Мами, защо се дразните толкова от кучетата ?

• 13 359
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Ако кучето се къпе редовно,ако се сресва и се чисти всеки ден ,ако се използват ароматизирани свещи и дръги ароматизтори-дори има такива специално за животни които миришат страхотно,мисля че няма проблем с хигиената.Една мама скоро ми беше на гости и разглежда стаите и кометира-обаче тък изобщо не може да се каже че има куче,няма косми ,мирише на хубаво.Или са ме питали защо кучето ми не мирише?В ушите се крие тайната.

# 151
Не мога да повярвам, че в темата намесвате децата  #Crazy
Малките на хората живят сред хора, малките на животните- сред животни. Не знам как въобще може да се отваря дума за това??? Или най-добре да се забрани забременяването и до където стигнем- до там ... жегите хич не ви влияят добре  Crazy

# 152
Убеждавам се, че нормални жени, интелигентни и образовани, като родят тотално отакачат. Аз, като видна КУЧКАРКА  ще си призная съвсем чистосърдечно, че обичам кучетата, а и въобще всички животни, повече от хората! Това е- хората са много по-опасни, по- безчувствени, по- егоистични, алчни, жестоки, лъжливи, крадливи и нечистоплътни от всички останали представители на живия свят на планетата! Ама били умни и интелигентни- личи си по отношението им към различните от тях.
Днес са виновни кучетата, утре възрастните хора, след това нахалните тийнейджъри и т.н. и н.т.н. Изчистете си първо вашите къщички, пък после елате в  моята да я "помиришете"!  Peace

# 153
Монка - дого Аржентино и мастиф са ми най-любимите породи!
нашата овчарка години наред беше влюбена в една Ангелина - дого аржентино! супер...

По темата - човек, който мрази животинки - не е в ред! това е в пълен разрез с природата...

Хора, които малтретират животни - биха го направили и с деца.

При всички случаи - гледащите животни не трябва да пречат на негледащите!
НЕ мога да приема противопоставянето - кучкари срещу родители! много от кучкарите са и родители и обратното, нали?

# 154
Защо ли си мисля, че повечето съскащи срещу живота на кучетата не са чак толкова идеални майки

не чак толкова, аз съм най-идеалната!!! smile3534
Може, не споря, сама се категоризираш.Жал ми е за теб...

# 155
Извинете, ама нападките - за неидеални майки - са меко казано тъпи!

яжте се на лични...

# 156
Ламелита, не съм нападала никого, постингът ми е  предполагаема моя мисъл.
Идеална мама се обади- писах, че ми е жал за нея, щом се определя като такава , при все че не съм написала персонално към никого мнението си.
Не `ям` никого.

# 157
Монка - дого Аржентино и мастиф са ми най-любимите породи!
нашата овчарка години наред беше влюбена в една Ангелина - дого аржентино! супер...

По темата - човек, който мрази животинки - не е в ред! това е в пълен разрез с природата...

Хора, които малтретират животни - биха го направили и с деца.

При всички случаи - гледащите животни не трябва да пречат на негледащите!
НЕ мога да приема противопоставянето - кучкари срещу родители! много от кучкарите са и родители и обратното, нали?

Ооооооо НЕСПАСКЕ, обичам те   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  Преди да си пуснеш мнението бях почнала да си мисля, че нещо в моя телевизор не е наред, че трябва да си взема куче и да си оставя децата в приют, за да не пречат на животинката Tired

Между другото, кое точно ви дава основание да правите генерално обобщение, че щом някой не харесва куче, значи не обича животните. Обожавам животни и доста време гледахме котки, костенурка, 2 папагала, 1 таралеж, 2 морски свинчета, 2 хамстера (после безконтролно се размножиха и им загубих бройката Joy), 2 ранени гълъба за по 2 месеца и за финал 1 петел #Crazy Просто кучетата не са сред любимите ми животни.
И да попитам, защо не се плюе толкова срещу стопаните на котки примерно, а срещу стопаните на кучета яко се бръмчи. Причината според мен се крие в натрапването на кучешкото присъствие.

# 158
Защо ли си мисля, че повечето съскащи срещу живота на кучетата не са чак толкова идеални майки

не чак толкова, аз съм най-идеалната!!! smile3534
Може, не споря, сама се категоризираш.Жал ми е за теб...

оооооо, не ме съжалявай толкова!!!!!!!!!!нямаш причина, по-скоро можеш да ми завиждаш (но само благорадно Peace) а и вземи та си пусни малко чувството за хумор да подиша, че съвсем се е задушило! чак те съжалих как се върза!!!!!!!
между другото: всяка майка е най-добрата за детето си!!!!!!!

# 159
Мини, неслучайно - не съм визирала лично никой! просто дребни нападки не ми се четат - има лични съобщения за това!

Темата е дискусионна и има начин да се изкажат съответно "за" и "против".

Люлюто - чудя се как е възможно примерно кучкарки - тук има такъв пост - да кажат - кученцето ми е върха, децата в парка са пикльовци и прочие ... (импровизирам, мързи ме да цитирам)! ей това не го разбирам хич! обратното също - всички псета на сапун!
Кучетата нямат общо с котараците - те си стоят в къщи! но ако живееш на село и съседската котка всеки път ти краде рибата от чешмата на двора, преди да я измиеш - друга песна ще пееш Wink
Моля ви - да бъдем толерантни едни към други!

# 160
Семейно Веси, едва ли има за какво да ти завиждам.
Ти си извадила част от постинга ми, а той е в духа на темата-нали идеалните майки не цапат и следят стриктно децата си .Та това исках да кажа, че няма толкова идеални майки...От ясно по-ясно е , че за всяко дете майката е най-добрата и всяко дете за своите родители е най-най...
Чувството ми за хумор си диша свободно, но темата е без всякакви чувства към кучетата...

# 161
Ще ви разкажа за една случка.
Беше в края на май-слънчев хубав ден.Аз и Майк сме на разходка по плажа ,реших да му покажа морето за първи път в живота му.Намерих един плаж където нямаше хора ,само в далечината двама родители с две малки деца.Прецених ,че той няма да отиде чек до там.Пуснах го да се изкъпе...но той така се зарадва ,скача ,бяга ,хапе водата прави стойки голям смах ...обаче от радост реши да побяга из брега и стигна до хората ,без да им обръща внимание той се раваше на плажа,децата се разкрещяха ,а родителите такива псувни изрекоха ... #Cussing out .Аз съм виновна ,признавам !Оплашила съм децата ,трябваше да предвидя може би ,но те защо така ме псуваха ...хвана ме страх да отида да се разправям ,защото знам ли и бой можеше да ям ..и тогава щеше да стане дебела....но мисълта ми е друга .Аз през живота си не съм чувала родителите си да псъват каруцарски ,още повече като съм била на 5...Тогава прецених ,че моето дете няма да се страхува и аз няма да реагирам тъпо.Ето там е разликата...  Kissing Heart

# 162
...Тогава прецених ,че моето дете няма да се страхува и аз няма да реагирам тъпо.Ето там е разликата...  Kissing Heart

Виж сега те децата не се подават много на дресура, та много си зависи и от детето.
А онези хора, макар че са били прави са реагирали тъпо. Нещата са опирали до възпитание според мен. Най- малкото пред децата си не бих изпсувала Tired

# 163
Цитат
Виж сега те децата не се подават много на дресура, та много си зависи и от детето
В смисъл ,че израствайки с куче ,не биха се разкрещали ако някой приятел мине покарй тях.
Например в нашия квартал има доста кучкари и доста деца ,когато изляза с Майк ,въпреки внъшителния му размер цялата групичка 6 ,8  деца се засилват към него и го прегръщат и ги галят всички едновременно ,а той умира от кеф newsm76

# 164
Божеееееееее, божеееееееееееее  #Crazy
Ама май устата наистина изпреварва мислите ! Кой казва да си оставяте децата в приют , за да си гледате куче ? Ами онова "всички кучета на сапун "? Защо е тази злоба , наистина не мога да разбера ? Ами обичаме животното , КУЧЕТО ! Гледаме си го с детето... Чистичко ми е ( то си зависи от стопанина , де ) Даже къщата ми и е чиста  Joy Joy Joy И даже не мирише , щото си къпя песа след всяка разходка  Joy Joy Joy А на него му харесва  hahaha
И да ви кажа под секрет никога не съм си позволила да кометирам , да обиждам или псувам някой непознат , смятам го за проява на лош вкус Simple Smile От друга страна пък забелязвам , че освен в градинките и тук има множество невротизирани и злословни мами Sad Пазете си нервите бе момичета ! Нали знаете , че децата попиват от нас Simple Smile
Жал ми е за обидите , които си разменяте Sad  

Общи условия

Активация на акаунт