Образователен Говорилник v.1.0.1. хотфикс 2

• 16 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Сега видях, че по-нататък в темата самата Дидева го казва това; но темата е заключена и не позволява цитат като хората. Цитирам го с копи-пейст.

Цитат на Дидева:
"Не търси логика в подобни неща. Наскоро коментирахме задача за пържени филийки. Преди време един баща беше ходил да пита съставителите кой идиот според тях пържи по тоя начин."

# 241
  • Отвъд алеята зад шкафа
А ако сложиш 2 тигана, тогава става още по-бързо. Мъжът ми така прави палачинки.

Значи, откакто мъжът ми ми обясни как неправилно пържа филиите, у нас ако искат да ядат филии, мъжът ми става рано в събота и пържи.
Да си поспамя тук наволя, че в другата тема рязко смятам да прекратявам участие. Накрая няма да има кой да им отговаря на въпросите. И ще се налага да си четат назад.

Е точно де, познай защо той прави палачинките вече:)

# 242
А ако сложиш 2 тигана, тогава става още по-бързо. Мъжът ми така прави палачинки.

Значи, откакто мъжът ми ми обясни как неправилно пържа филиите, у нас ако искат да ядат филии, мъжът ми става рано в събота и пържи.
Да си поспамя тук наволя, че в другата тема рязко смятам да прекратявам участие. Накрая няма да има кой да им отговаря на въпросите. И ще се налага да си четат назад.

Е точно де, познай защо той прави палачинките вече:)

У нас има още едно две ястия на същия принцип. Чудесни кюфтета прави.

# 243
че в другата тема рязко смятам да прекратявам участие.

Това пък защо? Да не съм пропуснал някакъв купон и после да са го затрили;)

Ахам, разбрах. Изтрили са ти поста, в който възразяваш на модератора. Ми какво се засягаш, на шеф възразява ли се Grinning.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 10:14 от Татко Мецан

# 244
Е, Мецане, колко дълго обсъждахме пристрастяването към ел.у-ва и как да се справим с това.
Мислех, че ще преместят дискусията тук, а те директно са я затрили. Не разбрах защо.

# 245
Евалла им затова, изключително много се радвам, че са я затрили. И без това много съжалих, дето написах някои неща. Благодарен съм им, че са затрили всичко.

# 246
че в другата тема рязко смятам да прекратявам участие.

Това пък защо? Да не съм пропуснал някакъв купон и после да са го затрили;)

Ахам, разбрах. Изтрили са ти поста, в който възразяваш на модератора. Ми какво се засягаш, на шеф възразява ли се Grinning.

Не само за това. И последния пост също е чудесен повод да прекратявам участие там. Онази тема на мен вече не ми е полезна. Аз моят път съм си го извървяла и съм я чела когато ми е била нужна.  Не виждам защо да си губя времето за да съм полезна на подобен род хора. Първо наглеят и създават правила кой да им отговаря, а после си се цупят и сърдят защо никой не им отговаря.
А с Татти ние се обичаме отдавна. Модерирането е формално. Факт е, че имаше спам, който и към момента присъства. Т.е. има изтрити избирателно постове, а други са си оставени, въпреки, че на практика заради тях започнаха доста от спам дискусиите.

А защо съжаляваш за написаното? Всъщност много от нас малко или много са в твоята позиция. Ти си искрен и си признаваш, а доста хора не са така.

# 247
Ох, мислиш, че тази Екатерина84 визира теб ли? Наистина снощи и аз си помислих, че визира мен, а може би и теб:) Като съм се наспал и я бях забравил. Ми да си пишат каквото си щат. Права си обаче, и аз няма да участвам там май.

А защо съжаляваш за написаното? Всъщност много от нас малко или много са в твоята позиция. Ти си искрен и си признаваш, а доста хора не са така.
Защото беше лично, хайде ако касаеше мен, както и да е, но веднага заваляха всякакви коментари и изводи, които по-добре, че ги изтриха.

# 248
  • София
Аз ѝ бях отговорила, но са ме изтрили. А само изразих притеснение, че след като от общо "4-5 пишещи" в темата, 2ма-3ма спамят безкрайно, не остана кой да ѝ отговори на въпросите. Joy

# 249
Моделът на поведение е един и същ. Дали ще е тук в този подфорум или в "На път" е без значение. Щом конкретният разговор на нея не и върши работа и е безинтересен - е СПАМ. Но иначе правят анкети и се цупят, когато малко хора им отговарят изобщо. И ако им кажеш да четат назад и да пуснат търсачка, настава голяма драма и обвинение, че темата ТАКА не била полезна.
Тази тема я помним и като вариация "За и против частното образование" и като разни други заглавия. Ако не бяхме едни 15-20 човека постоянно присъствие, нито щеше да има кой да им отговаря, нито да има толкова обширна информация за почти всяко ЧУ в този форум. Напрактика ние създаваме толкова ценното за БГ-мамма форумно съдържание и форумът печели от кликове. Това мисля аз. Пък нека да е СПАМ. Та с подобно модериране и отношение от новичките що да се пъна безплатно да им давам информация?!?!?

# 250
  • София
Аз съм всеизвестен спамер бееее Simple Smile Ама на отговорих й, то всеки може да се припознае.
Що се учудвате за пържените филии, преди 10ти години, като видях задачата и аз го измислих, като решението. Просто щото това е математика (логика), а не мастършеф курс (тогава тази дума не я знаех хахаххаа).
Дишайте малко и спам да има.. в другата тема си ни трябва коректив от хора вече минали по този път. Не винаги мнението ми съвпада, но пък винаги ми е полезна и другата гледна точка

# 251
Хаха, Фенси, чувал съм, че имало блогове, където ти плащат, за да пишеш, макар и да нямам идея какви са и къде са. Ако намерим такъв, където да обясняваме перипетиите по подготовка и влизане в ПУК, може и да изкараме малко кинти;)
Аз верно мога да напиша книга, но нещата се променят с такава динамика, че докато я напиша и докато някой я публикува, тя ще е вече остаряла. Например още от миналата година приемът в СС е вече в два кръга и в момента наистина не знам какво правят на първия кръг и какво на втория.
Рейни пък, от това, което е споделила какво давали на изпита в КО, ще излезе, че той е по-труден, отколкото в СС.
За Иззи ето тя пък е доволна...много бързо и динамично се променя ситуацията.

Спомням си ти как беше казвала на други, с по-големи деца, които даваха акъли, как инфото им е остаряло и нещата вече никак не са такива. Така си и беше. След още една-две години и моето инфо ще е остаряло, защото много ясно, че вече никак не ме вълнува как се влиза в ПУК и как се прави избор на училище и вече не се интересувам и не проучвам и не следя тези въпроси.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 10:48 от Татко Мецан

# 252
Аз винаги съм писала от позицията на препатил родител. С идеята, ако успея да предпазя някой друг от моите грешки. Само защото става въпрос за интереса на деца. Защото срещу този интерес вече има сериозна бизнес машина, която много често се управлява от доста безскрупулни и немногоморални хора.
Моята прямота и директност ми е създала имидж на крив и скандален човек, което ми е доста забавно и нямам нищо против интернет образът ми да е точно такъв. Това доста често ми дава неподозирани предимства. Wink

Приемът в СС(за 1 клас) е в два кръга от повече години. Откакто моята дъщеря беше за 1 клас. А сега е в 4-ти. От тогава е така и в Питагор. За ПУК не знам. Но е нормално. Толкова много са кандидатите. Нищо, че били по-малко от тези за БШ. Simple Smile

Прав си. Инфото остарява. Аз и не давам вече акъли за прием в ПУК и 1 клас, защото те всяка година се променят като практика. Но ти сам виждаш, как новите училища правят същите номерца като едно време.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 12:41 от .♥.Fancy.♥.

# 253
  • София
Татко Мецан, ама такъв си беше изпита, не съм изкривявала. Честно не знам какъв е в СС. Само да вметна, че аз нямам идея дали детето е отговаряло правилно на всичко, даже мога да заложа, че не е, защото не е готвена. Предполагам, че са търсили начин на разсъждаване или знам ли какво и аз.

Фенси, ча' па' крив и заядлив... Grinning

# 254
  • София
И аз мисля поне известно време да не пиша в другата тема. Някои от нещата, които се възприемат за спам, всъщност са най-ценните и информативни. Като това за празните обещания на ръководството, промяната на възгледите и очакванията след сблъсъка с реалността и "натрупването на стаж" в ЧУ. Таксите, вида на прием и допълнителните занимания, в крайна сметка могат да се разберат от един телефонен разговор с училището.

Общи условия

Активация на акаунт