Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 46 008
  • 763
  •   1
Отговори
# 480

Аз друго се чудя. Следим ПХ, пазим диети, пъхаме какви ли не глобули с пробиотици. Как другите жени слагат един курс пробиотик и са ОК, ние даваме стотици левове за пробиотици и един лакобацил не се задържа. Какъв ни е толкова генералния проблем.

И аз искам това да разбера!

# 481
  • Димитровград
Здравейте  момичета.  Вчера докато се ровех в нета, попаднах на това: https://admedicine-bg.com/shop/adliquid-nephro-complex/
Някой ползвал ли е?

# 482
Като гледам състава, не бих дала толкова пари.
Мечо грозде и селен, да. Другите лично на мен не ми действат.
В6 го пия за неврологични проблеми, не виждам да ми е помогнал особено.

# 483
Аз пих 2 години Цефасел (Селен) висока доза по два пъти на ден заради антитела на щитовидната. Бутна ми антителата в норма, но за проблеми с бактерии не съм забелязала разлика с и без него.

# 484
  • Димитровград
Като гледам състава, не бих дала толкова пари.
Мечо грозде и селен, да. Другите лично на мен не ми действат.
В6 го пия за неврологични проблеми, не виждам да ми е помогнал особено.

Дева, поразгледах им сайта. Твърдят, че са единствената фирма  в Бг, произвеждаща хранителни  добавки в колоидни  разтвори, което май ще рече сребърни. Може би и затова  цените им са такива,  знам ли..

# 485
Аз също пия селен, 100мкг. Действа ми много добре на сърцето. Преди 2 дни свърших опаковката, сега ще направя пауза и след 6 месеца пак.

bubolina_80, не съм против фирмата.
Освен това го дават като полезна добавка при пясък/камъни в бъбреците.
Каквито аз нямам.
Хвощ съм пила самостоятелно. Не ми подейства добре.

Но нека го пробват хората.

# 486
Селен и аз пия за АТ,и сега заради КВ,а редно да се изследва,но на този етап едва ли е възможно.Та ползвам една схема на Крис Кресчър,дано не мина в токсичния етап.Съчетавам го с келп .Но сега пия сериозно добавки,бульони.За КВ може да не помогнат,но на мехура и бъбреците ми е по-добре.
От коприва съм много доволна,но ме мързи да я правя и пия вместо вода.
От треволяците при криза ми помагат-Фитолизин на паста и капки Уролесан,но вече няма как да си ги набавям.
Сега му е времето да сменя приоритета към билките и да открия сезона на чайовете..

# 487
  • Димитровград
Момичета,  бях на нефролог. Казах и  че пия Бисептол, а тя ми изписа Флексид, за който  чак в аптеката разбрах, че било левофлоксацин. Звънях и да я питам дали е сигурна,  че мога да ги пия заедно, но не ми вдигна..Какво мислите?

# 488
А имаш ли антибиограма за антибиотика. Не забравяй да се снабдиш и с качествен пробиотик. Също така реши какво ще пиеш допълнително, за да си подпомогнеш лечението...

# 489
  • Варна
Момичета,  бях на нефролог. Казах и  че пия Бисептол, а тя ми изписа Флексид, за който  чак в аптеката разбрах, че било левофлоксацин. Звънях и да я питам дали е сигурна,  че мога да ги пия заедно, но не ми вдигна..Какво мислите?

А докторката каза ли да продължаваш Бисептола? Някакво одобрение имаше ли или това, което ти е изписала е вместо Бисептола?

И двете неща май ще са много да ги пиеш едновременно.

Подкрепям Зизу за пробиотика!

# 490
  • Димитровград
Зизу, имам да, иначе абсурд да пия АБ така напосоки. Антибиограмата показва чувствителност на всички антибиотици, ама действителността  е друга! Първо бях 10 дни на Зинат, уж отначало  се подобрих и към деветия ден пак се върнах към старото положение.  След това си самоназначих Бисептол, но все още не се чувствам  добре, затова днес отидох на лекар, че взе да ме наболява и бъбрека. Пробиотик си купих  един, все му забравям  името, специално се взимал при прием на АБ...Синкванон беше, също и Микомакс пак. Или Е.коли ще умира или аз, от толкова  хапове.

От аптеката ми препоръчаха Цистостоп СР, никога не съм пила и взех него.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 17:02 от bubolina_80

# 491
Цистостопа го пих през цялата бременност, за да държим нещата под контрол, както и Неоренал. Не че ми се разминаха проблемите, но може би са били с по-малка сила.

# 492
  • Димитровград
Звъннах и пак, и добре, че го направих! Каза, че не съм я била разбрала и да спирам Бисептола ( иначе в кабинета  каза, че добре съм избрала него), както и да е. Та каза да почвам  Флексида и след него да съм продължила Бисептола като опашка по 1 табл.вечер.

# 493
Да, по принцип така се препоръчва. Да се продължи с Бисептол като опашка.
За Флексид и въобще хинолоните, аз съм вече против, за мен.

# 494
  • Димитровград
Да, по принцип така се препоръчва. Да се продължи с Бисептол като опашка.
За Флексид и въобще хинолоните, аз съм вече против, за мен.
Дева, както  казах,  не се усетих, че Флексид е Левофлоксацин, а и да бях щеше да ми е малко неудобно  да и кажа на докторката, че не искам да го пия..Ох, направо не знам  вече. Ти в каква връзка  си против тях, ако може да споделиш?

Общи условия

Активация на акаунт