Фермата сезон 5 тема 7

• 40 613
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 900
Победителят от втория Сървайвър,доколкото знам участва в екипа на Фермата.

# 901
Не ми харесва спойлера.

Не съм за никоя от двете на дуела. Смятам, че ако Сиси падне ще посочи “Шушето”, а не Сами. Надявам се да не съм права, обръщам очи и се изприщвам като я видя/чуя Веселка.
А в Поли не знам къде я видяхте класата. Още ми е пред очите как се драпаше,подскачаше и се хилеше тъпо на оградата докато говори с Красимир .. ъгххх

Фаворит за спечелване на Фермата май нямам. Бих подкрепила двете Красита 🙂

# 902
  • София
Георги Кехайов е победителят в Сървайвър и досега се е включвал с точни спойлери,надявам се този път да е сгрешил.

# 903
  • София
И аз, повече ми харесва предишният спойлер.

# 904
Аз знам друг спойлер ама дали е верен
Скрит текст:
Сами, Красимир, Веселка и Маргарита. Четох някъде че Станислав пада от Красимир. Обаче и в двата спойлера е Веселка. Като нищо ще имаме жена пибедител
Победителят от втория Сървайвър,доколкото знам участва в екипа на Фермата.
Жорката от Добринище ли
Дано е сгрешил

# 905
Аз забравих вече кои бяха. От новия спойлер, за един участник само бих стискала палци.
Кехайов ,ако е от екипа на фермата, дали те е подписал договор, че трябва да си мълчи?
Кой рече, че Полито е фина😶?

# 906
Същият е да.До сега винаги познава той.А предния спойлер с финалистите го пусна някой тук в групата от същия който каза,че тази седмица си отива Бети,та не е от най-познаващите.
Искам да вярвам на Кехайов,по ми харесва спойлера му 😁

# 907
  • Sunshine state
Ауу, Кехайов.. 😁 Хич не го харесвах този. Ами от тия финалисти избирам
Скрит текст:
Станислав или Краси. Само да не е Веска..
.

# 908
Не ми харесва спойлера.
Победителят трябва да заслужи първото място.
Пък ако искат, другия път са кажат, че 50 хиляди дават на когото си харесат И&А, пък  другите - който ги заслужи...
Тюю, развалят ми удоволствието...

# 909
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kехайов е победител в Сървайвър,не помня кой сезон.
Пълна мижитурка,абсолютно с нищо не се справяше,но точно защото беше по-нисък от тревата и мина между капките,докато големците се биеха помежду си.На финал беше той и няколко големци,но всичко гласуваха за Кехайов от яд другите да не спечелят.

Не вярвам на спойлера му,
Скрит текст:
защото Красимира е видяна още в началото на октомври(в темата "знаете ли кой видях" от клюкарника),а снимките са приключили към края на месеца.Така,че няма как да е тя.Единственото общо между двата спойлера е присъствието на Сами и Веселка,значи те са сигурни.

# 910
Харесвам Силвия като цяло, особено на фона на разни злобни жени. Не ми се струва и да е тъпа. Зад кадър когато коментира доста добре ги преценява нещата.
Вили ту я харесвам, ту не я харесвам...
Мисля си обаче, че като падне Силвия ще избере за фермер Бети. Едно, че се спогодиха напоследък, второ, че каза, че иска жена да спечели и може да и даде шанс.

# 911
Струва ми се, че Силвия няма да пропусне шанса да предложи Веселка.

# 912
  • Sunshine state
Kехайов е победител в Сървайвър,не помня кой сезон.
Пълна мижитурка,абсолютно с нищо не се справяше,но точно защото беше по-нисък от тревата и мина между капките,докато големците се биеха помежду си.На финал беше той и няколко големци,но всичко гласуваха за Кехайов от яд другите да не спечелят.

Не вярвам на спойлера му,
Скрит текст:
защото Красимира е видяна още в началото на октомври(в темата "знаете ли кой видях" от клюкарника),а снимките са приключили към края на месеца.Така,че няма как да е тя.Единственото общо между двата спойлера е присъствието на Сами и Веселка,значи те са сигурни.
Да не говорим колко ме беше яд за Кирил от същия сезон. 😆
Смятам, че ако Силвия падне ще посочи или Веселка, или Бети.

# 913
На Кехайов не му ли имаше нещо, май беше от аутистичния спектър.
Трудно ми е да повярвам на спойлера, защото една от дамите в него беше видяна доста преди края на снимките навън.
А Кехайов не беше ли писал, че Бети излиза 2 седмици след дуела си с Поли? Така,че..може да не е верен и този спойлер.

# 914
  • Sunshine state
Да, и аз смятам, че не беше у ред Георги Кехайов. На Михо ми прилича по държание. Абсолютен психопат. 😬😁

Общи условия

Активация на акаунт