скрит текст защо не ми допадна, но който гледа филма със сигурност ще разбере.
Влезнах да го препоръчам, много ми хареса, включително и финалът, защото ако беше завършил по друг начин, предвидимо, посланието щеше да '' звучи '' различно. Този финал остави и мен усещането, че в крайна сметка всеки си получава наказанието за грешките, по един или друг начин.

# 560
И аз го изгледах,хареса ми.

# 561
  • в сърцето на един мъж...
"Три дни и един живот"

А какво му е оригиналното заглавие?

# 562

Заповядай, Geia Trois jours et une vie

# 563
  • в сърцето на един мъж...

Заповядай, Geia Trois jours et une vie

Много благодаря!

# 564
Гледах Уют на Камен Донев.Не ми хареса, не го препоръчвам. Разбира се не ангажирам никой с мнението си Simple Smile

# 565
Само лошо мога да кажа за него. Много зле. Повече няма да гледам негови неща. Не харесвам човека, нито изкуството му.

# 566
Нищо лично, не искам да влизам в конфликти, може ли с няколко думи да обясните кои са слабите места на филма и изкуството на този човек, просто така за себе искам да знам.

# 567
Нямам такова намерение. Гледайте го и преценете сама.

# 568
Не попитах за да разбера за какво иде реч, а по скоро исках аргументи, които даже нямаше да оспорвам .Както и да е, аз съм луд фен на Камен Донев, почти всичко от творчеството му съм видяла Wink

# 569
Не попитах за да разбера за какво иде реч, а по скоро исках аргументи, които даже нямаше да оспорвам .Както и да е, аз съм луд фен на Камен Донев, почти всичко от творчеството му съм видяла Wink

Скечовете му са смешни,ама цял филм да направи и то близо 2 ч и 30 мин,малко изхвърляческо ми се стори.Никакви смислени диалози, никакъв сюжет.  Подобно на една сценаристка  дет писа сценарии за два сериала по НТВ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт