Фермата сезон 5 тема 7

• 40 570
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 840
Клуба на неинициативните - не се месим в семейния живот на хората. Казано от малкия Митко, който развали семейството на Красимира. 😂😂😂
И Маргарита, която непрекъснато осъжда и обсъжда другите - какви били, пък какво направили.

На Калайджиев нещо му избиха чивиите, той не беше такъв истерик, а сега даже и Красимира го поглежда странно и после се усмихва снизходително - "ами то си е такова детето".
Митко Караиванов и той си има неговите си кусури и издънки, но то е нормално. Въпросът е, че не са много и не ги показва често. Не мисля, че е скучен, даже ми се струва, че се забавляват и смеят заедно, особено мъжете, просто те не ни ги дават. А и като си е хвърлил силите цял ден да работиш, после не кипи от енергия около масата.
Сами на мен ми се струва, че е човек, който изобщо не се постара да си създаде някакви по-дълбоки взаимоотношения с никой от фермерите. Не само за Силвия, на него за никой не му пука. Един такъв индиферентен към всички и към всякаквите им там проблеми. Освен да се усмихва, когато поводът е такъв, той не показа никаква реакция към нищо, към нито една ситуация, в която някой се кара на някого, някой обяснява нещо... Лицето му винаги е с една физиономия, сякаш той не е там. Гледа си надолу, чопли с ръцете нещо или яде... Единствено ми направи много добро впечатление, когато Калайджиев обиди Веска, той единствен реагира и му каза, че така не се говори и не е ок. За съжаление с това си остана.

# 841
Калайджиев: "Какво ти се работи?" Краса:"Не знам.."  🤣🤣🤣🤣 Какво да й се работи тя от спонсор на спонсор си мисли, че отива, ама там парата е повечко, така лесно не се дава 😋

# 842
  • Варна

Горката 😂😂😂

# 843
Силвия е много добро девойче. Жалко, че досега не сте го разбрали... Дори и да падне, е по-хубаво да си ходи, а не да остава и да се срамува, наранява и обижда. Тя нейното си го взе. Никой мъж не може да устои на чярът и. Реши, и го.... Самито. Без много да се обеснява, като Красимира.)))

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 00:53 от kosta282

# 844
  • Вестерос
Доброто девойче не ми се връзва със секс почти на едно легло с още двама.

# 845
Доброто девойче не ми се връзва със секс почти на едно легло с още двама.
Айде сега... И Вие не сте била млада, и Вие не сте лудеели!? Или Ви липсва или вообще не сте го изживели!? На такива, като Вас по морето им казаваме скумрия. А ние морските, си обичаме много други видове риба. А в краен случай, може и да хакнем(хапнем) скумрия.

# 846
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Eх,Коста..и ти си й голям мераклия виждам.Хубавото е,че много лесно и без пари ще ти излезе.
Прати й една усмивка в ИГ и се считай за уреден.
За 2 месеца - на трима се сложи.Машалла.Мен лично ще ме е гнус да си лягам с толкова оборотен човек.Параноя или не,веднага си мисля за разни болести. Stop

# 847
В този епизод продължават същите дразнители да се проявяват, поне за мен. Димитър Калайджиев тотален истерик и мързел. Как пък една задача не подхвана, да я свърши без да мрънка как иска да почива. Да, всеки има различен темп на работа, ама това неговото си е тотален мързел. Ехидността, подигравчийството, иронията ме дразнят жестоко! А в Митко, Красимира и Маргарита все по-често се забелязват тези неща. И наистина го има момента, в който едни работят постоянно, а други си почиват повечко. Най-често дават Красимира и Митко2 в лятната кухня. Отчитам, че може да монтират кадри, ама колко пък да ги монтират... Маргарита пък искала да си епилира краката, тотално изтрещя тази жена! Open Mouth И колко отвратително се подиграваше на мъжете, когато правеха парника, като много знаеш, направи го по-добре...

# 848
В този епизод продължават същите дразнители да се проявяват, поне за мен. Димитър Калайджиев тотален истерик и мързел. Как пък една задача не подхвана, да я свърши без да мрънка как иска да почива. Да, всеки има различен темп на работа, ама това неговото си е тотален мързел. Ехидността, подигравчийството, иронията ме дразнят жестоко! А в Митко, Красимира и Маргарита все по-често се забелязват тези неща. И наистина го има момента, в който едни работят постоянно, а други си почиват повечко. Най-често дават Красимира и Митко2 в лятната кухня. Отчитам, че може да монтират кадри, ама колко пък да ги монтират... Маргарита пък искала да си епилира краката, тотално изтрещя тази жена! Open Mouth И колко отвратително се подиграваше на мъжете, когато правеха парника, като много знаеш, направи го по-добре...
А и да ние честит "Новият Свят"! Разврат до край. Гомор.Пп: Ако продължаваме така, то в скоро време нормалното ще стане ненормално! Надявам се, че няма да ми се наложи скоро време да се срамувам и оправдавам, че съм хетеросексуален!

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 02:05 от kosta282

# 849
  • Варна
Да Митко Калайджиев ми е супер забавен и интересен. И сто пъти предпочитам да гледам хора като него забавни, усмихнати а не вечно начумерени и сърдити,като ит - то. Тоя един път не се забавлява заедно с останалите, много ми е скучен, направо ме депресира само като го видя.

Абсолютно точно изказване право в десятката.
Възмутените от поведението на веселия Митко да не вземете грешно да ме разберете сега!? Maci много добре изтъкна двете ключови позиции
- предпочитам да гледам такива хора и аз, понеже освен за гледане за друго НЕ - СТА - ВАТ. Представяте ли си с такъв човек да работиш, да ти е подчинен или пък да ти е шеф или пък в една къща да живеете и постоянно след задника му да вървиш? Виж в кръчмата, на масата там за ахо-ихи, ръсене на простотии, вицове, танци, манци, клоунски номера такива точно предпочитам.
- а, че Караивановците са депресиращи си е вярно. Много ме подтискат и мен такива хора, все ме карат да се чувствам не достатъчно добра, все по-добри идеи им хрумват, все по-големи успехи имат... пфу да му се не види и несправедливия живот значи...

# 850
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И с двамата Митковци ще ми бъде приятно да общувам,може би една идея повече с Митко АйТи,защото много харесвам спокойни и не толкова емоционални хора.Някак си с тях се допълвам.
Митко2 също е готин по свой си начин.Понякога е прекалено директен и обижда хората без да е търсен ефект.Високомерен и мързелив е,но пък много забавен и откровен.Никак не е глупав.

Направи ми лошо впечатление как предложи на Красимира да му бъде офис мениджър,ей така,без да се замисли дали е способна,какво обучение има.Не говори добре за него като бизнесмен,несериозно е.Добре,че са на тати паричките,че с този мързел до никъде нямаше да стигне.Евентуално барман в Иритуали.

# 851
  • София
Красимира не знае какво и се работи, защото никога не е мислила, че ще и се наложи да го прави. А и човек, когато има кой да го издържа, не умее кой знае колко неща, няма работни навици и му липсват каквито и да било амбиции. Като го гледам Калайджиев, хич не го виждам в ролята на неин мъж, особено по отношение на издръжката. Иначе за веселата част и разтягането на локуми ще си паснат.

# 852
Играе го , играе го Митко 2 .Хич не е глупав, а в същото време показва уж спонтанна артистичност ! Малко  преиграва и достатъчно мързелува ,но имам чувството,  че  нищо не е чак толкова спонтанно. Хитрее момчето и да,  в повечето случаи действа освежаващо на фона,който до болка ни втръсва . Предпочитам  да гледам ,макар и преекспонирано веселие отколкото монотонност и съскане ! Свежа струя е и го докарва

# 853
  • SF
Добре, че махнаха онзи селски човек, на когото забравих и името даже, и върнаха обратно Митко Калайджиев. На какво ли щеше да прилича предаването без него! - редене на дъски, доене на кози, правене на сметки, кавги. Определено е свеж елемент и внася колорит във Фермата. Без да е най-майсторливия, се превърна в главен герой и двигател на много отношения.
Всички си носим положителните, приемливите и не толкова удобните за всички черти. Той също си има своите. Като цяло е сърцат, раздава се, съпреживява, събира се, когато трябва, когато не му трябва си разпуска по неговия си начин. Не очаквам от никого да е идеален по моите разбирания за тази дума. Хора като Митко Калайджиев просто ми понасят добре.

Краси - същият тип като Митко. Жив, засмян, сърцат. Видях ги и двамата да плачат.
Сами - същият тип като Митко и Краси - има моторче в себе си. Има присъствие. Влиза и го забелязваш.

Митко Караиванов - незабележим. За да се чуе за него, трябва да стане гаф, скандал. Припомням присъствието в предаването му беше силно около годежа по сценарий и разправиите с Иво. Нито е душата на компанията с тази китарка, нито умее да ги обединява около личността си. Може евентуално някоя интрига да завърти, за да се присетим, че е вътре, че го има и него във Фермата. Малко ми е типа "шушумига" - трае си, бае си нещо, но като реши да се покаже, все някой е натопен и набеден.
Колкото и да пее и да свири, появява се някой като Сами, Краси, Митко Калайджиев... и му обира славата. Мацките полагат глави по раменете им и песента на Митко Караиванов се лее само като фон.
Това е Митко Караиванов за мен - фон.

# 854
Интелигентният и възпитан човек не се котира, за съжаление. Друго си е да се лежи от една кълка на друга, да се хили като пача и да се свалят мацки, при все, че това е предаване, където се бачка.

Общи условия

Активация на акаунт