Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 60

• 31 585
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Да в сити съм.. Много ви благодаря за отговорите момичета, най страшно е като не знаеш какво е.. Малко се поуспокоих. Да мине 1 вата и после ще ми е по спокойно сигурно.

# 481
  • София
Simple Smile на моята снимка не ми се вижда шала...
Бела не сме казали че няма да има друга среща, не си разбрала .
И аз съм със 7-класничка тази година, но и моята за сега е спокойна както и аз. За разлика от преди 4 години с каката.
Да Маритка , видях на 4 ти започват, но аз не съм гледала миналия сезон с моите занимавки тази година.....
Люба , прегръдки, дано те оставят мъжете да възстановиш сили.
Нищо не ми е парело и на мен, но не знам дали са ми вливали Дексаметазон. Май не. Аз утре съм на херцептин.
Тони всичко ще е наред! Ние сме тук, а и ще се запознаеш с още готини момичета там, сигурна съм.

# 482
То се оказа, че наистина парело между краката лелеее. Аз съм нямала това лекарство явно.

Тони, ти си на друг етап мила. Всичко по реда си. Аз не знаех на чии хора съм като бях на твоя етап и честно казано мислех, че умирам, а какво остава до купони. Честно казано още ми е трудно да повярвам, че оцелях и стигнах пак до купоните😊
Гледам и братята аз. Гледам или съм гледала всички сериали с фантастични насочености. Днес изгледах всички излезли серии на Legacies от 2 сезон.

Лека нощ момичета🤗❤️

# 483
Lagertha, веднага получаваш снимка със шал-а в едър план:
Скрит текст:
И, да кажа, щото вчера и не остана време, амаи аз съм луда фенка на Викингите и на Лагата  WinkИ чакам новия сезон със същото нетърпение, както следващата ни среща  Peace
Стискам палците за утре( аз ще го играя същото в четвъртък) и благодаря за пожеланията- момчетата се погрижиха повече от добре за мен( таткото изми чиниите, момчетата поизчистиха, аз си полежах  Mr. Green).
А, принципно и аз имам 7-мо класник, ама моя е специален и  единствено и само се надявам да завършим, пък оттам насетне всичко ще е бонус Crazy

# 484
  • София
Гледам снимката и си мисля, че бая здрави жени изглеждат доооста по-зле от нашите момичета! Тони, споко, с първата вливка започва обратното броене, а и далеч не е толкова страшно, колкото, сигурна съм, си го представяш! Все си имала вирус, същата работа. Стискам ти палци и аз да си спокойна и всичко да си минава, както трябва. Ако по време на вливката нещо те притесни като усещане, веднага сигнализирай на сестрите. Майка си прави вливките в СИТИ и направи алергична реакция от противоалергичното, което й вливаха.

# 485
Марита, тогава погледни и серияла See с Джейсан Мамоа..мега як е и той и серяла, малко е извратен, ма ще ти допадне Grinning
Тва с купона ми е болка, щот моя приятел иска да разпуска, че му идва в повече, ама иска с мен и се цупи малко като все казвам, че искам да спя, не ми се излиза, не ми се гледа с някви хора познати..вкиснала съм се. Той да ходи, ама не искал без мен. И аз се сдухвам, че зарад мен не разпуска.. Ама ко да направя, не съм го вързала..
Ейнджъл, как па алергия от противоалергично.. ? Егаси и ужаса. До сега не съм имала никакви алергии, само леко студова алергия. Ще видим. Да имала съм вируси, тежки грипове с температура...висока..мн ми е тегаво като съм с темп, но се плаша че ако стане така ще ме държат в реанимация,а там няма мърдане от тая стая, няма тв, не дават телефон ( поне така съм чувала) и ще се побъркам буквално! Аз с тв и телефон една седмица като стоях след операцията имах чувството, че е било година..

# 486
  • В царството на игрите:)
Преди 3 месеца сестра ми откри, че има проблем с гърдата, защото не вървеше кърменето. След като тръгна по лекари.... 4ма й казаха, че е засъхнала кърма. Да сбъркаш рак с кърма дори не знам как да го коментирам, а единият доктор даже работи в Онкологията! Много сме благодарни на др. Василев, за това че й обърна внимание.
Аз докато кърмих ходих при трима лекари, защото ясно си усещах бучката в гърдата и тримата казаха, че тряба хубаво да изцеждам, защото на ехографа се виждаше като джоб в млечния канал. Гинеколога ми каза, че преди да спра да кърмя и да мине месец, трудно някой ще може правилно да ме диагностицира само с помощта на образна диагностика. Така и стана. Месец след като спрях да кърмя още на ехографски преглед картината се изясни, така, че не бързайте с изводите и за това кой лекар е кадърен и кой не, защото кърменето доста може да замаскира резултата. Интересно ми е също какви изследвания и направиха в Турция и с каква цел? Хубаво е за знаем какво правят за да си го искаме и тук Simple Smile

Тинтири, истината е, че се притесних като прочетох за предположението, че е меланом. Все си мисля, че няма да излезе това, защото не е логично, но на теб ще ти е притеснено до тогава и дано само до тогава. Blue HeartС меланом шега не бива и се учудвам, че някъде той е оставен без химиотерапия. Ако е рак на кожата, да, реже се и се наблюдава, но меланом....?!?! Най - малкото се прави имунотерапия, а вече има и прицелни терапии, защото е доста агресивен. Истината е, че не знам къде в Сф да отидеш за консултация. Проф. Киров от Онкологията е добър специалист, /голяма светило/ но е груб и доста корумпиран. Освен това ако се окаже меланом на фона на РМЖ бих потърсила второ мнение в чужбина /НЕ ТУРЦИЯ!!!!/ в Германия, Франция или Белгия.
Пожелавам ти напразни притеснения.
Радвам се, че виртуално се запознах с пловдивчанки Simple Smile

# 487
Добро утро и успешна седмица на всички!
Тони, успех ти желая и спокойствие. Аз съм на седмичен и не знам как е с болничния престой. Ще разбера след Нова година, така че всяко споделяне за Сити ми е интересно и важно. Дали има самостоятелни стаи? Не откривам информация, а като че ли съм чела че има. Иначе на мен ми вливат дексаметазона в най-високата според параметрите ми доза. Не усещам нищо. Но ето сега имам някакви обриви и лезии, според кожния лекар е от него, вероятно реакция с натрупване. Болят и сърбят.Вече осезателно усещам как с натрупване на химията ми става все по-тежко. Трябва да издържа, ама дали ще успея... Все повече ми потъва е ентусиазмът.
Тинтири, силно стискам палци. Аз много се съмнявам в една моя бенка. Направо си поставих диагноза за нея. Да ходя ли сега да я гледат, ще предприемат ли рязането й? Повече от 6мм. е, не е правилна. Дерматологът, който сега ми гледа лезиите каза, че не го притеснява, изобщо не му повярвах. Филмирам се здраво.
Марита, обичам да те чета, даваш ми надежда, че има живот след това.
Много хубави снимки видях нагоре, изглеждате супер, момичета.
Арми, надявам се при теб всичко да е наред!
Дайте идея как да се "издърпвам". Да посетя психолога в Сити ли?

# 488
Не знам как така съм го писала на обратно за срещите, че трябва да са повече, че прозвучах все едно, че съм разбрала, че вие сте казАли, че няма да са, хаха. Разбрахме се 😅
Антония, 🍀🍀🍀🌹❤
Тото, ако има такава опция за психолог - не му мисли! Има си нужда... 🌹❤
Не, при Тинтири е някаква неизясненост, такова чувство имам.  🍀Много те мисля, Тинти.
Тръгвам за Бургас, по работа.

# 489
Отложиха ме за 2 ри. Има проблем с порта. Или е запушен или не е сложен как трябва или трябва по-голяма игла. Ще ходя при хирурга да го видят.. Опитаха хората ..два пъти. Много боля и още боли.. Не знам все едно вселената не иска д правя химия.. Все нещо не става...или иска да ме измъчи на макс.. Sad

# 490
Ех Тони... Знаех си че тая работа с портовете не е добра. Все отрицателни отзиви чувам. Ето сега и ти. Защо не опитаха през някоя вена първия път , пък по нататък през порта? Това чакане е егати напрежението.

# 491
Аз все добри съм чувала за тея портове.. Просто аз съм карък, при мен всичко е сложно и не става без да ме измъчи..
Ще ходя да го видят, ама като помине малко, че сега го раздразниха и яко боли чак ръката ме боли.. Sad
В крайна сметка с толко препядствия сигурно, вселената ми казва да не правя химия.. Не знам вече.. Писна ми, да ме боли, да чакам.. Иде ми всичко да зарежа и да става квото ще..
 Не става с вена, на възли са, пукат се само кат ги боцнат и аз не дадох.. Щот после така ме боли, че не мога да си вдигна гащите..а няма кой да ми ги вдига..

# 492
Защо пък да не иска вселената да не правиш химия? Химията нищо няма да ти направи, само ще те посмачка временно. Но тя ще атакува евенгуално останалите невидими частици чудовище в тялото ти. Всяко отлагане е мъчително и не води до нищо по-добро. Аз бих си дала вената.  Пък след това да се работи по прословутия порт. Сега още една седмица тресене. Гледай да дойдеш на срещата да те набия.

# 493
То мина и замина, но трябваше да дадеш вена. Виждала съм да правят вливка и през вена на крак, защото на жената ей така и се пукаха по ръцете като на теб.

# 494
Еми и аз сега се замислих, че кво толко ме боля до сега колко още да ме боли..боли боли па минава..трябваше да дам вена. Ама те се усъмниха, че може да имам инфекция от скапания порт..а и аз много се разстроих не можех да мисля адекватно в тоя момент.. Вече е късно, квот такова.. Ще го видим тоя порт. Дано просто му трябва време да заздравее или по голяма игла и да няма друга драма.
А за химията се поуспокоих..ама пак това чакане..

Общи условия

Активация на акаунт