Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~201

• 37 885
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Хайде и от мен приятна неделя!
Аз, не съм ставала от леглото. Вече, трета седмоца ме боли страшно много гърлото.Само гърлото, не кашлям. Какво ли не пих, какви ли хапчета не смуча и не ми минава и това е. Сега си направих чай от мащерка.ЛЛ, ми изписа антибиотик, не го купих. Но, мисля от днес да започна да го пия. Иначе, няма оправия.

# 136
Хайде и от мен приятна неделя!
Аз, не съм ставала от леглото. Вече, трета седмоца ме боли страшно много гърлото.Само гърлото, не кашлям. Какво ли не пих, какви ли хапчета не смуча и не ми минава и това е. Сега си направих чай от мащерка.ЛЛ, ми изписа антибиотик, не го купих. Но, мисля от днес да започна да го пия. Иначе, няма оправия.

Слънчице, здравей.

Скрит текст:
Ще ти пиша за моето гърло. Миналата пролет бях болна и всички момичета от  темата  ми помагаха да се лекувам. Моето оздравяване беше дело на всички ни. За това много обичам всички ви.
При мен - болеше ме гърлото. Нямах температура, нямах кашлица, нямах хрема, нямах главоболие, само гърлото. Не можех да  преглъщам дори и слюнката си, да не говорим за храната. След 2 седмично лечение, нищо не ми помогна. Тогава лек. ми лекарка ме изпрати на специалист - уши, нос, гърло.
Прегледа ме и  каза - не е грип, не е ангина,  не е истинка,  не е  простуда. Вероятно заболяването е на нервна почва.  Изпрати ме в лабораторията - разни изследвания, какви ли не  и след 3 дни, когато резултатите излязоха - доктора каза:  заболяването се казва - херпес зостра на гърлото. Това означавало възпаление на главния  нерв  на гърлото ми и на глътката ми. Изписа ми 4 инжекции и нещо  друго и каза че след 1 месец няма да ме боли,  но този  херпес  зостра от  гърлото ми може да премине в гръбначния ми   мозък.  Но  можело да се появи и обратното - първо  в гръбначния
 мозък  и  после от  там  на  гърлото ми.  Втрещих се. Каза ми от какво да се пазя, как да се пазя.
После се успокоих, премина ми и до сега не се е появило наново.
Писах ти за моето гърло - твоето  може да е съвсем  дълго. Само като сламка да имаш в предвид,  че  гърлото  е   важен орган  в  човешкото тяло.
Приятно лечение. Споко. Ти си младичка. Ще се оправиш.
Хиляди целувки.

# 137
Това, ще гледаме след малко!

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/11/22_23.html#more

Kath, къде е това?

Едно село близо до Враца, Ками Hug

Аз съм от Враца Simple Smile

Днес ме е скучно без филма.
Бегюм ще оздравее ли?

# 138
Това, ще гледаме след малко!

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/11/22_23.html#more

Kath, къде е това?

Едно село близо до Враца, Ками Hug

Аз съм от Враца Simple Smile

Днес ме е скучно без филма.
Бегюм ще оздравее ли?

Ооо това е чудесно! Аз съм от Мездра.
Какво и е на Бегюм? Пак съм изпуснала.

# 139

Желая ви много здраве, много обич, много романтика и  много любов към всичко и към всички.Днес отивам в Ловеч  на контр. преглед за очите.Стискайте ми палци.
Отивам на работа. Целувки.

# 140
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси Hug,благодаря за кафето и пожеланията за деня! Hug Дано всичко е наред при прегледа! Praynig

Силвето Hug Кати Hug,за питането за Бегюм...
Скрит текст:
Болна е и ще почине...

Цитат
#Teammy_News
Озджан Дениз начал подготовку нового сериала, в котором он является сценаристом и продюсером. Сериал "Король" будет основан на реальных событиях - это история его дяди. Актер проводит переговоры с Барышем Ардучем и Бураком Денизом. По сообщению газеты Posta запросы актеров, которые должны присоединиться к касту, ему показались завышенными (30 и 80 тысяч турецких лир). При этом сам он получал за работу в Невесты из Стамбула 200 тысяч турецких лир по утверждению журналистов. Сериал выйдет на телеканале ATV
Приятен ден и успешна седмица! Hug Hug Hug

# 141
# 142
Сиси стискам палци за очичките!
Hug

Злати, благодаря! А това кога горе долу ще се случи? Hug

# 143
Здравейте, любими мои сладуранки.
Багодаря на всички за новините, благодаря за поздравите и  пожеланията, благодаря ви за пожеланията за моите очички.
Скрит текст:
Докторката ме прие много радушно, сякаш  вижда сестра си.
Тя ме познава от предишни прегледи.
В общи линии съм  добре. Браво за годините и натоварването ми. На лявото око имам съвсем незначителни отклонения за перде, но ще се разбере след една година, защото сега е съвсем незначително. Браво. Изписа ми изкуствени сълзи да си капкам в очите. По-рано ми изписваше Тирс, а сега ми изписа Капки за очи  изкуствени сълзи с Хиалурон  0.2% пише  ново.
Няма ги в аптеката. Щели да ми ги доставят утре или в  други ден.
Серийката ни започва.
Много ви обичам. Целувам ви горещо.
Приятно гледане.  До  после.

# 144
  • Плевен / София
Здравейте момичета,  Сиси, браво, че след толкова години счетоводна работа си добре със зрението. Сега за днешната серия...ето за този момент говорех, че Фарук и Бегюм скриха от Сюрея за общото си минало. И  в момента въобще не се говори и знае, че бременността е проблемна, че всички да се правят на ощипани госпожици😪

# 145
  • София
Добро утро момичета!
Хареса ми Бегюм.Много умерена е.Не знам какво е станало между нея и Фарук, та той каза,"че е имала наглостта да се върне". Бегюм,по ми харесва от Сюреа. Онази, снощи каква рокля беше навлякла...ами снаха си в богата фамилия, поканила си важни гости и се появяваш рокля като нощница. И, страшно ме дразни тази нейно хилене. При, нея няма сериозни моменти, все се нахилена като зелка, все е увиснала на врата на Фарук. То е лигавене, то е чудо.Извинявам се, но не харесвам всеобщата ви любимка.Ако, не ви е неприятно, просто ще спра да пиша в темата.Хубав ден!
Това ще гледаме довечера!

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/11/26_8.html#more

# 146

Добро утро, мили момичета, приятен ден.
Желая ви цялото щастие на земята.
Ками, и на мен снощи Сюрея не ми хареса. Публично пред  толкова хора, на нейния празник се държа  много грозно.
Никаква интелигентност,  никаква начетеност, само го пипа по дрехите, по ръкавите, по  сакото. Беше много просташко. Непрекъснат смях, разтворена уста 25 цола. Въобще не й пука коя е, от къде е, какво е семейството й, каква  е  леля й. С този умен е учен, а и  много  възпитан човек, Сюрея  направо  го  излагаше.  Сякаш е дете на 10 години и се радва на баща си.
А Аслъ играе  много добре. Добре си играе  ролята  на гълволявата съпруга  на  Фарук.  За  сайлинга - също не я харесвам.  Бегюм  беше  много по-добре облечена - стилна, с вкус.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 07:08 от sisi55

# 147
Добро дъждовно утро! Hug

Сиси Hug,радвам се,че всичко е наред при прегледа!Благодаря за кафето и пожеланията за деня! Hug

Гости HugКати HugКамелия Hug

Относно Сюрея за държание и стайлинг си има СЦ и стилисти! Peace

Баръш Ардуч не е приел предложението на Йозджан....
Скрит текст:
#Teammy_News

💥 По сообщению программы "Gel Konusalim" Барыш Ардуч не принял предложение Озджана Дениза сыграть главную роль в его новом сериале "Король"

Приятен ден на всички! Hug

# 148
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Злати,Сиси,Ками благодаря ви за споделеното....Относно облеклото и поведението на Сюрея....съм на мнението на Злати...Бегюм е лекар, идва от Лондон...а Сюрея е музикант, бохем и може да се каже, че е отрасла сама....Няма начин двете да са с близък вкус за дрехи и поведение....

Аз не видях Фарук да се чувства засрамен от Сюрея....
Камелия, можеш да пишеш, както го чувстваш, всеки има право на мнение стига да уважаваш мнението и на другите...
Богатството на човека е в нещата, които обича и благославя и заради които го обичат и благославят."-Томас Карлайн
Хубяв ден момичета

# 149
Здравейте,
Аз също не харесвам най-много Сюрея. Не, че чак ми е противна или ме дразни, но просто не ми е любимата героиня.

Общи условия

Активация на акаунт