Фермата сезон 5 тема 7

• 40 759
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 405
Тя Красимира  се е  натискала  с  Митко 2 още  на  двубоя  зад  кадър  ,затова  Велислава беше толкова възмутена и искаше , първично да  каже какво е видяла .След писмото нещата  се  отприщиха ,вече нищо не  ги  спира  и Красимира  нагледно  ни показва  как се  лети  ,от  леглото с  Митко2 .За жалост  тази година  ни показват  тази  драма  и любов ,а  не  неща от  фермата  ,чисто фермерски занимания  ,което  си е същността  на  предаването  все  пак. Добре ,че  детето на Краси е сравнително  малко  ,ако  беше  ученик  щяха да го  съсипят съучениците.

# 406
Марулета, не става дума в това, че се разделя с бащата на детето си. Щом не е щастлива нека го направи или нека да го беше направила. Става дума за начина , по който се случва, а не в решението , което е взела.

# 407
Абсолютноооо! Даже не знам за какво спорим, всички сме на едно мнение, но лаф да става Grinning

# 408
  • London

Интересувам се от по-фермерски неща и ми е чудно как точно Вили,предизвиквайки това добро Бети за дуел,ще разбие групата на готините.Ами да си предизвика Красимира или Веселка най-после.

Сигурно първата ще вземе имунитет,  а втората е много слаба бира за Вили. Тя ще викне Красимира, но ако е взела имунитет няма как да стане. Хъм.... ако е взела ще е според мен по-скоро Силвия, тя с Бети нали уж се разбира? За Маргарита също не смея да предполагам, май и с нея се разбира донякъде.

# 409
Според мен Красимира и мъж са се взели млади и зелени, с бушуващи хормони и т.н.
В един момент се появява и детето. Но нейните чувства се отлетели някъде между висенето вкъщи и затъпяването, и гледането на дете.
Мисля, че в нея даже отдавна не са бушували никакви чувства. Във визитката изглеждаше точно като жена, водеща монотонен и скучен живот. Малкия Митко обаче я усети много добре.

Не разбирам всички жени тук, които скочиха срещу Красимира.
Ако не съм чела темите в СО, може би щях да разбера, но при положение, че там за най-малкото се раздават съвети си раздели и разводи, а тук се скача на Красимира. Ми не, не разбирам.

# 410
  • София
Нека се вземат младите, лошо няма.
Любовта ще спаси света.
Обаче привличането между Краси и Митко е създадено в изкуствена и затворена среда, извън нея ще е много временно.

# 411
  • София
La Catrala,
Най-честно би било да извади човек без дуел,конкретно с Веселка направо в сърцето ще ги удари,но мисля че продукцията няма да допусне това.С Марго се разбират,Силвия-ми и тя скоро беше дуелист.Тъй като чета пустия ФБ,пък и самата Бети накрая в дневника си каза как усеща,че приказката за нея свършва.Затова се чудя на логиката на Вили-изглежда тя по-скоро иска да блесне,а не да върши някаква реална чистка по същество.

# 412
  • London
Аз не знам какво следва за да не й е монотонен живота да ходи всеки уикенд в Париж или Виена? Едно нормално семейство има график, покрай децата има определен режим, ангажименти, както и покрай работата на работещите в семейството. Ако Митко по цял ден бръмчи с колата и ходи само до тате за някой лев....и миткат напред назад безцелно ще иху хиху…..явно това е т.нар мечта за нея.

Е, Веселка ще е леко смешно да я викне.... всички ще я обявят за шубе. За нея може да е последен дуел, щото при първа възможност майка й е на пангара и отлита и тя. Целта ще е Красимира.... а дано не вземе имунитет и да излиза.

# 413
Според мен Красимира и мъж са се взели млади и зелени, с бушуващи хормони и т.н.
В един момент се появява и детето. Но нейните чувства се отлетели някъде между висенето вкъщи и затъпяването, и гледането на дете.
Мисля, че в нея даже отдавна не са бушували никакви чувства. Във визитката изглеждаше точно като жена, водеща монотонен и скучен живот. Малкия Митко обаче я усети много добре.

Не разбирам всички жени тук, които скочиха срещу Красимира.
Ако не съм чела темите в СО, може би щях да разбера, но при положение, че там за най-малкото се раздават съвети си раздели и разводи, а тук се скача на Красимира. Ми не, не разбирам.

Тук се скача по-скоро заради начина, по който става раздялата - публично, зад гърба на едната от заинтересованите страни. Митко 2 е катализатора.

# 414
Красимира има доста снимки във фейса от почивки с детето,сигурно и мъжа и е присъствал на тях,но вече нали не са обвързани и са изтрити или скрити не знам.Мисълта ми беше,че не и е бил толкова скучен живота,колкото го изкарва,просто не е работела.

# 415
  • London
Ама то и на работещия живота не гъмжи от разнообразие, даже има още по-голям режим.... освен, ако не ти плащат да обикаляш света хах. Явно си има някакви неврологични проблеми женицата и си е предразположена все да е нещастна и неудовлетворена.....

# 416
Марулета, не става дума в това, че се разделя с бащата на детето си. Щом не е щастлива нека го направи или нека да го беше направила. Става дума за начина , по който се случва, а не в решението , което е взела.
   Така ли?Не съм разбрала.
   Както и не разбрах,конкретно от писмото,къде видяхте,че зарязва мъжа си.Представете си,че преди да влезе във фермата,са имали тежък разговор,тя му е казала ,че не е щастлива,че иска промяна и т.н. и предстои да вземе тежко решение.На видеото с поздравите,той не беше при нейното семейство,беше в колата -егати поздрава на обичащ мъж.Толкоз пък не можеш да отделиш 5 минути време ,заедно с детето да поздравите майка му за РД?!Детето май беше при баба си  и дядо си.
   Въобще не искам да адвокатствам на Красимира,както писах,има неща които не одобрявам.Никога не бих постъпила като нея.Но я разбирам.Не мисля,че трябва да стои във връзката си,ако не е окей със себе си и да се жертва в името на дете,обичащ я мъж,какво ще кажат хората.Според мен тя има нещо,което е неказано от миналото си.Спомена снощи,че си е забранявала да има приятели,местели се от град в град,сама като че ли не си е позволила да е щастлива.
    Знам ,че не никак етично,ама ако наистина има роднина тук в темата,що не ни каже дали е окей тя,мъж,дете?

# 417
# 418
И на мен ми направи впечатление във вчерашния епизод разказаното от Красимира, че са се местили често от едно място на друго и затова тя не е имала приятели и е свикнала да се разделя бързо с хората. Някой беше писал, че баща й е бил военен. Вероятно затова са се местили често.

# 419
Тая Сиса как го сплете големия Митак, същи Рагнар Лодброк Mask  Свежа прическа, както и разговора между двете чепкащи гроздовете. Нямаше ли по-бърз начин за сваляне на зърната, имам мътен спомен, че в други сезони ставаше по-бързо. Сетих се как Дидо правеше домашна бира, с такова старание, не се отделяше от нея, завиваше, мереше температурата ... забавно и за тях и за нас. Тази година след отпадането на 1-2 дразнителя, цари много приятелски дух, не ми се споменава любовния, който и тази вечер ще заеме голяма част от серийката. На мен ми е приятни като няма скандали и се разбират. Веселка що за сръдлива натура е? Не носи майтап, закачки, понижение ...трудна за комуникиране, а както Митака АТ отбеляза и малко опърничава. Не трябваше да се обижда на закачката на Красимир за двете чертички, беше на място.
Станислав като истински военен прави планове, чертае, пресмята комбинации и накрая всичко може да се обърка. Редно е да прати мъж на дуел, това ще отдели 2-ма мъже от нелеките задачи и може да се провалят с кошниците. Сега е времето да си намали противниците, но Красимир ще дръпне Митко АТ и Сами пак ще е заплаха. Както и самия Красимир Mask защото не го виждам Митака да победи, не е мотивиран. Както е казал на Станислав, за него ще е успех ако завърши  в четворката.
На Вили много и се ходи на дуел, ама ако падне, цялата конструкция дето измислиха със Станислав отива по дяволите. А всичко се случва. Ако дръпне Весето може да успее, но срещу Красимира и Сиса няма шанс. Хич не ми се разделя с Бети, добре, че е тя да измести разговорите от глупави свалки  до секс и вино Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт