Фермата сезон 5 тема 7

• 40 567
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Айде пак почнахте с тея спойлери. Не можете ли поне да си криете мненията за спойлера. Е ми човек като чете темата и вижда, че има няккво г/д всеобщо съгласие за участниците, и коментарите ви имат подсказващ харатер кой ще е....

Абсолютно, веднага ми станаха ясни двама от финалистите 🙄 Наистина, нека се коментира кой е доволен/недоволен в скрит текст...

# 931
Сиса ако падне ще прати жена,Веселка най вероятно,защото иска жена победител,а и да получи поредния шанс ревлата.

# 932
  • Вестерос
Доброто девойче не ми се връзва със секс почти на едно легло с още двама.
Айде сега... И Вие не сте била млада, и Вие не сте лудеели!? Или Ви липсва или вообще не сте го изживели!? На такива, като Вас по морето им казаваме скумрия. А ние морските, си обичаме много други видове риба. А в краен случай, може и да хакнем(хапнем) скумрия.
Да беее, спала съм с мъже в стая и в легло с други, докато спат, как пък не. Ние по морето имаме достойнство и морал все още! Unamused

Искам да ти и уточня,че Силвия май е на 31,32 години! Със сигурност не е много възраст за такова лудеене. Набор ми е също така.

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 20:12 от Tiffany А

# 933
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Съвсем забравих за Сами. ooooh! Ама тя вече му се раздаде доволно няколко нощи,сега и фермер ли да го прави?Гледайте докъде стига човек с един гол биийп.

# 934
  • при късмета
Този път не искам някоя да бие, а искам майка и щерка да си ходят. Не са ми променили мнението изобщо и ми е все едно кой ще ги изкара. Като чета вероятно няма да стане,  но това ми е нагласата за този дуел

# 935
Винаги казвай на хората какво мислиш за тях... Истината е свята, а синините минават за седмица...

# 936
Сиса да си ходи,що за нагло поведение.

# 937
Леле тая Силва е мега неприятна.Лигава , никаква физическа издръжливост най-важното е ,че вече се е предала.Стискам палци за Вили

# 938
Силва яко ме дразни. Отвратително поведение демонстрира. "Мога да си го позволя" бла, бла.
Показва арогантност, явно прикрива безсилие и яд

# 939
  • ново
Тоя дуел го гледам само защото ММ веднага ще смени канала, ако гъкна, че ми е все тая коя печели 😃
Маги с тая китка ми е мега смешна.

# 940
Силвия, можеше да сложи 4 точки на Алманаха , не знам защо така реши да нареди игрите, но..тя си знае..

# 941
Силвия, можеше да сложи 4 точки на Алманаха , не знам защо така реши да нареди игрите, но..тя си знае..
Щото може да си го позволи.

# 942
Щото искаше да си почине преди третата битка 🤣

# 943
  • София
Е, Силвия знае, че няма да се докопа до Сами навън и за това няма време за губене. И Красимира може би не е сигурна, че Митко ще я чака навън да "полети". Краси и Паулина поне си бяха искрени, че много ги сърби Grinning Доживях и това да кажа, че на фона на сегашните двойки, К и П даже са ми симпатични, въпреки че Паулина доста я критикувах и не ме кефи.
Забелязах, че като даваха Сами, прегърнал Веси и Марго, как гледаше Маргото, все едно ще я изяде ей сега... Няма насита това момченце... Много ме разочарова, сега затвърждава първоначалното ми мнение за него, още щом го видях на визитката. А се бях заблудила, че е свестен, но не може да е свестен такова поведение и отношение към жените.
1. А Сиса какво като го изтърве Самито като/ако навън изчезне яко дим?! Защо трябва да е непремено? Rolling Eyes

2. И този човек се води треньор и коуч ли, т.е. съветва как другите хора да живеят живота си? Thinking

# 944
Аз съм назад и сега гледах първа битка.... Мноого кофти думи са ми в устата за Силвия, но ще се въздържа просто... Какви са тия чупки, стойки.. Имах чувството, че се фръцкаше пред Сами, вместо да се бори... Ако си мисли, че ще спечели като се прави на интересна...
Показно е, че агитката на Сиса аплодира Велислава накрая на битката.

1. А Сиса какво като го изтърве Самито като/ако навън изчезне яко дим?! Защо трябва да е непремено? Rolling Eyes

Е, нищо, просто в реалния живот Сами и Сиса живеят в различни вселени и просто нямаше и да се срещнат, какво остава за друго. По външен вид Сами е няколко нива над Сиса, няма какво да се лъжем, та сега и паднало на момичето да се позабавлява с такъв хубавец. Иначе на акъл са едно ниво... Не знам точно какво учи хората..

Общи условия

Активация на акаунт