Мами, защо се дразните толкова от кучетата ?

• 13 378
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Стигнах до извода, че кучетата имат повече права от децата!  #Cussing out

И на базата на какво стигна до този извод? Заради това, че някой дръзна да каже, че малките деца не винаги са възпитани ангелчета или заради това, че един-двама посмяха да признаят, че обичат животните?

# 136
Как стигна до там, слепешката.... newsm78
Кучетата нямат права, нямат нищо.Е, скоро може да има такса за тях, но  за болшинството пишещи тук кучетата са предмети, които по всяко време могат да се изхвърлят.Разбира се, тук няма мразещи кучетата, но като чета постингите на някои потребители  само злоба и ярост се усеща. Tired
Жалко....

# 137
  • София

И на базата на какво стигна до този извод? Заради това, че някой дръзна да каже, че малките деца не винаги са възпитани ангелчета или заради това, че един-двама посмяха да признаят, че обичат животните?

Извинявай, но никой, повярвай ми, не се е издразнил, защото еди-кой-си си признал, че обича животните. Начина, по който беше казано и едва ли не, че децата са ебаси гадните създания (еех, ако можеше да раждаме кученца), които пречат на спокойната разходка или на спокойния следобед на плажа, беше меко казано дразнещ!

# 138
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ами кучетата разполагат с детски площадки, паркове и градинки....да си тичат, пикаят и серат...........а децата с какво си имат........къде да ги разхождаме?

# 139

До този извод стигна след прочетеното тук ли? Май не си чела внимателно. Кучетата нямат никакви права. Имат право само да ги проклетисват, че са се родили кучета. 

Не разбирам защо се нахвърлихте върху Лин и нейните думи, че не обича малки деца да и тормозят кучето.  Права е!
И не питайте кое трябва да се обича повече- детето или кучето, защото е глупаво подобно сравнение! Когато обичам някое същество, значи му давам цялата си обич и ме боли еднакво!
По-нагоре някоя майка беше написала, че от човека по-голямо животно няма- така е!

# 140
според пишещите тук кучетата не трябва да имат тези "права", но я излезте навън , вие, кучкарки, и кажете какво е положението в действителност. mania e стигнала до заключение , че кучетата имат повече права от децата , ами вярно е. и докато не ви се бръкне надълбоко в джоба ще натрапвате кучетата си на нас (които не ги обичаме) и на децата ни безнаказано. те ще тичат произволно, ще разнасят болести и паразити , а нашатъа задача ще е да стоим нащрек и да ги пазим

# 141
  • Пловдив
Не знам кой от какво се е издразнил, но толкова крайни мнения, с толкова нетърпимост и липса на толерантност се изписаха, че ми е трудно да повярвам, че не мразите животните.

Да, и за мен е дразнещо, когато дете застане зад гърба ми на плажа и се изпикае. Дразнещо е и когато ме пръска, хвърля ми пясък или крещи неистово в ухото ми. А още повече се дразня, когато майка му не го забелязва изобщо и дума да няма да се опита дори да му направи забележка. Дразня се и когато кучето ми си лежи кротко под навеса, а малките дечица с вик и топуркане се втурнат под собствения ми навес, в собствения ми имот, върху собственото ми кротко и спящо куче и започнат да го мачкат и дърпат, а майките им пак кротко не забелязват. Да, дразнят ме тези неща. Вас очевидно не ви дразнят. Но аз генерални изводи с неприятен тон не правя.

Та затова попитах... А след като имаме деца, да, ще стоим нащрек и ще ги пазим. Не само от кучета. От всичко. Затова сме майки.

# 142
Благодаря ти, Radeto! Изпревари ме - написала си това, което мислих! Peace

# 143
Не безпризорните, а тези, които си имат стопани. Не са ли те биологичен вид като нас ?

Принципно призорни или безпризорни всички са от един биологичен вид! аз лично не обичам много, много животни, въпреки че родителите ми имат куче, а и ние с мъжа ми си имахме преди да се роди синът ни! но като излизах тази сутрин от входа и насреща ме посрещна едно ......кучешко аки (мнооого меко казано), повярвай ми не изпитах никаква любов към който и да било биологичен вид! да, кучето не може да се изходи в тоалетна- ОК, стопанинът му е простак, защото го е оставил насред центъра-също ОК! и като го признавам това стават ли улиците по-чисти??? НЕ!
чудя се много на природозащитниците, които бранят бездомните кучета едва ли не с цената на живота си, направо не понасям такива каузи!!!! апелират към хуманно отношение към бездомните кучета, а когато те нахапят някого се скриват в черупката си!
малко дълго стана, ама това ми е болна тема Hug

# 144
Ами кучетата разполагат с детски площадки, паркове и градинки....да си тичат, пикаят и серат...........а децата с какво си имат........къде да ги разхождаме?
[/quot

Е стига де ! Наистина прекалено драматизирате ! Кучетата разполагали , глупости ! Насъсквате се срещу животно , което би застанало пред кола , за да спаси детето , а в същото време няма проблем децата да играят в паркове сред спринцовки на наркомани и стъкла от шишета !  #Cussing out Ами не си водете децата там ! Аз моето си го водя заедно с кучето извън града или в центъра на града ( никога по паркове  Sick тоална гнусотия  Sick) Все животните са ви виновни , ами опиканите и пияни цигани , които се търкалят включително и пред блоковете ни ? Ами циганките , които се натискат потни върху вас в градски транспорт , за да се разделите с портфейлите си ? Ами къпещите се веднъж в седмицата пенсионери , които ви оставят бременни на опашките , защото са болни ?
Е , извинявайте обаче за мен има човешки същества , които ме отвръщават ! Някъде четох защо не си осиновим цигане ? Е хайде на всички придобивки , които получава тази паплач на мой гръб и децата им да започнем да отглеждаме ! Ами елате малко на себе си ! Crossing ArmsЕдно животно учи на любов , толерантност и грижа детето . Това може да му даде , цялата си безрезервна обич , дори живота си . Не го ли разбирате това ? Кучето ми е блъскано от пиян шофьор , който щеше да блъсне мен . Кой е животното ? А децата които садистично икормят малки животни ? Кой е животното ? Не мо казвайте , че това не може да се случи при вас , защото вашето дете е възпитано !  #Cussing outНикой родител не може да гарантира на 100% постъпките на детето си има влияние на външни фактори , които не зависят от вас !!!!

# 145
Вчера се върнахме от море с кученцето ми(тежи 2 кг)ииииии Писна ми от сополанковци и техните майки.Не знам защо всички майки си мислят че като имат малки деца и са от дясно на господ Closeкучетата на хората не са за забавление на ваште деца-никой не е длъжен да се съобразява с техните желания NaughtyМразя малки деца-травмираха ми кученцето от пискане и пипане.
Освен това--децата ви пикат по пясъка мамчета и Вие не правите нищо по въпроса.Та заради ей такива мили дечица ме е гнус да ходя на плаж .По големи животни от хората ---нямааааа

е след това изказване кой може да обвини някого, че мрази животни! Лин, един ден и ти ще станеш майка (ама ако не си промениш отношението, по-добре недей!) и ще видиш, че съпоставка между двете неща, ПРОСТО НЯМА!!!!!!!!
а във водата влизаш ли, защото там пък кзват, че пишкали дори и големите чичковци!

# 146
Защо ли си мисля, че повечето съскащи срещу живота на кучетата не са чак толкова идеални майки/недейте сега да изписвате страници затова как възпитавате детето си/.
За 5-те години отглеждане на куче съм забелязала, че хората се хвърлят с обиди върху стопаните на кучета,че  следят `сателитно` детето си, докато има пес около тях с готовността за сеир и спречкване , когато се разминават с четериногото.
Разбира се , винаги ще има изключения, но злобата в тая тема е много.

# 147
Имам дого аржентино на 1 г и се смятам за съвестен стопанин.Понякога съм изпадала в неъдобни ситуации,заради него.Те са малко но все пак ги има ,защото по прицип хората като видят голямо  куче мислят ,че ще ги ухапе.Е те немогат да знаят колко ми е акъла на мен ,затова така се получава.Аз искам бебе ,даже близнаци ако може -момче и момиче ,но искам да израстнат с куче ,за да нямат този страх,за да се научат да обичат ,за да бъдат по добри,за да се грижат за някого...и той за тях.   newsm04   animal037

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 12:45 от Monka

# 148
Вчера се върнахме от море с кученцето ми(тежи 2 кг)ииииии Писна ми от сополанковци и техните майки.Не знам защо всички майки си мислят че като имат малки деца и са от дясно на господ Closeкучетата на хората не са за забавление на ваште деца-никой не е длъжен да се съобразява с техните желания NaughtyМразя малки деца-травмираха ми кученцето от пискане и пипане.
Освен това--децата ви пикат по пясъка мамчета и Вие не правите нищо по въпроса.Та заради ей такива мили дечица ме е гнус да ходя на плаж .По големи животни от хората ---нямааааа

Лин, всъщност ти много точно, ясно и кратко си синтезирала, защо не харесвам стопаните на кучета в голямата си част Grinning
А в къща, в която живее куче съм ходила и ми е ясно как мирише. Ако ти не го усещаш, не се заблуждавай, че външен човек не може да подуши.

Мили хора, оставам с ясното впечетление, че си говорите за различни неща и на различни езици Rolling Eyes

За мен нещата са ясни - кучета не мразя, но така както ми поставяте въпроса  дете срещу куче, отговора е един единствен - избирам ДЕТЕТО, колкото и нахално, невъзпитано, мърляво и безобразно да е. Ако не става въпрос за избор между дете и куче, нямам нищо против кучетата, само не харесвам част от стопаните на такива, защото ми натрапват кучешкото присъствие, точно така като вие не харесвате безотговорни майки Wink

# 149
Защо ли си мисля, че повечето съскащи срещу живота на кучетата не са чак толкова идеални майки

не чак толкова, аз съм най-идеалната!!! smile3534

Общи условия

Активация на акаунт