Фермата сезон 5 тема 7

• 40 574
  • 1 016
  •   1
Отговори
# 915
Да, по приятелска линия. Не мога да си представя Веселка фермер... просто не мога. Освен ако някой не и изземе функциите и тя да е само "почетен председател". ;р

# 916
Този Кехайов не беше ли на финала на Сървайвър с една спортистка известна, май шампионка по нещо, или се бъркам?

# 917
Веселка ще бие Вили на фермерски точно никога и пак ще има рев,че не се е справила 🤣

# 918
Тя с тоя рев ще спечели накрая😝.

# 919
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aко Силвия отпадне,със сигурност няма да предложи Красимира.
Ще е Веселка или Бети.Веселка,защото са приятелки още от началото,а Бети,защото се сприятелиха последните седмици и Силвия знае,че ако Бети вземе фермерската битка,Красимира ще е ратай и дуелист. Wink
Скрит текст:
И се връщам на спойлера,че Красимира има още макс 2-3 дуела преди да напусне.Значи скоро й идва времето.

# 920
Толкова се сближиха Силвия и Бети, че Бети заяви , че ще подкрепи Вили на дуела срещу Сисата 🤣 🤷🏻♀

# 921
Този Кехайов не беше ли на финала на Сървайвър с една спортистка известна, май шампионка по нещо, или се бъркам?
Да, беше с Ива Пранджева. И двамата бяха на финал. Но Ива успя да настрои участниците и зрителите срещу себе си и накрая те гласуваха срещу нея в полза на Кехайов.

# 922
  • Варна
Който не харесва Митко, ще го оприличи на клюкар, който го харесва, ще го нарече услужлив приятел.

Aз съм то тези, които му симпатизират и наистина бих се радвала много ако и моите приятели ми ги казват нещата направо - как изглеждам отстрани, на мой гръб какви смешки си правят, кой ме лъже, кой ме злепоставя и т.н., за да мога да се коригирам или най-малкото ако не щЪ пък въобще корекции да си правя на поведението да знам от кой ъгъл кви крошета, ритници и задушаващи хватки да очаквам, че да мога да отреагирам адекватно. Сега трябвало ли имена конкретни да казва, не трябвало ли, кое интрига се води, кое натропване не искам да споря, защото както виждате не само тук в темата, но и участниците си имат индивидуален поглед върху нещата. Не разискваха ли скоро темата за изневерите - единият бил против да научава ако да е било просто някакво залитане, другия сън не го хващало докато не разбере изневеряват ли ми, не ми ли изневеряват, съответно и близкото ти обкръжение си има негово си мнение И решение дали да ти каже, дали не.

Възможно най-близкият ми човек (Майка ми) разруши първата ми сериозна връзка с уж най-голямата ми пубертетска лИбоФ и дълго време си е мълчала, оставила на мен сама да се досетя и да го надуша, че има и втора освен мен, но като видя, че аз омаяна от любов витая някъде из розовите облаци далеч от реалността, си ме дръпна на страни с думите "Маме, няма да ти стане приятно, но има нещо, което трябва да ти кажа. Много си наивна и има нещо, което трябва да знаеш за твоя Иван, който така настървено защитаваш като заспорим за това колко добро момче е..." Grinning Grinning Grinning Тъй хубаво го изпорти и наклюкари едно хубаво и такива скандали се заформиха, че ум шА ви се схване на какво съм способна, когатоми бъде доказано, че зад наивното ми оголено гръбче ме предават... ама и ония глупак от класа, който се беше правил на глЕмиО хитрец, сваляч, най-вървежниО пич една невзрачна невестулчица се оказа досущ като оная сладуранка от фермерската къща, която се намърдала в сака на Стани... Ооооооохоххохооооооо... пирувам още как го подредих... станаха вече 20 години по-късно. Разчитал на това, че учихме в различни гимназии, в голям град в съвсем различни квартали, съвсем различни кафененца посещаваме след училище с приятели от курса, съвсем различни линии на градския транспорт ползваме и т.н. и ония похотливко спокоен, че няма как да "го засека" с друга... ама не сметнал за необходимо да поразпита за кръвните ми близки къде в големиО град ежедневието си прекарват. На майка ми административната сграда на предпиятието, в което работи като като счетоводител и е закотвена там по 8 часа на ден с директна видимост към двора на гимназията, където "либето ми верно" учеше. Хахахахааха!!! Мама шпионин. Благодарение на нея и склонността да клюкари в правилните моменти много неща научих в последствие за тоя палавник...

# 923
А защо мислите, че Сиса няма да предложи Сами за фермер

# 924
Айде пак почнахте с тея спойлери. Не можете ли поне да си криете мненията за спойлера. Е ми човек като чете темата и вижда, че има няккво г/д всеобщо съгласие за участниците, и коментарите ви имат подсказващ харатер кой ще е....

# 925
Ако Силвия отпадне, ще посочи силен фермер, който недолюбва Митко, Красимира и Марго. Дали това е Сами, тя ще прецени. Не мисля, че би избрала Бети. Веселка- едва ли  ако действа прагматично.

# 926

Според мен, защото тя още от началото на техните отношения се опитва да го играе неглиже относно Сами , и като не го избере ще поддържа ролята на незаинтересоваността си към мимолетния им флирт. И кой остава.. Веселка, за да и даде шанс да блесне най-накрая.

# 927

Според мен, защото тя още от началото на техните отношения се опитва да го играе неглиже относно Сами , и като не го избере ще поддържа ролята на незаинтересоваността си към мимолетния им флирт. И кой остава.. Веселка, за да и даде шанс да блесне най-накрая.
Не мисля че Веселка ще блесне. То доста пъти и дадоха шанс. Все не успя. И рева. И сега ако се изправи на дуел срещу Велислава мисля че ще падне.

# 928
Е по-скоро имах предвид "блесне". Просто смятам, че ще й даде шанс, но едва ли ще се получи. Но да видим..

# 929
Аз мисля, че Сиса ще даде шанс (пореден) на Веселка да се докаже. Затова и ще предложи нея за Фермер, другият вариант е да е Бети - заради онзи разговор за напукването на шушоните на Маргото, ако Сиса излезе.

Общи условия

Активация на акаунт