Мами, защо се дразните толкова от кучетата ?

• 13 402
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз знам, че куче вкъщи не може да бъде щастливо..........от опит........

# 121
... Мразя малки деца-травмираха ми кученцето от пискане и пипане ...

А твоето куче каква работа има при децата? Води си животното там, където няма хора!

П.П. Моето дете ползва "Либеро" ...

# 122
Не съм си водила Чафи при деца--те идваха при него.Избирах най-тихите улици за да го разхождам-за да не го настъпи някой.В ресторанта лягаше в мен и не мърдаше докато се засили дете към него за да го гали.
По въпроса за чистотата в къщи--от къде ли пък имате наблюдения какво е по къщи където има кучета.У вас такова ли беше.И като чета че сте ползвали ароматизирани препарати да чистите--мила ти направо си дрогирала кученцето.
Както и да е-всеки решава сам за себе си как да му тече живота.

# 123
Не съм си водила Чафи при деца--те идваха при него.Избирах най-тихите улици за да го разхождам-за да не го настъпи някой.В ресторанта лягаше в мен и не мърдаше докато се засили дете към него за да го гали.
По въпроса за чистотата в къщи--от къде ли пък имате наблюдения какво е по къщи където има кучета.У вас такова ли беше.И като чета че сте ползвали ароматизирани препарати да чистите--мила ти направо си дрогирала кученцето.
Както и да е-всеки решава сам за себе си как да му тече живота.

Лин, не искам да си променяш мнението заради мен.
Личи си, че кучето ти играе централна роля във филма ти и много го обичаш.
Споделих мнение, че а/ куче в апартамент  не може да живее и б/ че прекалената близост с животното и приемането му, като човек е извратено ( както виждам кучето ти е настъпило яко пространството у вас).  За ароматизатора коментар нямам - явно никога не си влизала в магазин за домашни животни. 

А за противопоставянето деца-кучета пак е върпос на гледна точка,зависи  в кой свят живееш - в човешкия или кучешкия. Аз определено в човешкия, просто съм от този вид. Няма как друго да е. Но и обратната гледна точка - какво мисли твоя травмиран пинчер през твоя поглед беше забавно  Peace

# 124

Лин, не искам да си променяш мнението заради мен.
Личи си, че кучето ти играе централна роля във филма ти и много го обичаш.
Споделих мнение, че а/ куче в апартамент  не може да живее и б/ че прекалената близост с животното и приемането му, като човек е извратено ( както виждам кучето ти е настъпило яко пространството у вас).  За ароматизатора коментар нямам - явно никога не си влизала в магазин за домашни животни. 

А за противопоставянето деца-кучета пак е върпос на гледна точка,зависи  в кой свят живееш - в човешкия или кучешкия. Аз определено в човешкия, просто съм от този вид. Няма как друго да е. Но и обратната гледна точка - какво мисли твоя травмиран пинчер през твоя поглед беше забавно  Peace

По-добре и да искам,не мога да го кажа newsm10

# 125
На първо място в живота ми са децата-след тях съпруга ми и след него кученце.От 15 год не се налага да работя---занимавах се децата си.Но вече порастнаха-единия е студент,а другия в 10 клас.Имам всичкото свободно време на света-наистина отделям много време за хайванчето ми.Всички в къщи го обичаме и се притесняваме когато се разболее.3 пъти досега съм го карала на лекар на 250 км от нас-и ако се наложи пак ще го направя.Защото всички в къщи са съгласиха че вземем ли куче ще трябва да се гледа как пише по дебелите книги.Ти пишеш че си го подарила твоето--не си била готова за него,трябвало е да помислите преди да го вземете.Не бих го изоставила--то е точно като дете и зависи от мен.

# 126
  • София
Лин,ти пишеш,че мразиш малки деца?!Заради кучетата ли ги мразиш или по принцип?Като не искаш някой да ти пипа кучето,ами кажи на майката и точка.Но нито една майка няма да ти отговори,че нейното дете не хапе,просто ще си дръпне детето с недоумение.А стопаните на кучета най-редовно отговарят "не бой се,не хапе".

# 127
ООО заради кучето--просто не съм дообяснила.Ми казвам им-по десетина пъти.Недей леля да не те уплаши--недей леля че ще лае.........иииии какво ли още не.Но майките са заети с цигарите и кафето.еми съгласете се че е досадно.Ми аз не ходя да им галя децата.А в интерес наистината имаме 5 малки деца на нашата улица--ми всички тичат към мен когато съм без кученце и се гушват в мен.Но знаят че когато съм с кучето не трябва да го пипат и го спазват.
Мисля си че всички деца обичат кучета и котета--но родителите им насаждат своето мнение и децата го възприемат.
За хапането да ти кажа не съм сигурна кой -кой ще ухапе.Виждала съм деца на които ако не му угоди майката и то я хапе ooooh!

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 21:32 от лин

# 128
Лин, ми казвай, че хапе и това е! да видиш майките как ще те заобикалят  Wink
не разбирам защо толкова мразиш деца, че искат да погалят Чафи.
хем казваш, че децата обичат кучета , а родителите насаждат противни мисли, хем не искаш да се доближават до кучето и ги мразиш. нещо не се връзва.
както и да е.

Има една книжка, за поведението на животните, казва се Соломоновия пръстен , на Конрад Лоренц. Тоз човек между другото е получил Нобелова награда за изследванията си в/у поведението на животните и се слави като единствения, който е 'говорил' с тях до сега.
малка , към 100 страници имного много увлекателна. с илюстрации от автора.
Като биолог ти казвам,че ще ти светнат много неща и ще погледнеш по др. начин на взаимоотношенията човек-животно.

за моето куче няма какво да се обяснявам. ситуацията не ти е ясна и няма да я обяснявам.

Peace

# 129
В събота се опитах да почета малко на спокойствие в Южния парк. Спокойствието там обаче се оказа илюзия. Постоянно се приближаваха миризливи песове, гордо разхождащи стопаните си.
Лин, някой от тези песове дойдоха и ме подушиха. Някой от тези, които ме подушиха, тежаха повече от мен. Това, че не можех да се съсредоточа в книгата ми беше най-малкият проблем. Какво предлагаш да изпитвам - гордост, погнуса или омраза към децата.
   Всъщност можеш да не ми отговаряш, аз съм от тези:
Но майките са заети с цигарите и кафето.

Мога само да ти заявя, че ако някое псе, собственост на някой инфантил навреди по някакъв начин на детето ми, и двамата трябва да се """"ориентират към приключване"""".

# 130
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Вчера се върнахме от море с кученцето ми(тежи 2 кг)ииииии Писна ми от сополанковци и техните майки.Не знам защо всички майки си мислят че като имат малки деца и са от дясно на господ :кучетата на хората не са за забавление на вашите деца-никой не е длъжен да се съобразява с техните желания NaughtyМразя малки деца-травмираха ми кученцето от пискане и пипане.
Освен това--децата ви пикат по пясъка мамчета и Вие не правите нищо по въпроса.Та заради ей такива мили дечица ме е гнус да ходя на плаж .По големи животни от хората ---нямааааа
Просто съм изумена.Абе хора вие нормални ли сте.Пикали децата по пясъка.Да но поне не акат дето им падне и със сигурност не са носители на паразити като тении и какво ли друго не.Гнус ви е от децата,а не ви е гнус да целувате и мачкате едно животно което едва ли е по чисто дори от най мръсното детенце.
Не мога да се начудя на хора който се обръщат към кучетата си с "мамо","дете" и какви ли не други абсурдни обръщения.
Не може да си разхождате кучетата където ви падне и да ги оставяте да тичат на воля, въпреки понякога огромните им размери и да ми обяснявате колко са безобидни.И някак не е редно аз да се съобразявам къде в малкото останали между блокови пространства да си заведа детето,защото навсякъде е осеяно с кучешки изпражнения. smile3515Като толкова ги обичате защо не чистите след тях.Когато моето дете има боклук знае че не се хвърля на пътя или в тревата,а ако го изтърве аз бих го взела и хвърлила където трябва.А вие след като е ясно че не можете да си научите домашните любимци да не се изхождат където им падне и най-вече в пясъчниците на децата,по добре вземете да чистите след тях,а не да ми страдате колко сме жестоки ние МАЙКИТЕ,и колко са ужасни и гадни нашите малки ДЕЦА.

# 131
Абе момичета каква е тази злоба която се сипе ?  #CrazyНе мога да повярвам , че всички така единодушно се нахвърляте върху някой , просто защото има различно мнение от вашето . Sad За съжаление трябва да призная , че има неща за които Лин е права Sad :
- децата пишкат на плажа , не мога да го отрека . Виждала съм десетки да го правят , включително и моя син ( не се гордея с това ). Пишкат и в морето , други също ....Simple Smile 
- майките са заети с кафета и цигари ... Ами и това е вярно . Аз самата гледам с по едно око на детето си , докато играе покрай мен , но..... не мога да се нарека безотговорна Simple Smile
Не искам да говоря за дугите неща , които правят децата ни , докато ние миловидно се усмихваме  Simple Smile
Що се отнася до животните :
- ами не съм съгласня , че домашното куче е пълно с глисти , тении и т.н .... Те РЕДОВНО се обезпаразитяват Simple Smile
- не съм съгласна , че кучетата нападат ей така за кеф  #CrazyПо горе обясних защо може да нападне едно животно . Е , има и трети вид , обучени от стопаните си животни да "пазят " За да е пуснато това животно сред хората свободно има вина само и единствено човека ! Той е малоумника и той е за съд ! #2gunfire
- цапат ви градинките Simple Smile - ами птичкте не ви ли акат по терасите ? Уличните котки не акат ли в тревата ? ( те са и основните носители на токсиплазмоза ) , а не сте ли виждали детенце да си хвърли боклука в градинката , а майка му да го последва? Мен пък ме вбесява това  Sick
Предполагам , че ще бъда изядена за тези си думи , но честно казано не ми пука , защото казвам истината Simple Smile Не ми пука , защото моето животно е възпитано , добре  гледано и обичащо хората ( той е бил нараняван от човек ) Не ми пука , защото го водя да бяга на Паначарево всяка вечер , за да не дразним " възмутените " мами и баби . И не се чувствам виновна , за това , че той забавлява децата , че ги обича, че играе с тях и че ги пази Simple Smile)))
Това исках да кажа , мили момичета   bouquetВсеки има право да обича или не животните . Но не хвърляйте камъни по някой , който има мнение противно на вашето , просто погледнете обективно Simple Smile

# 132
Стигнах до извода, че кучетата имат повече права от децата!  #Cussing out

# 133
Обичам животните (и кучета и котки), много са ми милички, но не бих гледала вкъщи заради космите, които пускат. Това е единственото нещо, което ме дразни страшно много.

# 134
Вчера се върнахме от море с кученцето ми(тежи 2 кг)ииииии Писна ми от сополанковци и техните майки.Не знам защо всички майки си мислят че като имат малки деца и са от дясно на господ Closeкучетата на хората не са за забавление на ваште деца-никой не е длъжен да се съобразява с техните желания NaughtyМразя малки деца-травмираха ми кученцето от пискане и пипане.
Освен това--децата ви пикат по пясъка мамчета и Вие не правите нищо по въпроса.Та заради ей такива мили дечица ме е гнус да ходя на плаж .По големи животни от хората ---нямааааа
newsm11 newsm11 newsm11 ignore2
обидно е да се говори за   децата "Мразя малки деца" и най вече думата МРАЗЯ

Общи условия

Активация на акаунт