Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LIV

• 72 805
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Страхотен е наистина филма.

И филмът, и книгата. Хващаш и не откъсваш очи, докато не свършат.

За теб си мислех, брех това момиче пък какви ли филми харесва, че така ми нахока харесания от мен *Уют*, сигурно някакви
Скрит текст:
лигави
чиклити само, а вече имаме две общи попадения - Шоушенка и Цветето. ..Simple SmileFlowers Hibiscus

# 631
  • В царството на игрите:)
Гледах филм, който много ми хареса. За любовта, за превратностите в живота и за историята едно семейство с нелека съдба.
"Животът, такъв какъвто е" или  "Life Itself"  по НВО
https://www.imdb.com/title/tt5989218/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 632
  • Sofia
Изгледах новата адаптация на „Емма“ и като цяло ми хареса. С удоволствие се потопих в разкошно пресъздадения бит и уют на аристократска провинциална общност. Изящните и прецизни детайли на костюми и интериорна обстановка си бяха наслада за сетивата.  Кастът също си беше много добър, но ми липсваше пресъздаването на истинската емоционалната душевност на героите и техните преживявания. Всичко е представено малко като скеч или театралност и липсва дълбоката емоционална драма и осъзнаването на  чувствства, провокирани от непознаване на собствения си характер и „порода“. Но все пак  е приятен, разтоварващ и действително красив в детайла филм.

# 633
  • Sofia
Изгледах новата адаптация на „Емма“ и като цяло ми хареса. С удоволствие се потопих в разкошно пресъздадения бит и уют на аристократска провинциална общност. Изящните и прецизни детайли на костюми и интериорна обстановка си бяха наслада за сетивата.  Кастът също си беше много добър, но ми липсваше пресъздаването на истинската емоционалната душевност на героите и техните преживявания. Всичко е представено малко като скеч или театралност и липсва дълбоката емоционална драма и осъзнаването на  чувствства, провокирани от непознаване на собствения си характер и „порода“. Но все пак  е приятен, разтоварващ и действително красив в детайла филм.
Като голям фен на Джейн Остин все отлагам гледането. Хич не ми се иска да превърнат тази хубава история в пародия, да не говорим, че изборът на главните роли ме озадачи много. Този младеж ми се струва твърде млад за ролята на мистър Найтли. Беше ми полезен този отзив, може все пак да му дам шанс.

# 634
  • Sofia
NBM, По отношение на каста, за мен най- несъответстващия и неподходящ с представите  ми  е Франк Чърчил, Джейн също не ми е много убедителна. Но изборът на мистър Елтън и най-вече на мисис Елтън е  в 10-ката. За мистър Найтли, считам избора за добър, докарали са го да изглежда по-зрял от Емма, която е като порцеланова кукличка на външен вид, крехка и нежна и за мен се е получило добре. Но това са субективните ми представи за героите.

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 20:23 от Lady Royal

# 635
  • Bulgaria
Последният филм, който гледах  и ми хареса беше Обратно в играта с Робърт Де ниро. Останах приятно изненадана от него. Свикнала съм типичните комедии да са бози , но този беше интересен. Препоръчвам го.  Иначе днес ще гледам Трафикантът по Cinemax. Гледали ли сте го и харесва ли ви ?

# 636
Ако някой харесва Никол Кидман и биографични филми препоръчвам

https://www.imdb.com/title/tt1837636/

А на всички вас МНОГО благодаря, изгледох доста хубави, прекрасни филми благодарение на всички вас!

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 15:55 от helen.nona

# 637
  • София
The Goldfinch
https://www.imdb.com/title/tt3864056/?ref_=nv_sr_srsg_0

Първо изчетох книгата, а след това изгледах и филма. Романът на Дона Тарт ми хареса доста, филма не чак толкова, но си заслужава да се види, поне поради три причини. Самата история е силна и увлича. Никол Кидман, като Мисис Барбър и малкия Тео Декър изигран от Оукс Фегли, който дълбоко ме докосна и трогна.
-
7.0

The Dyatlov Pass Incident
https://www.imdb.com/title/tt1905040/?ref_=nv_sr_srsg_0

Старичък филм, който странно как съм изтървал, особено, че касае една от мистериите на 20 век.
Ок и до ден днешен няма ясно и официално обяснение какво точно се е случило през 1959 г. с експедицията на Дятлов
Хубаво започва, но щеше да е великолепно да не се забива в чисто фантастични елементи, а да се набляга на чистата мистика. С тези
Скрит текст:
телепорти и припознавания на филаделфийския експеримент ми олекнаха доста
Като цяло нищо особено.
-
6.0

6 Underground
https://www.imdb.com/title/tt8106534/?ref_=nv_sr_srsg_0

Гледах го по две причини. Дедпула и фактът, че това е най-скъпия филм в историята на Нетфликс (150 млн). Ами заради ефектите и особено операторската работа си струва. Екшъна е на ниво, майтапи има, сценария е тъп, но не това е важното в случая. Аз лично се изкефих, имаме нужда и от такива филми от време на време.
-
6.5

Fantasy Island
https://www.imdb.com/title/tt0983946/?ref_=nv_sr_srsg_0

Добре, че не дадох пари за кино. Знаех си, че ще е пръчка и си го изчаках чинно да излезе на добро качество по торентите.
Пълна бутагфория е този филм. Тъп та чак вдлъбнат. Не си го причинявайте.
-
4.0

# 638
Diavolo -убеди ме,ще взема да си пусна Underground:)
Иначе съм на вълна Нетфликс така или иначе-Valhala murders,добре ми тръгна.
Обичам всичко скандинавско,исландско,бита,хората,суровата природа,действат ми магически.

# 639
Извън пътя - бг филм от 2018 с премиера по бнт от тази вечер

# 640
Извинявам се много за офтопика, но не мога да намеря тази препоръка, а съм почти сигурна,  че ми се мерна  в тази тема. Ставаше въпрос за филм със Сандра Бълок, но не разбрах нов или по - стар. Дори си спомням, че потребителят беше казал, че много и отивала ролята на хахавелка /или нещо подобно/. Не мога да намеря този пост и моля за помощ. Търся филма, де Simple Smile

# 641
# 642
Скрит текст:
Да, благодаря много!

# 643
Препоръчвам “Офицер и шпионин”,интересна история по действ.случай,много добър.

# 644
  • София
"Хотел Белград" е много слаб според мен. И го казвам като фен на " Кухня" и на " Хотел Елеон".

Общи условия

Активация на акаунт