Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 475
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Нат, интересни наблюдения. Моята също е тънка, мека и не гъста. Само веднъж съм ползвала такава пудра, на Сайъс. Дали тя си беше гадна, или аз съм сложила много, но си чувствах косата отвратителна - слепена, ''ступана'', гадна, лепкава, мръсна.. и даже нямаше обем Grinning

Може пак да пробвам. Този път с Балеа, и с много малко количество Simple Smile

# 121
И аз това щях да питам - ако тази пудра прави косата лепкава, не ви ли цапа възглавницата, ако не си миете косата всеки ден, а през ден? 😃

# 122
И аз имам същото усещане за лепкава и бетонирана коса, макар и с обем. И също най-големият проблем ми е вечерта да си легна така. Странното е, че като преспя една нощ, на другата сутрин този ефект го няма. Просто косата стои някак суха.

# 123
  • Бургас
Преди доста време имах един спрей на Вела за обем, беше много добър, сега не го намирам вече или може би са сменили опаковката. Замислих се за пудрата за обем, на каква цена е?

# 124
На Вела съм ползвала отдавна спрей, беше в едно бежово шише. Пудрата я имам доста отдавна, не помня цена, но беше евтина, нещо от сорта на 6-7 лв. Факт, че нищо й няма и върши същата работа дори след няколко години на етажерката в банята - дори не се е слепила от влагата, което изглежда логично за такъв тип продукт.

# 125
Аз търся някакъв крем/пяна за къдрици с дифузер. Искам да са хубаво оформени и меки, без фриз.

Косата ми е с дебел косъм, естествено чуплива, леко етажирана, тежка и гъста. Нищо не я задържа както на мен ми се иска. Уж слагам достатъчно продукт, но пак не става. Къдри се отдолу много хубаво, отгоре обаче е с повече фриз, отколкото къдрици.

# 126
Аз търся някакъв крем/пяна за къдрици с дифузер. Искам да са хубаво оформени и меки, без фриз.

Косата ми е с дебел косъм, естествено чуплива, леко етажирана, тежка и гъста. Нищо не я задържа както на мен ми се иска. Уж слагам достатъчно продукт, но пак не става. Къдри се отдолу много хубаво, отгоре обаче е с повече фриз, отколкото къдрици.

Със същата коса съм. Ползвам тази пяна.
От най-евтините на пазара и от години флизьорките тук ползват само нея. Даже онзи ден ме правиха в салона с дифузера и тази пяна. Станаха чудни вълни. Много съв доволна. Понеже сама не се справям с дифузера у нас правя следното:Къпя косата, подсушавам леко, мачкам с пяната, връзвам на омотано кокче,спя така и на сутринта съм с прекрасни чупки-къдрици като с дифузер,страхотна прическа и обем. Аз си имам доволно обем де. Все по-често се правя така. Ползвала съм и други гелчета и пяни, Тафт пяна ( розова и черна) ,Вела, но много ми слепват и косата стои като мръсна и твърда. От тази пяна съм доволна много и ще купя и голяма опаковка следващия път. Бях забравила колко е добра. От години не я бях ползвала. И е без пари. И друга за която се сещам и имам и прави хубави вълни е на  Сери гел-пяната,но тя е с по-мокър ефект ако ти допада,аз по-рядко я ползвам.

# 127
Аз също ползвам пудрата за обем на Балеа, но в интерес на истината съм по-доволна от пудрата на Шварцкопф - Got 2b. В ДМ първата струва 5 лв, втората беше 8.50 лв.

# 128
Интересно, значи ще се пробва тази подра следващия път. Дано не забравя де, че скоро отворих нова а пък предната ми изкара сума ти месеци, кой знае кога ще ми трябва следваща.

# 129
А във връзка с тези пудри за обем, имате ли впечатления при омазняващи се корени как ще се държи

# 130
Като при сухи. Лошо. Мажеш, ден и миеш. Не очаквай чудеса. Това са стилизанти и като такива цапат косата.

# 131
Като казахме стилизанти, къде изчезна на балеа шампоана за дълбоко почистване на косата от стилизанти.

# 132
на рафтовете е - същата опаковка, леко променена картинка

# 133
Тия пудри за обем са отврат, не знам как някои успявате да ги ползвате, та и да сте доволни. На моята кожа стоеше като поръсено със сухо лепило.

# 134
Тия пудри за обем са отврат, не знам как някои успявате да ги ползвате, та и да сте доволни. На моята кожа стоеше като поръсено със сухо лепило.

Доволна съм защото ми върши работа за деня, косата ми има желания обем. А друг е въпросът, че всяка сутрин си мия косата и нямам проблем с усещането за лепкавост. Апропо, не всеки ден слагам пудра. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт