В Коледно тумбаче ще тупка мъничко юначе. - Бебеправене 364

• 26 660
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Neverstopdreaming, всичко ще е наред! Мисли позитивно! Стискам палци за последен месец с лелята!
Момичета, аз пак да питам нещо.... в групата на детето има варицела, вече са 3 болните деца и шансовете и той да се разболее нарастват Grinning
Та, аз съм карала варицела като ученичка, сега на дърти години няма опасност да се заразя пак, нали? Знам, че в начала бременност е опасно за бебето, не че такова има ама .... нали да се намери за какво да се тормозя

# 496
  • София
Ох...аз да ме пита човек защо...вчера не издържах и си купих и направих тест за бременост...трябва да ми дойде към 25ти. Вчера беше 19ти. Е отрицателен беше. Дали е рано много още?А и го направих следобеда...

Последна редакция: ср, 20 ное 2019, 10:08 от iana28

# 497
Аз пък искам да ви споделя, че днес научих , че една моя позната е бременна след почти 2 години опити, моя възраст - 28, без сериозни здравословни проблеми при двамата.
Отделно двойка от 12 години женена и 12г опити , няколко неуспешни в Турция, проблеми и при двамата, след това едно детенце ин витро, втори път ин витро с две близначета и сега изненада - четвърто детенце, напълно естествено !
Та, честно казано, все повече си мисля как природата си знае работата и защо нашите родители и бабите ни, не са чували за инвитро и репродуктивни проблеми.
Психиката е велико нещо, но аз още не мога да се възвися до там да я владея Grinning

# 498
Shantal, ако си я карала - няма как да се разболееш отново, т.е има някакъв мнооооого малък % хора, които ги повтаря, но те са изключения.
Споко..

Невър, проблема според мене не е в твоя телевизор , ти си на 20, не си нито на 30, нито на 40, за да те обсъждат роднините нямало ли вече да забременееш?!😳🧐
И на 40 да си, пак все тая, ще забременееш ...Много ме дразнят такива изказвания, особено, когато са по отношение на толкова младо момиче, даже в моите очи не жена, а момиче .. 😊 Хич не им се връзвай, че чак и да плачеш пък.. живей си живота Simple Smile

Нали знаете оня черен виц:
По сватбите все съм единствения ерген, всички баби идват и ми смигват: Е, айде, ти дано си следващия!
Спряха да го правят, когато започнах да им казвам същото по погребения..🤣🤣

# 499
  • София/Севлиево
Цветна снимка на мен без упойка ми правеха и почти нищо не усетих,но знам че ако имаш запушени или нагънати тръби е доста болезнено.При мен всичко бе наред.
Лекарства,които съм пила при стимулациите са Клостилбегит,Фемара и Летрозол.И с всички правя максимум 2 фоликула.Вече за инвитрото беше тежката артилерия,даже втория път трябваше да си доплащам инжекциите,защото не ми стигнаха парите от фонда...
Варицелата не повтаря.Лошо е само ако не си я карал като дете,но пак няма гаранция че ще те хване.ММ не е боледувал от нея,Слави я изкара като бебе на 10 месеца,но ММ не се разболя,а дори не се и пазеше...

# 500
Да психиката е голямо нещо... С първата си дете толкова много исках да стане и правих тестове преди закъснение ,че си отне 4-5 месеца.Твърдо бях решена ,че искам за второто дете нещата да са спокойни.  Секс по график абе тъпа и гадна работа. Сега нищо не смятах нито тестове за О  и един контакт ....

# 501
Да психиката е голямо нещо... С първата си дете толкова много исках да стане и правих тестове преди закъснение ,че си отне 4-5 месеца.Твърдо бях решена ,че искам за второто дете нещата да са спокойни.  Секс по график абе тъпа и гадна работа. Сега нищо не смятах нито тестове за О  и един контакт ....

Извинявай, но нали знаеш, че е практика да разпитаме късметлийките относно подробностите. Един контакт казваш: На кой ден, при колко дълъг цикъл, усети ли някакви признаци на О в този ден и всякакви подробности може да са ни от полза и утеха. Благодаря предварително с най-добри чувства. Hug

# 502
Janetm честита радост и лека бременност!  Hug
Трябва ни спокойствие, но като имаме голямо желание да се случи и сме под напрежение постоянно - мислим, изчисляваме, следим, треперим да не идва лелката.. как да стане не знам, всеки казва не го мисли, е как да не го мисля ?! Rolling Eyes Пак покрай "спокойствието", мислех дали да не започна да следя и БТ? и еи така мисля си, ако мога да се улесня по някакъв начин - искам да направя всичко възможно да се случат скоро нещата (то кой не иска, нали?) еи така говоря си сама вече Joy Аиде момичета един хубав ден от мен Hug

# 503

Извинявай, но нали знаеш, че е практика да разпитаме късметлийките относно подробностите. Един контакт казваш: На кой ден, при колко дълъг цикъл, усети ли някакви признаци на О в този ден и всякакви подробности може да са ни от полза и утеха. Благодаря предварително с най-добри чувства. Hug

Честно казано да усетих. ! С първата бременност имах обичайния ПМС но  и много гадно прерязване в яйчниците. След раждането и предишните опити с тестването на О , познавам тялото си и смея да твърдя ,че усещам кога имам О. Да и този месец усетих О -то тогава беше и контакта.Просто не си правих тестове за О този път. Моя мъж тъкмо се беше върнал от командировка ,че се бяхме награбили.  Миналата седмица, след работа го чаках да ме вземе и усетих същото прерязване в яйчниците. Помислих си дали не е същото. Зверското ПМС си беше налице до онзи ден така исках да ми дойде вече,че да ми олекне.Взе ,че ми закъсня 3 дни и направих тест.  Цикъла ми е 28 -30 дни Овулация около 15-16 ден.

# 504
Здравейте.
Някой има ли "опит" с образуване на полипи?
Миналата година ноември имах и го махнах. Сега отново се наблюдава някаква структура и доктора се съмнява за нов полип?
Петък съм отново на преглед. Ако все още се вижда, ще питам каква може да е причината за образуването, но имате ли представа дали нещо помага за изчистване без лекарска намеса?
Възможно ли е стреса да е фактор да се появява? В този период на годината на работа ми е много натоварено.
Чували ли сте за тибетска гъба кефир?

Сигурно звуча откачено, но съм готова на всичко, само и само това нещо да изчезне. Вече седмица не мога да си намеря място.

# 505
А защо не направите по рано спермограмата, поне да знаете дали има там проблем или не, и в коя посока да действате. Сега ако направите изследването и нещо не е ок, от Януари вече може да се посетят специалисти,  терапия да се започне, която също изисква време, но ще си спокойна защото знаеш причината и действаш в тази насока.Heart

# 506
А защо не направите по рано спермограмата, поне да знаете дали има там проблем или не, и в коя посока да действате. Сега ако направите изследването и нещо не е ок, от Януари вече може да се посетят специалисти,  терапия да се започне, която също изисква време, но ще си спокойна защото знаеш причината и действаш в тази насока.Heart
Тогава става 1 година опити , не искам напрежението да ни е в повече , а и сега идват празници и искам да си ги изкараме спокойно . Нова година- нов късмет ! ❤🍀

# 507
Момичета, идвам хем да измрънкам, хем да поискам съвет. Има шанс да си сменя работата за доста по-добре платена позиция. Сменя ли позицията, не е коректно да забременея на 2рия месец примерно и ще е добре да си изчакам изпитателния срок от 6 месеца. Ако остана на сегашната си позиция, продължаваме да действаме. Супер объркана съм, честно.

# 508
Относно полипите, имала съм изменения на определени участъци на маточната шийка, премахнати са с лазер.Пих изопринозин, след 3 месеца бях на контрола и всичко беше ок. Зависи какъв е случаят, аз настоявах да се махне, защото с лекарства е прод лечението, и не се знае дали ще се повлияе.

# 509
Момичета, идвам хем да измрънкам, хем да поискам съвет. Има шанс да си сменя работата за доста по-добре платена позиция. Сменя ли позицията, не е коректно да забременея на 2рия месец примерно и ще е добре да си изчакам изпитателния срок от 6 месеца. Ако остана на сегашната си позиция, продължаваме да действаме. Супер объркана съм, честно.

Точно това правя в момента аз. Само,че се местя от сегашния ми отдел в друга Дирекция от 1 -ви декември. Само чакам да ми пуснат заповедта и ще им кажа . Хич не мисли коректно не коректно.Гледай себе си  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт