В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 27 137
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Този месец издържах да не тествам до датата на очакваната менструация и въпреки,че видях само една чертичка някак си разочарованието бе по-малко. Определено ще направя така и следващия месец !!

# 406
  • Dope Reach
Лайлакче, каквото и да ти кажем, все тая. Вече за кой ли път минаваме заедно през нещо такова. Ужасно са отчайващи нашите колебания, но нали затова сме тук, за да си помагаме, но и да си разчитаме видимите/невидими черти. Grinning Писнаха ми тези несигурни мисли и ситуации, но минавам през вашите с много желание и радост, защото накрая може да се окаже нещо прекрасно! Heart

Момичета, дайте да теглим по една майна на всичко, пък може и да станат нещата!

При нас в момента пак се повтаря нещо, което вече за пореден път разискваме - с ММ не си говорим от снощи, пък тая ЦС нещо ме замисля, бая ми бие на фертилна. Когато е водниста какво беше, четох, че е фертилна, а? Може и да съм в грешка, ама май аз ще разчупвам ледовете, макар че много ми е крив в момента.

# 407
Лайлакче, каквото и да ти кажем, все тая. Вече за кой ли път минаваме заедно през нещо такова. Ужасно са отчайващи нашите колебания, но нали затова сме тук, за да си помагаме, но и да си разчитаме видимите/невидими черти. Grinning Писнаха ми тези несигурни мисли и ситуации, но минавам през вашите с много желание и радост, защото накрая може да се окаже нещо прекрасно! Heart

Момичета, дайте да теглим по една майна на всичко, пък може и да станат нещата!

При нас в момента пак се повтаря нещо, което вече за пореден път разискваме - с ММ не си говорим от снощи, пък тая ЦС нещо ме замисля, бая ми бие на фертилна. Когато е водниста какво беше, четох, че е фертилна, а? Може и да съм в грешка, ама май аз ще разчупвам ледовете, макар че много ми е крив в момента.
Воднистата също е фертилна. Разчупвайте ледовете! Simple Smile

# 408
Ех, аз няколко пъти правих тест два дни преди М ( от 10 месеца опити ) . Знам , че е много гадно , когато са все отрицателни, но пък за моя изненада се улавям супер позитивна напоследък! В този месец имам многооо силни надежди и сигурно е свързано с това , че рожденият ми ден наближава , после коледа и т.н . Та мисълта ми е , че дано успеете да се задържите позитивни.  Чакайки М , чакайки процедури или резултати. Колкото и глупаво да е и трудно на моменти , поне да се опитваме   . Историята го е доказвала много пъти, който си вярва успява.... И така . Ето сега вече и аз доста засилвам с вярата за този месец , днес е 18 ден и гърдите започнаха от вчера да ме болят , а очаквам М след около две седмици. По принцип болките ми започват около 5 дни преди това

# 409
Сиси, все едно слушам себе си, уви май с времето натежават безуспешните опити! Но много добре си го казала, да търсим поводи да сме позитивни.
Мен със сигурност ранното тестване ме сдухва.
Мери много точно казано!
Йоана789 беше се изгубила момиче! Навестявай ни по често, носиш свежина! Grin
Ро какво що ЦС има е на щракане!

# 410
Хайде и аз да се запиша Blush
Казвам се Виолета, на 24 години съм. Имам едно детенце на 3 г и 8 месеца, момче. С ПКЯ съм. Преди да забременея със сина ми, правихме опити 1г и 7м. След като родих цикъла ми се нормализира и до преди няколко месеца беше 28,29 дни. Сега искаме второ, правим опити от 1 година вече. Май месец имах 7 положителни теста, 14 дни закъснение и накрая ми дойде. От тогава цикъла ми е между 25 и 34 дни. Овулация този месец засякох на 21ви ден, с тест. Вчера си правих тест за бременност, беше с бледа черта, направих втори, отново така. Направих и трети пак бледа. Сутринта ми дойде.. Е горе долу мисля че описах нещата Simple Smile страхотна темичка. Пожелавам на всички от сърце положителни тестове Heart

# 411
  • Варна
Уф, тия писалки са кофти работа. Ако взимаш Шуър, купувай от касетите, писалките дават сивеещи черти.

# 412
  • София
Лилак, все пак съм стиснала палци, дано не се засили зацапването....
И аз реших да изхабя един тест, макар до събота да има сумати дни... е отрицателен беше Grinning

# 413
И аз стискам палци, и на Lilac, и навсички други нечакащи момичета!
Bundle, какво стана, мисля те и теб.
При мен нещо е кофти период, не съм хич в настроение, и са ме налегнали мисли как ще плащаме евентуален следващ опит. Тази година освен две кратки мръдвания из Европа и до БГ, не сме имали истинска отпуска, и усещам как ми липсва релакса. Всяка отпуска беше свързана с инвитро, стрес, чакане и много пари, щяхме да сме отишли два пъти до Малдивите с тия разходи. Идо България няма да се прибираме за празниците, което допълнително ме депресира. Така че си щракайте момичета, хем е безплатно, хем е приятно, без да ви ръчкат тук и там.

# 414
Всичко е наред засега, имах малко кървене и откриха тромбофилии, та мн нерви миналата седмица. Вървим заедно с кайлинчето, скоро ще се престраша за отчетни може би Simple Smile

Мерси, че питате, чета ви и стискам палци

# 415
  • Dope Reach
Бъндълче, не смеех да ти честитя, все още не смея, де. Вероятно си с резерви, затова и аз така. Ама все пак тихичко, силничко, както го искаш ти честитя! Heart

# 416
Бъндълче, честито, мила!❤

# 417
Момичетааа! Ето ме и мен. Накратко бях рожденничка преди няколко дни и смених първата цифра. Та по същество: заминахме си ние с ММ в чужбина като пичове, аз не бях хич във форма, но реших, че смяна на сценария ще ми дойде добре и така до следващата сутрин, когато се събудих с кървене. Обикаляне по спешни кабинети, знаете на запад как е, няма лекарства няма нищо, казаха да чакам. От зор се разболях отново (бях болна и като видях 2те черти), което 2 пъти за 1 месец си е меко казано шит. Прибрахме се де, бях днес на лекар изписаха ми утрогестан, болничен и лежане, пък каквото е писано. Не съм притеснена вече, нито ми е криво. Каквото има да става ще става. Искам да ви кажа, че месеците на чакане и щракане ми се струват песен, въпреки че бях отчаяна и изнервена защо не става. Наслаждавайте се доколкото можете и без нерви и стрес. Чета ви редовно и стискам палци на всички.
Хрумна ми и едно заглавие "По Коледа сбъдват се мечтите, 2 на теста са чертите". Прегръщам ви Heart

# 418
Бъндълче , честито и от мен 🤗 Лека бременност и до термин ❤
Кайлин , стиснати палчета 🤗
Ако това може да ви е успокоение , аз при Б с малкия , бях редовно със зацапване . Започна към 7/8 седмица , спря , после съм 12 пак и отново в 6 месец за последно , та мисля , че всичко ще е наред с бебоците ❤💙

# 419
Кайлин , честит рожден ден ( макар и по - късно ). Почивай, както са ти казали и дано всичко е наред до финал

Бъндъл , при теб също, дано всичко е наред до финал 

Ив , даааа, не знам и аз от къде този позитивизъм при мен напоследък, но ми се отразява много добре! Така де, все някога ще стане 🤗

Общи условия

Активация на акаунт