В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 142
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Calinista ми се губеше. Миналият месец бяхме с М на една и съща дата , ако не се лъжа 🤗

Lilac при мен симптомите спират винаги в деня, когато ми дойде.

Последните дни сме всеки ден по график.  Дано уцелихме ову.

# 361
Момичета имам въпрос, тъй като днес трябва да ми е предполагаемата овулация(не съм правила тестове)но аз имам напрегнатост не гърдите от преди седмица. Та възможно ли е да ми е подранила овулацията?

# 362
Винаги е възможно,  както да подрани, така и да закъснее.  Без измерване е трудно да ти кажем. Моята например цял живот е била на 14 ти 15 ден , но последните 2 месеца беше на 11 ти ден. Не вярвай на приложението , то показва по дифолт.

# 363
Честит рожден ден на патеричка Съншайнче! Бъди жива и здрава и много щастлива! 🎂
Няма ли вече някое + , бе момичета ?
Хайде време ни е вече. Нека избухнем с поне 2-3 положителни теста до края на месеца ! 🤞
Аз онзи ден пак направих тест на същата марка , и пак излезе нещо , но съвсем по-незабележимо,  после направих шуър чек с 2-ра урина и беше отрицателен. Абее ако съм бременна няма как да не разбера , та каквото такова !

# 364
Лилакче, какво да ти кажа за симптомите. Аз съм забелязвала да спират да ме болят гърдите и 2 дена преди М, както и са спирали само часове преди да ми дойде. Повечето пъти обаче поне 1-2 дена преди М намаля напрежението и омекват. Но това което съм чела и аз е, че наистина почти непосрествено преди да настъпи М, пада нивото на Прогестерона и М тръгва. За вените, на няколко пъти съм си мислила, че е станало заради изпъкналите вени по гърдите, но уви 😕 Обаче пък ти имаш болки в кръстта пък... знам ли. Ох, абе пожелавам ти да е на бебенце 🙏🏻💝 Щом така по-силни симптоми имаш...знам ли. За отрицателните тестове - колко жени по 10 дена чак след очакваната М имат +, така че не значат много тея отрицателни тестове. Стискам силно палци да се похвалиш. Кога трябва да ти дойде всъщност?
Сиси, май наистина заедно вървим. Благодаря, че се сети за мене 🤗 аз на 11-12-ти имах положителни тестове за О. Както казах, гледам да не го мисля много, че миналия месец голямо разочарование изживях. На тебе кога ти беше?

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 18:09 от Calinista

# 365
Calinista, утре Simple Smile затова се и по зачудих. Кръст си ме боли яко, ама може и да е от гадния стол на работа😀

# 366
Съншайн честито със закъснение, само добри неща да имаш.
ей Батмам дано ... дано Simple Smile
Марианка, как си ? Гадно е ако отложат трансфера, пък и неизвестността също е гадна. Чакам новини и се надявам да хубави.

# 367
Одри, за съжаление откакто мина прегледа съм друг човек. Чувствам се изнервена и тъжна. Плача и за най-малкото нещо.
Знам, че трябва да се стегна. Наясно съм, че не се се случило кой знае какво, но нещо в мен се пречупи.
Само една мисъл ми е в главата. Каква е тази структура, която доктора видя по лигавицата ми. Добре, че и събота и неделя бях на работа, че да минава по-бързо времето.

# 368
Лилакче, какво да ти кажа за симптомите. Аз съм забелязвала да спират да ме болят гърдите и 2 дена преди М, както и са спирали само часове преди да ми дойде. Повечето пъти обаче поне 1-2 дена преди М намаля напрежението и омекват. Но това което съм чела и аз е, че наистина почти непосрествено преди да настъпи М, пада нивото на Прогестерона и М тръгва. За вените, на няколко пъти съм си мислила, че е станало заради изпъкналите вени по гърдите, но уви 😕 Обаче пък ти имаш болки в кръстта пък... знам ли. Ох, абе пожелавам ти да е на бебенце 🙏🏻💝 Щом така по-силни симптоми имаш...знам ли. За отрицателните тестове - колко жени по 10 дена чак след очакваната М имат +, така че не значат много тея отрицателни тестове. Стискам силно палци да се похвалиш. Кога трябва да ти дойде всъщност?
Сиси, май наистина заедно вървим. Благодаря, че се сети за мене 🤗 аз на 11-12-ти имах положителни тестове за О. Както казах, гледам да не го мисля много, че миналия месец голямо разочарование изживях. На тебе кога ти беше?

Положителни тестове хванах 15/16 ти , но си действаме всеки ден от 11ти .... И така , пак чакаме края на месеца.  Успех 🤞🙏🤗💐

MarianaKV 🤗 Дано, скоро има хубави новини 🙏 Neverstopdreaming Каквото такова, дано скоро има хубави новини и от теб !

Редактирам, но Rochellka не съм чела тези дни ? Може и да съм пропуснала нещо, как си ?

# 369
Момичета, отдавна не съм писала, чета редовно, но малко някакси се примирих, че вече нищо не звиси от мен след СГ та, която видяхме. Аз няма вече какво д проверявам, всичко излезе наред, всички хормони, всички витамини, микробиология и цитонамазка, цветна снимка, овулация, ЩЗ. Последно се изследвах за ИР с глюкозно натоварване, изледванията излязоха и утре или вторник ще ходя за разчитане, но мисля, че са наред. При СГ излезе, че морфологията ни е лоша , само 2%, иначе подвижността и броя не е толкова зле. Сега ММ трябва да си направи операция от варикоцеле и да се надяваме на чудо. Вече мина месец от новината и все още не е направил стъпка към решаване на проблема. Въпреки това взех от вълшебното гелче и мисля този месец да пробваме, колкото и да изглежда безнадежно. Иначе се настроих да приемам , че по скоро не е станало и спрях да тествам рано, пък ако чудото се случи ще е супер. Относно гърдите, при мен и при бременностите ме боляха, както и всеки път преди Ц, така че не ги имам като сигурен симптом, но виж когато започнат да ме разтягат зърната, това вече при мен е сигурен знак!  Относно споделянето с майките, ...... какво не бих дала да мога да споделя с моята отново! Споделяйте, момичета ,  аз загубих моята преди 2 години и се улавям, че все още посягам към телефона да й се обадя след преглед или когато имам някаква новина. Хаайде, дано скоро някоя от вас избухне с положителен тест, че да повдигне духа на всички ни Wink , Иве, в теб ми е надеждата с хубавия О тест и усиленото щтракане този месец Simple Smile

# 370
Лилак, абе от стола да е, не вярвам. То болката в кръстта, идваща от матка и яйчници си е по-специфична 😉 Силно се надявам да имаш повод за радост. Аз все си мисля, че ако е нещо по-различно за твоето тяло си е повод да си помислиш, че може да е станало. Но все пак внимавай с надеждите, че после как боли...
Сиси, твоята О е била малко след моята 🙂 айде ще дерзаем пак, въпреки че тоя месец гледам да не го мисля много.
Герика, мила от една страна е страхотно, че при тебе всичко е добре, от друга, морфологията на мъжа ти нали, обааааче, не знам дали разбра, че Кейлин, забременя с морфология при мъжа й 1.8%. И тя забременя в същия месец, в който получиха резултата от морфологията. Аз си мисля, момичета, че все пак е по-важно генерално при нас жените да са по - добре нещата, защото ние сме тези които забременяваме и износваме плода. Не подценявам добрия материал в никакъв случай, разбира се, защото има състояния при мъжете, които са необратими понякога, но все пак като цяло като че ли при тях по-лесно се повлиява качеството на спермата.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 05:26 от Calinista

# 371
Привет мацки. И моята лелка не ме пропусна вчера. Бяхме на вила с много хора, така че нямаше драми 😂😂😂
Изкарах уникален уикенд. 💃🏻
А другото здраве да е. С тоя месец станаха вече 10 месеца бебеправенее..
Ейй голямо бебе ще е да знаете 😂😂😂
Смело напред. Казали сме да мине зимата, ще се гушкме, пък на пролет тежката артилерия я вкарвам в сила. От малък град съм и всичко е свързано с време, отпуски и пари. Не шофирам аз и става още по сложно с работата на ММ.
Треснала съм едни 10 15 килца отгоре, и от днес влизам в релси. Забранявам хляб и сладко в нас. И така любимите ми картофи и ориз. Не стига, че бебето мисля, ами и гладна трябва да го мисля 😂😂😂

# 372
Привет мацки. И моята лелка не ме пропусна вчера. Бяхме на вила с много хора, така че нямаше драми 😂😂😂
Изкарах уникален уикенд. 💃🏻
А другото здраве да е. С тоя месец станаха вече 10 месеца бебеправенее..
Ейй голямо бебе ще е да знаете 😂😂😂
Смело напред. Казали сме да мине зимата, ще се гушкме, пък на пролет тежката артилерия я вкарвам в сила. От малък град съм и всичко е свързано с време, отпуски и пари. Не шофирам аз и става още по сложно с работата на ММ.
Треснала съм едни 10 15 килца отгоре, и от днес влизам в релси. Забранявам хляб и сладко в нас. И така любимите ми картофи и ориз. Не стига, че бебето мисля, ами и гладна трябва да го мисля 😂😂😂
Ох, посмях се сутринта.Тя тая драма с килограмите е повсеместна малко са късметлийките хапващи всичко и с нормални мерки.

# 373
Момичета,записвам се в късметлийския списък с надеждата да получа най-хубавия подарък за Коледа .. МЦ 18.11.19 О 06.12.19 Т 20.12.19 🍀

# 374
  • София
Момичета,записвам се в късметлийския списък с надеждата да получа най-хубавия подарък за Коледа .. МЦ 18.11.19 О 06.12.19 Т 20.12.19 🍀

А  от къде знаеш, че точно тогава ще е овулацията?

Общи условия

Активация на акаунт