Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е консистенцията на фертилния гел и как се използва?
Каква е молитвата, която се обсъжда във форума?
Какви са препоръките за лечение на безплодие, обсъдени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е консистенцията на фертилния гел и как се използва?
-
Каква е молитвата, която се обсъжда във форума?
-
Какви са препоръките за лечение на безплодие, обсъдени във форума?
-
Какви са препоръчителните дози фолиева киселина?
-
Какви са препоръчителните дозировки за прием на дуфастон и какво да се направи, ако няма менструация след спирането му?
Вече от две места ми писаха в ЛинкдИн разни HR-и, но и двата пъти отказах. Хич няма да ми е комфортно да напусна от тук и след 3 месеца да съобщя на новите си колеги, че работата, която са ми предали след няколко месеца ще търсят пак на кой да я предадат, а те с питка и мед ще ме чакат да се върна след 2 години и да ми го върнат. Да не говорим, че тук ме цакат на нереални осигуровки с опцията да ми доплатят майчиството , дори и 2рата година, а в друга фирма ще загубя доста пари 24м назад. Та , много разсъждавам над тази тема, да не кажа всеки ден. Освен това ММ още не е почнал работа и сме година с една заплата, тъй като учеше преди това. Това също е фактор при мен.
Аз съм 17ти ден и тоя месец нещо не разбрах кой стреля и кой заляга. Уж на 15ти имах някъв що годе + тест, а на 16ти залезе чертата. Нямам ЦС вече и обичайните симптоми, но пък тоя месец баш съм хванала ММ на маратон + гел
Сега се радвам, че правих ранни тестове, че ако бях чакала да ми закъснее и тогава да се разочаровам, щеше да ми е по-зле
Ама изобщо не съм сигурна, че и другия месец ще съм такъв ентусиаст с тестовете. Даже обмислям да кажа на ММ да ги скрие някъде да не се изкушавам
Аз иначе имах три дни зацапване докато ми дойде та си записах час за лекар. Хем цитонамазка да ми вземе, че минаха 6 месеца от последната, хем да обсъдим разни други мои болежки и притеснения, включително и това тридневно зацапване. Надявах се покрай О да успея да отида, но май ще е минала, нямаше по-ранен час.