Време е за ИКЕА! - Тема 29

• 49 334
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Като ние правихме кухня по поръчка с нестандартни шкафове и дори нестандартна дълбочина, добри механизми и МДФ, пак ни излезе много по-евтино, отколкото щяхме да дадем в Икеа, а и сега си използваме всеки сантиметър от кухнята. Според мен Икеа са идеални за средни и големи кухни или за прави такива, които заемат една цяла стена. Нашата е малка и е на П. Много зависи от кухнята.

Иначе и ние сме с легло Бримнес и май пишеше за гредата, че трябва да се купи, но не помня къде го пишеше. И аз бях изненадана, че не е включена, но на място разбрахме и я взехме.

# 601
Какво е оптималното разстояние между рафтовете при ПАКС-а? И на каква височина е добре да са двата лоста за дрехи?

# 602
  • София
Аз си правих проект за Пакс с тяхната програма и като местиш рафта или лоста за дрехи надолу или нагоре, тя автоматично показва колко и какви дрехи се побират. Например ако сложиш лоста по средата показва закачалки с ризи, ако го свалиш още показва закачалки с панталони. Същото е и при рафтовете. Мисля някъде около 23-25см разстояние и показва колко сгънати фланелки или пуловери се събират на един рафт.
Редактирам се: ето снимка със съвети от ръководството:

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 17:28 от missmarina

# 603
  • ENGLAND
Гредата е задължителна за двойните легла. Сега се купува отделно, преди беше с леглата, пантите на Пакса също се включваха, други механизми също. И за да не изглежда , че увеличават цената извадиха всичко това от пакетите, като оставиха същата цена на леглата или другите мебели.
За пакса както е дадено 21-30 см. е много малко, рафтовете са дълбоки и има да се чудиш как ще извадиш нещо изотзад. Ако имате възможност купете си кошниците, мисля че излизаха малко по скъпи, но пък са супер удобни.Аз бях наредила един куп рафтове и постепенно ги смених с кошници.
Единствено за кутиите Скуб съм сложила рафтове, имам и на най-горните рафтове и най-отдолу, много удобни са за сезонните дрехи или неща, които не се ползват непрекъснато.

# 604
  • София
Пак да попитам, че ми е много важно - за най - широката спалня МАЛМ с повдигащ механизъм могат ли да се ползват 2 отделни дюшека или е задължително да е цял?

# 605
Пак да попитам, че ми е много важно - за най - широката спалня МАЛМ с повдигащ механизъм могат ли да се ползват 2 отделни дюшека или е задължително да е цял?

Ние имаме такава спалня с един матрак. Ако поразсъждаваме, като евентуална пречка виждам разместване на тези два матрака при повдигане на спалнята. Също специфично при тази спалня е, че матрака не ляга вътре, а стой отгоре. Т. е. биха могли да се разместват и при спане, няма да има какво да ги държи заедно.

# 606
Искам да попитам притежателите на спалня Бримнес, какви кутии за организация са подходящи? Няколко часа отделих и не мога да ги напасна Angry остава ми луфт и се губи пространство.
Нещо от този тип ми трябва.

# 607
  • София

Идея за пакс от вкъщи с два лоста и кошници отдолу

# 608
  • София
Искам да попитам притежателите на спалня Бримнес, какви кутии за организация са подходящи? Няколко часа отделих и не мога да ги напасна Angry остава ми луфт и се губи пространство.
Нещо от този тип ми трябва.
Аз използвам серията STUK. Сложила съм по един такъв калъф и една такава кутия във всяко чекмедже. Пасват идеално и са ми много удобни. Ако искаш само кутии, виж има и други размери. Но гледай височината 18 см., защото тя е идеална за чекмеджетата, има и по-ниски от серията Hug

# 609

Един цял трябва да е, ние сме с цял иначе ще ти се разместват.

# 610
Може би малко тъп въпрос, но наистина не разбирам, от това бюро в момента има само черно? Точката е черна. Simple Smile

# 611
Може би малко тъп въпрос, но наистина не разбирам, от това бюро в момента има само черно? Точката е черна. Simple Smile
Точката е черна, но като сложите курсора, излиза цвят бяло, изписано с дума.

# 612
Точката е черна, но като сложите курсора, излиза цвят бяло, изписано с дума.
Дааа, благодаря сърдечно!! Flowers Hibiscus

# 613
  • Sofia
Някой има ли двуетажно легло VITVAL?
https://www.ikea.bg/rooms/baby-children/children-8-12/children-b … no-leglo/80411272
Мисля да поръчам, така или иначе ще висим вкъщи, да ползваме момента за преобразуване на детската, а и има безплатна доставка.
Та исках да попитам дали сте доволни от леглото и какви матраци препоръчвате за него?

# 614
Някой от вас поръчвал ли е онлайн от ИКЕА сега откакто сме под карантина?
Има ли забавяне на доставката, моля да ми разкажете как стават нещата в момента.

Общи условия

Активация на акаунт