Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 60

• 31 597
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Влизам да се похваля, че днес съм с рокля и обеци и спирала на очите  Simple Smile. Довечера съм на тържество на малкия,а и корема така ми се надул, че дънките ми стягат много Sad

# 406
  • София
Нещо не е наред с хистологията на едната ми бенка Sad Лекарката каза да не се притеснявам, ама щяла да го праща в онкологията за повторно изследване. И щяло да се наложи ексцизия. Познайте как няма да се притеснявам Sad Утре ще ходя да ми свали конците и ще видя какво ще каже.

# 407
Какво пък може да не е наред, аман. И какво е ексцизия? Тинтири, Flowers Four Leaf Clover дали от химията е някаква реакция?
Лагерта, много добре Yum

# 408
  • София
Ми май пак ще трябва да ме реже. Направо не знам вече. Утре ще каже.
И скенера щял май чак в понеделник да е готов... Егати чудото! Sad

# 409
  • София
Ми май пак ще трябва да ме реже. Направо не знам вече. Утре ще каже.
И скенера щял май чак в понеделник да е готов... Егати чудото! Sad
Тинти , не се тревожи миличка! Ще видиш че нищо няма да има! Ти как се чувстваш, опитай да изчистиш ума от всичко и виж какво ти казва интуицията...........как го казах все едно съм способна на това, но знам че ако успееш ще ти помогне......

# 410
Ох Тинти дано нищо сериозно не е. Стискам палци.. Heart

# 411
Тинти, няма да е нещо страшно( предполагам го пращат за повече яснота в онкото)......, а и нали са го изрязали. Не му се притеснявай!

# 412
Тинтири, дано се окажат напразни тревогите!
Аз вчера посетих дерматолог, че преди вливането на докторката хич не й харесаха обривите и раните по ръцете ми. И двете лекарки заключиха, че може би се касае за късна реакция към дексаметазона. Обаче единодушно с д-р Ганчева се съгласихме, че намаляването на дозата не е добре идея, за да не направя алеригична реакция към Паклитаксела. И друго коментирахме - ако физически не издържа вече организмът ми, да прекратим вливанията. Каза, че стандарта е 12 седмични Паклитаксела, аз вчера бях на 13-тото. Ще видим. Ще стискам зъби за сега, ако нямам тежки странични реакции, няма да се дам лесно. Все три трябва да избутам.
Другата седмица контролен при дерматолога, за да види дали лечението, което назначи има ефект. Аз виждам нови обриви, отделно раните не виждам да позаздравят. Показах си и двете бенки, които ме притесняват. Не били бенки, с течен азот можело да се махнат. Обаче аз нещо не повярвах, че не са баш бенки, особено едната. Ще търся мнение от твоята лекарка, Тинтири, само не зная дали има смисъл сега или да изчакам края на цялото лечение.
Момичета, чакаме ви с добри новини!

# 413
  • София /Абсурдистан
Взех си резултатите аз. Добри са. На възпалените стави има ниска активност, но казаха, че е от възпалението. На белият дроб има някакви уплътнения от лъчетерапията. То без хич не може. Иначе нови лезии няма, всичко е тихо за сега. На 10- ти съм на диспансерен преглед, ще видим какво следва. Хормони не мога да пия, заради ставите, чудя се дали не може и без тях.

# 414
  • София
Е, Лейди, много се радвам.

# 415
Лейди, и аз се радвам.
Тинтири, аз съм сигурна, имам такова чувство - че ще е нещо от химията и ще се успокоиш и ще ти остане един страх само. Няма как да е нещо нередно друго просто! Прегръдки от мен. Blue Heart
Тото, не са ли достатъчни 12 курса?  Най-доброто за теб да изберете.
Пия вино. Yum и уча, в събота съм на изпит. Нищо не знам.  
Скрит текст:
Уча класическа хомеопатия.  4 г. ще е, сега завършвам първата година. Луда. За мен просто и евентуално за близките ми и за кеф, не че ще го ползам за друго, харесва ми, привлича ме, и много психология има, успокоява ме, доволна съм.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 19:52 от unabella

# 416
Лейди браво за резултатите.
Тинтири нека и твоите са такива.
Бела браво на теб възхищавам ти се че можеш да носиш толкова дини под мишница.
Тото дано намерят начин да облекчат страничните действия на химията и да ги завършиш успешно.
Днес е празник на християнското семейство. Пожелавам много здраве на всички и семействата ви, нека имате поводи само за празнуване .

# 417
Тита, и аз мисля като теб за феминизма и женствеността.

Чета ви в момента😊

# 418
Аз мисля, че точно на нас в България , феминизмът ни изигра лоша шега . Хем да не си по- долу от мъжете, хем като ти подсвиркват не е нещо необичайно.Накрая стана така, че всички жени, които познавам теглят хомота, а мъжете им се мотаят наоколо с нещо си. Много мисля и за наследствеността от поколенията- никак не е маловажно какво се е натрупвало в гените ни . Моята лична теория в, че българските мъже са много огорчени от свеждане на глава  , а българските жени теглят като робини. Аз за децата си всякакво тегло мога да поема, но лично в моя случай огорчението на бившия ми мъж се превърна в недоволство към всичко наоколо, и накрая в откровена омраза и злоба. Лош изход, откакто и да го погледнеш. Не че искам да съм заспала женица, за която мъжът й да се грижи, не вярвам и вие да искате това. По - скоро грешката е в телевизора на българските мъже - мрънкалници . За контраст , например, съседите сръбски мъже много уважават жените си . Много мисля върху факта, че са се освободили от турско робство цели сто !! 100 години преди нас ( затова нашите бунтовници са правили комитети там) , а също и че Сърбия е единствената държава , която Америка не можа да разгроми. А нашите мухльовци , особено в северозападна България пият ракия, докато жените им гледат стари хора в Италия, и така си върви тази глупава карма. Едно е сигурно - тази борба с рака поставя света на човек в нова светлина . Без да съм “феминистка” , вие сте прекрасни във всяко едно отношение!

# 419
  • София
Лейди, много се радвам за добрите резултати!!

Unabella, това е супер! Много яко, че си решила да учиш това!

Благодаря ви, момичета! Гледам да не го мисля много. Би било адски гаден късмет да имам 2 или 3 различни квартиранта (че нали и с шийката имам проблеми)

Общи условия

Активация на акаунт