Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 456
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Гарние имат най-добрата на света двуфазна мицеларна вода сред всички ценови класове. Преди и гел за почистване на акнеична кожа ползвах и беше чудесен.

И аз съм на същото мнение.

# 106
Аз пък по принцип не харесвам нищо на Нивея, но мицеларната със сухо олио (черна, розов надпис) е повече от прекрасна! Свалям и спирала, и фдт с нея.

# 107
Здравейте! Кой беше измивния продукт на Балеа, от който имаше много доволни? Може ли снимка?

# 108
Тъкмо влизам в темата да попитам за новите червила на Флормар и видях, че има едно мнение...Днес мисля да си взема нещо в нюд. И аз много харесвам мицеларната вода на Нивеа със сухо олио. От измивните гелове на Балеа съм доволна от този: Balea Lotus Extract.

# 109
В нашия китайски магазин са заредили много продукти на Ревюел-за коса,за лице,за тяло,наистина богат асортимент,обаче... цените им двойни на тези,които тук коментирахме. Поне маската за коса,която купувах веднъж на 3 и нещо,там беше 7 и нещо. Ами нищо не взех. По-добре да ги търся някъде онлайн. Егати и кожодерите. Не съм за тези 1-2-3 лв,но се ядосвам на такива надценки. Ще взема да си отворя един магазин и ще продавам на нормални цени. 🤣 Да ги подбивам.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 14:42 от Anyyyone

# 110
А да споделите някой продукт за обем, който се слага в корените на косата, от който сте доволни? Имам един на Лореал, розов, но му е изтекъл срокът, пък и се чудех дали няма нещо ново, което си заслужава.

# 111
Много съм доволна от Wella Shock нещо си. Има един за обем и един солен спрей. Редовна цена около 8лв в ДМ, но стига за дълго време.

# 112
Има един спрей на Роза импекс от серията "Спа мастър" за обем, върши доста добра работа. Пръска се в корените на леко влажна коса, може и на цяла коса, може и на суха, оформяш със сешоар и воала. Снимка, ако искате, най рано утре мога, иначе с гугъл търсачката излизат резултати и изображения.

# 113
Препоръчайте ми нещо за разширени вени. Доста взеха да си личат след втората бременност. Sad
Ирене Предполагам за този става въпрос. Доста е хвален, самата аз го взех по препоръка от тук.

# 114
Препоръчайте ми нещо за разширени вени. Доста взеха да си личат след втората бременност. Sad 

Гела с див кестен на Black Sea Stars. На майка ми ѝ помогна Simple Smile

# 115
А да споделите някой продукт за обем, който се слага в корените на косата, от който сте доволни? Имам един на Лореал, розов, но му е изтекъл срокът, пък и се чудех дали няма нещо ново, което си заслужава.
Не знам за какъв тип продукт точно питаш, дали спрей или нещо друго.
Аз до момента съм най-доволна от пудра за обем, тя си е стилизант и си се усеща на косата де. Ползвам тази на Балеа, то и на Тафт и другите едва ли да са много различни. Това чудо ми изкара мноооого време първата опаковка, на нея пише че стигала поне за 50 пъти... изкара ми 5-6 месеца на мен, слагам по много, много мъничко. Ръсва се много малко на върховете на пръстите и се втрива в корените, те стават веднага като леко тупирани и така си стоят повдигнати. Ако сложиш повече е ужас, то става лепкаво от топлината, така че не препоръчвам някой да си поръси направо на главата такава пудра.

# 116
Natka, имам тази пудра на Балеа, мирише на ванилия. Наистина прави обем, даже малко прекалено, изглеждам буквално като развълнуван диригент, дето имаше една приказка. По-скоро за спрей ми беше мисълта.

# 117
Пиши ако откриеш нещо такова, може и аз да пробвам. Иначе на пудрата съм й хванала цаката вече и ми върши хубава работа. Отначало прекалих няколко пъти и вярно доста "настръхнала" ставах Grinning Сега внимавам. Всичко друго ми оставя усещане за мръсна коса и ме дразни, това пак го усещам но поне е супер малко продукт нанесен и го търпя...

# 118
И аз я взех тогава тази пудра с цел малко да повдигам косата, че ми стоеше като залепена. Ами с пудрата ми ставаше като скичена, едвам после я разресвах, та как казвате се ползва най-ефективно и без "странични ефекти"

# 119
Просто се слага мноооого малко. Ако бях я използвала в количества дето да ми стигне за тия 50 пъти цитирани на опаковката... щях и аз да я оплюя тук и да я изхвърля. Но да, става като тупирана в корените, хич не се и опитвам да ги разресвам и без това, а и аз я мия през ден. А по дължините не се слага така или иначе, само съвсем в корена с върховете на пръстите. Ръсваш върху тях толкото можеш по-малко и втриваш, на части там да можеш да повдигнеш навсякъде където искаш. Ако ти е малко, лесно можеш да сложиш още, ама ако е много... само измиване помага.
Иначе и аз съм отворена и за други идеи, ама поне до сега лакове, пяни и помня ли вече какво още пробвах и все си усещам косата замърсена много, това ако изобщо имат някакъв ефект. Може и от мен да си е, знам ли. То ясно че за всеки различно си е "неговият" продукт. За моята хем тънка и мека, хем с невпечатляваща гъстота коса, дето се и омазнява бързо, за момента това е решението.

Общи условия

Активация на акаунт