Тъй хубаво го изпорти и наклюкари едно хубаво и такива скандали се заформиха, че ум шА ви се схване на какво съм способна, когатоми бъде доказано, че зад наивното ми оголено гръбче ме предават... ама и ония глупак от класа, който се беше правил на глЕмиО хитрец, сваляч, най-вървежниО пич една невзрачна невестулчица се оказа досущ като оная сладуранка от фермерската къща, която се намърдала в сака на Стани... Ооооооохоххохооооооо... пирувам още как го подредих... станаха вече 20 години по-късно. Разчитал на това, че учихме в различни гимназии, в голям град в съвсем различни квартали, съвсем различни кафененца посещаваме след училище с приятели от курса, съвсем различни линии на градския транспорт ползваме и т.н. и ония похотливко спокоен, че няма как да "го засека" с друга... ама не сметнал за необходимо да поразпита за кръвните ми близки къде в големиО град ежедневието си прекарват. На майка ми административната сграда на предпиятието, в което работи като като счетоводител и е закотвена там по 8 часа на ден с директна видимост към двора на гимназията, където "либето ми верно" учеше. Хахахахааха!!! Мама шпионин. Благодарение на нея и склонността да клюкари в правилните моменти много неща научих в последствие за тоя палавник... Препоръчани теми