На Калайджиев нещо му избиха чивиите, той не беше такъв истерик, а сега даже и Красимира го поглежда странно и после се усмихва снизходително - "ами то си е такова детето".
Митко Караиванов и той си има неговите си кусури и издънки, но то е нормално. Въпросът е, че не са много и не ги показва често. Не мисля, че е скучен, даже ми се струва, че се забавляват и смеят заедно, особено мъжете, просто те не ни ги дават. А и като си е хвърлил силите цял ден да работиш, после не кипи от енергия около масата.
Сами на мен ми се струва, че е човек, който изобщо не се постара да си създаде някакви по-дълбоки взаимоотношения с никой от фермерите. Не само за Силвия, на него за никой не му пука. Един такъв индиферентен към всички и към всякаквите им там проблеми. Освен да се усмихва, когато поводът е такъв, той не показа никаква реакция към нищо, към нито една ситуация, в която някой се кара на някого, някой обяснява нещо... Лицето му винаги е с една физиономия, сякаш той не е там. Гледа си надолу, чопли с ръцете нещо или яде... Единствено ми направи много добро впечатление, когато Калайджиев обиди Веска, той единствен реагира и му каза, че така не се говори и не е ок. За съжаление с това си остана.