В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 666
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Мериии недей бе човек, в момента си в О, аз забременях с щрак в деня на О и то ей така вечерта.... длъжна си поне да опиташ, иначе със сигуеност няма да стане! Хайде стискам палци!
Сиси чакаме резултатите и ние с теб!

# 91
Не е сигурно Мери. И аз така много силно я усещам. Но няма как да знаеш дали когато имаш усeщанията е минала, дали е сега или предстои. Така, че освен че можеш да разчиташ и на предната вечер направи всичко възможно да се оправите и да опитате и тази вечер. Успех! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 13:05 от anetooo.

# 92
Rochellka поздравления за прекрасната тема, уникална Hands Clap
Почивните дни нямах време да Ви чета иии сега имах материал за четене, пращам положителните си мисли към всички Вас. В предната тема не съм дала подробности за себе си, така че сега да се отчета - на 30 години съм, от юни съм омъжена и от тогава започнахме с опитите, последните два месеца започнах да следя овулацията с тестове, цикълът ми е редовен в рамките на 28 - 30дни (освен в моментите когато съм напрегната и притеснена, тогава се нарушава), с овулация около 14 - 16 ден. Предния месец имах БХ, и този месец не успях точно да хвана точно момента, ама късмет.. надявам се все пак, та.. тази седмица на 16 мисля лелката трябва да ме навести, но до момента нямам никакви симптоми (в петък се случи нещо притеснително в семейството ми и сега се притеснявам да не ми се наруши отново цикъла).  Прекрасен ден момичета, стискам палци и много молитви за всички ни HugHeart

# 93
Хубава седмица момичета и много положителни тестчета. Относно овулацията е мн относително кога точно ще се случи, за всеки организъм е различно. Реално се засича пикът на LH хормонът, но дали ще е същият ден, след един или два дни, няма как да знаем със сигурност и така както си разсъждавам е явно много важно качеството на семенната течност за успех.

# 94
Мери, вероятно болките са ти от нарастващия фоликул, не от самата О.
То отделянето на яйцеклетката никой не го усеща, това трае секунди.
Болката се предизвиква от нарастващия фоликул, понеже става почти колкото р-ра на яйчника.
И според мен не е късно да щракнете, чак да си “аут”, не мисля Simple Smile

# 95
Здравейте момичета.

Болката се предизвиква от нарастващия фоликул, понеже става почти колкото р-ра на яйчника.
Възможно е да има болка след спукване заради излятата течност от фоликула. Аз съм имала.
Но Мери и аз подкрепям, днешния ден да не се изпуска.

Тикълс положителни са ти тестовете, ако ЛХ е по-високо и има по-тъмна черта, това си е специфика на организма просто.

Пожелавам на всички добри опити, бързи и успешни плувци, положителни тестове, а на бременните - чудесни новини от прегледите.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 13:27 от Одри

# 96
Взех резултатите, идея нямам , но ми се струва добре. Диагноза : normozoospermia . Коментар : концентрация, подвижност и морфология - в норма. След 24 часа 10,0 % подвижни. Без ДНК фрагментация - 58 % ( норма 70 % ) . Средна оплодителна способност.

Моята ову не я усещам. Около нея ми е малко по интимно от обикновенно

# 97
Еха, Сиси, супер резултат е това! 😊
С тия оставащи 10% след 24 часа -аз бих те съветвала да си щракате през ден, не по-рядко и в дните около О. да ползвате гела, защото те остават 10% ама при перфектна среда..ако твоята далеч не е така перфектна - може и много по-малко да останат. Гела е добра алтернатива, за да създаде максимално близка до перфектната среда за сперматозоидите..

Иначе Одри, може ама на мене не ми се е случвало и мисля, че по-често боли от нарастване на самия фоликул, а не от течността, останала от него - не знам, моя логика , затова й казах, че според мене може и да не е минала О., ако вчера е имала + тест Simple Smile

# 98
Обновено списъче Wink
stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl stork-boy  stork-girl

fertilization preggo newsm32💋 Диди 💋 МЦ - 16.10, О - 26.10, EFP - 11.11
fertilization preggo newsm32yanna777 МЦ - 16.10,  О - 1.11, EFP - 16.11
fertilization preggo newsm32yoanna789 МЦ - 17.10, О - 02.11, EFP - 16.11
fertilization preggo newsm32Jo di МЦ - 26.10, О - 07.11, EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32Jаsmin МЦ - 26.10,  EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32ДИАНА 90 МЦ- 28.10, О -10.11, EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32tickles МЦ - 28.10, О -12.11, EFP - 25.11
fertilization preggo newsm32Ikigai МЦ 30.10, O - 12.11, EFP - 25.11.
fertilization preggo newsm32margolotta МЦ - 01.11, О - 15.11, EFP - 29.11
fertilization preggo newsm32sergeeva11@abv.bg. МЦ - 06.11. О - 19.11, EFP - 03.12
fertilization preggo newsm32WIld boys mom МЦ - 7.11, О - 21.11, EFP - 5.12
fertilization preggo newsm32Re-Born МЦ - 07.11, О - 24.11, EFP - 09.12
fertilization preggo newsm32anetooo. МЦ - 09.11, O- 26.11,  EFP - 10.12.

newsm04  newsm04  newsm04  newsm04 newsm04  newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04 newsm04  

Използвам си поста и да си помрънкам. Вече трети ден съм със съвсем минимално прицапване и то кафяво. Вече нямам търпение да ми дойде, а не да ме мъчи в очкаване. Ако не се случи днес или утре, ще ми развали сметките за коледното парти другия месец и точно тогава ще връхлети лелката. Мрън!

# 99
  • Dope Reach
+ 1 за мнението на Одри. Миналата година имах ужасни болки след като фоликулите ми бяха вече нарастнали и започнаха да се пукат. Моето беше крайност, де, но факт.
Както и да е, ще търпим, фоликули да има, а и да са много читави!

# 100
  • София
Аз да ви питам цикълът ми е 30-31дни. Мин месец ми дойде на 25.10...очаквам Ц на 25-26.11.Днес ми е 18ти ден...дали със сигурност овулацията вече е минала или не се знае и да продължаваме с редовните опити? Също така в работата ще ни взимат кръв...дали може докторката да разбере от това ако случайно съм забременяла?Благодаря!

# 101
  • София
Ама как докторката ще разбере Satisfied
То към момента дори и специално да си пуснеш кръвен за бременност, пак няма да покаже.

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 15:40 от miamim

# 102
Яна, трябва да пусне докторката чхг специално, ако приемем, теоритично, че си бременна към момента и отчете нещо. Не мисля, че от работата ще ви пускат чхг... не знам де, сигурно ще е ПКК, или най много нещо за наркотици ако е такова естеството на работа!?
Споко... пък и са длъжни да ти покажат резултатите, и ако е пуснато чхг ще видиш. Grinning надали са чак такива конспиратори работодателите ти! Grinning
Сиси супер резултати! Браво на ТМ!

# 103
Сиси , чудесни резултати доколкото разбирам . Пожелавам ти успех Hands V

Яна , не може да си сигурна , че О е минала на 18 ден . Би трябвало , но е възможно да е днес или утре , така че не се карайте като нас и действайте Grinning А за теста е изключено на толкова ранен етап . За да се приеме за достоверен трябва да направиш кръвен тест за бременност поне на 10 ден , а не просто ПКК , която предполагам ще ви пускат . 

Момичета , прави сте за болката . Няма как да съм сигурна , че е минала . Ако трябва да съм точна ,  след силната болка , която усещам остава тежест , нещо като притискане и напрежение . Това усещам и в момента .

# 104
На мен днес ми е 23-ти ден , 6 дни след положителен тест за О . Именно болките ме накараха да си направя тест за О , и излезе положителен  , на другия ден болките спряха и теста беше отрицателен. Сега пак имам някакви неразположения ниско долу , но не знам от какво са . Записах си час при Терзийска в Благоевград в четвъртък (точно на рождения ден на ММ) , тогава ще ми бъде 26-ти ден ,9 ден след положителния тест , тогава ми е и последния прием на дуфастона,  затова записах час. Знам ,че няма как да се види евентуална бременност , но дано поне кистите да са се махнали . А дали тогава може да види дали въобще е имало О ?

Общи условия

Активация на акаунт