Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LIV

• 72 311
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Снощи довърших един сериал по НВО - "На тъмно" - чешки и го препоръчвам. Разказва се за събитията от 1989 г. в Чехия. Стана ми ъжно за мен самата и наивността ми по отношения на събитията тогава.
Подкрепям с две ръце!
Великолепен филм! Толкова истински, толкова силна игра, операторско майсторство, цялото пресъздаване на соца, на визията му, на типичните отношения и трагедии от онези времена са на топ ниво. А финала беше невероятен! Брилятна работа на чехите - гореща препоръка и от мен. Тежък, но много стойностен.

Да споделя и аз по какво полудях вчера - имам един приятел луд Apple фен, който следи съответно дори и какви сериали пускат. Та той ме опищя напременно да подхващам
The Morning Show - https://www.imdb.com/title/tt7203552/

Зарибен, вчера започнах и за деня опуках 5 епизода на един дъх - страхотен! При все, че не съм изобщо фен нито на Jennifer Aniston, нито на Reese Witherspoon, но с ръка на сърцето признавам - тук специално се справят прекрасно. А освен висчко, в надписите видях, че са и продуценти двете. С нетърпение днес ще си освободя деня за да го довърша. Много добри реплики, хубави диалози и силен подбор на актьорите.

# 106
един сериал по НВО - "На тъмно"
Гледах Того - по истински случай е

Може ли линк към IMDb за тези филми?

# 107
# 108
И на мен много ми хареса "Того".

# 109
Гледах една документалка за райските птици в Нова Гвинея. Казва се Dancing with the birds. Много се впечатлих.

# 110
А аз няма да гледам * Того*. И това при условие, че главна роля има Уилям Дефо. Че обожавам животни и кучета най-вече.
Ще си спестя изживяване, което би ме изкъртило.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 11:52 от Не се сърди, човече

# 111
Ще добавя и We need to talk about Kevin. Направо ме отказа да имам деца Joy Беше интересно заснет, добре подбрани сцени, но да си призная - не ме грабна особено. Не знам дали препоръчвам.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 11:53 от Не се сърди, човече

# 112
Вчера гледах Щиглецът, хареса ми.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 11:53 от Не се сърди, човече

# 113
  • Карлово
Престанете със спама.
Вчера гледах Щиглецът, хареса ми.
На любителите на книгата дали ще се хареса?
Аз го чакам.

# 114
Нямам представа, но по- скоро не.

# 115
  • Карлово
Ами аз по принцип ги оценявам по емоцията, която ми дават. Ако е същата, която съм изпитала с книгата го смятам за успешен филма.

# 116
И аз да препоръчам един мини сериал, който ми отвява главата последните дни:
https://m.imdb.com/title/tt2085059/?ref_=nv_sr_srsg_0
Редакция: Ами то не било мини (както ми го представи мъжът ми), а цели 5 сезона по 4-5 серии. Ние сме изгледали първи сезон (3 серии) и от втори - две серии.

И аз го метнах. Доста скептично настроена и бях на път да го спра, но е от филмите, които на финала на серията всичко се развива и разбира. Благодаря!

# 117
  • Пловдив
И от мен един лайк за The Morning Show

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 08:29 от mdonkova

# 118
Гледах "Диви и щастливи" и хич не беше лош, има доста забавни моменти, хората в киното доста се смяха. Сценарият е свежарски, макар и на моменти да има холивудски елементи (ама това май не е толкова лошо). Лека комедия ей така да разпусне човек, препоръчвам Simple Smile

# 119
  • София
Довърших The Morning Show и силните ми впечатления се затвърдиха - силен сериал.
Наваксах и с още един сериал на Apple - Truth Be Told  / https://www.imdb.com/title/tt7821582/
Досега са излезнали 6 епизода от 10 и смело мога да похваля и него!
Много увлекателна крими история, поднесена с дълбочина и лукс в сюжета, и визията. Подобно на Морнинг Шоу, отново има хубав подбор на актьори, перфектна динамика и добри диалози.
Редакция -
Скрит текст:
търсещите по-добро качество може да пробват моя работещ вариант - от чужд торент версия 720p.WEB-DL.DDP5.1.H264-TOMMY + бг субтитри, примерно WEB-DL.x264-ION10. Неясно защо, подобно на Морнинг шоу и въпросния Truth Be Told не го откривам по нашите торенти в читаво качество, а визията е добра и си заслужава.

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 01:04 от Deetron

Общи условия

Активация на акаунт