Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 57

• 75 478
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Стилизант си е, естествено че косата не е хем чиста, хем стилизирана, то няма как. Вече на кого как му е като усещане, предполагам че всеки с различно е свикнал. Аз никога не свикнах с усещането от лак или пяна, но минимално количество пудра само ниско на корените не ме дразни толкова и го търпя. За друг може и обратното да е. Ама пък аз съм особен случай, мен и сух шампоан ме дразни изобщо не ми дава по-"чисто" усещане, а други харесват и ползват редовно.

# 136
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също не харесвам пудрите за обем.Със сух шампоан хем постигам обем, хем успява да попие излишния себум от скалпа, тъй като съм с мазна коса.

# 137
Аз просто не мога да се разбера с пудрите за обем за разлика от сухия шампоан. Спасява ме в 99% от случаите.

# 138
Шампоаните на Gliss I Elseve стават ли за нещо?

# 139
  • София
Аз съм много доволна от шампоана на Глис ойл натуратив в комбинация със спрея.
Ползвах маската и балсама, но на моята коса маски и балсами само влошават положението.
Ето, тази комбинация.

# 140
Шампоаните на Gliss I Elseve стават ли за нещо?

Зависи за кой шампоан става въпрос. И от косата, разбира се. Много момичета са доволни от Gliss. А, при мен един от най-лошите ми опити е с техен шампоан.

# 141
Точно жълтия загледах, както и белия total repair. Ще избера 1 от 2та и ще пиша как е. Косата ми е дълга и изтощена, бях на сенегалски плитки и опада малко.

# 142
  • София
Белия не съм го ползвала.

На Гарниер СОС серията шампоан и финиш също много, много ми харесва и мирише фантастично!

# 143
  • Deutschland
Черният Глис е хубав. Елсев с кокос и този с амла са хубави, като втория беше лимитка май и не съм го виждала вече.

# 144
Някоя от вас ползвала ли е този балсам, отзиви?
Загледах го в Лили.

Скрит текст:

# 145
Балсама не, но шампоаните от серията са супер. Чела съм изключително добри отзиви за балсама, но не съм ползвала, защото не ползвам балсами или много рядко.

# 146
  • Пловдив
Аз да кажа, че не съм доволна от шампоана на Гарние с алое...някой го похвали за мазни корени, ама на моите хич, ама хич не се отрази добре.
Все още издирвам читав Confused
За сега съм доволна от един на Балея със зелена ябълка.

# 147
Балсамът е хубав, омекотява и улеснява разресването.  Изпозлвала съм го преди около 5-6 години. Дано не са му сменили формулата.

# 148
Момичета, може ли препоръка за бюджетна дрогерийна боя за коса, която успешно прикрива бели коси?
Трябва ми за корени и по ред причини на фризьор ще ходя малко по-нататък, та ... да прикрия временно положението. Bowtie

Взех си д-р Конопка шампоан от Лили. Сега е на промоция, та може да мине в графата бюджетни, при положение, че е 500 мл. Ще дам отзиви поне след 3-4 измивания.

# 149
  • където ми харесва
Аз си купих още 3 опаковки от новото ми попадение на Пантен. Направо се пристрастих. Взех си и балсам, но още не съм го ползвала. Пак да кажа, аз съм с мазни корени, гъста коса, но с тънък косъм. Този шампоан прави чудеса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт