Цистит - традиционно и алтернативно лечение - тема 6

• 45 920
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря.
Не ми трябва диуретично, а антибактериално.

# 631
Тези билки пия против бактерии и възпаление. Но аз не разчитам само на билките пих и две седмици антибиотик, цистостоп рапид, феминела

# 632
Здравейте момичета. Аз имам същата бактерия като януари месец. А уж ми мина, но не съм правила контролна антибиограма тогава. Как смятате, дали е била излекувана и наново я имам или си е била останала?
Освен това е протеус мирабилис, тази бактерия май не обитава чревната флора и единствения начин да се заразим с нея е чрез външен фактор?
Октомви миналата година док ми гори раничка, да не би нещо тогава да ми е лепнал, макар че първия цистит се появи януари чак...

# 633
Някой пил ли е чай на Ламбрев?

И аз го пих, първо на пакетчета. Бактериите си ги имаше пак, а за болните не знам, тъй като не съм имала такива.
Аз приключих с антибиотика, днес пуснах обикновена урина( въпреки, че е много рано ама...). Излезна чиста за сега.
В момента продължавам с уростима, взех си и чайове от билкова аптека- на ламбрев, коса на царевица, корен магданоз, вишневи дръжки и за цистит. Продължавам с тях, като всеки ден пия различен.

# 634
  • Варна
И аз съм пила чай на Ламбрев. Сякаше имаше някакъв ефект, но не толкова желан от мен. Иначе като вкус поне беше поносим.

# 635
Буболинке, познато чувство и с обиколка при гинеколозите, и всичко е чисто.
Имах полза от Уростим. Знам че на много хора не е подействал, но при всеки е различно. Беше опашка след 4 АБ. И няколко месеца не спирах да пия Цистон. Успех и дано скоро се отървеш от симптомите. Знам какво е.

# 636
Уростим го продължавам. 3 месеца ще го пия.
Пих 2, от днес започнах трета опаковка.
Симптоми нямам никакви.
Чайовете не ми вдъхват доверие, ще си пия само мечото грозде.

# 637
И аз изпих няколко опаковки от чая на Ламбрев, не мога да кажа че е имало някакъв ефект. Сякаш получих облекчение от маслата от риган, черен кимион и седемчатка. От седмица пия Д-маноза 2х1000. Не знам какво помогна, но от месеци не към се чувствала така спокойно. Когато мине карантината ще изследвам стерилна урина

# 638
Каква Д -  маноза пиете и откъде я купувате ?

# 639
На Биовея пих-6 мес., нямах полза,но моя позната е много доволна.

# 640
Каква Д -  маноза пиете и откъде я купувате ?

Моята е на Виташоп. Търсих такава, която да е поне 1000 мг и само тази намерих

# 641
  • Димитровград
Имах полза от Уростим. Знам че на много хора не е подействал, но при всеки е различно. Беше опашка след 4 АБ. И няколко месеца не спирах да пия Цистон. Успех и дано скоро се отървеш от симптомите. Знам какво е.
Благодаря ти Мереленда. Аз Уростим съм пила,  но точно по време на приема му, получих криза заради, която накрая постъпих и в болница,  с диагноза пиелонефрит.  Когато питах докторката как е възможно по време на приема  на Уростим да се влоша така, ми отговори, че понякога се случвало. След това, отново имах проблеми, така, че за мен това лекарство е напълно неефективно, поне в моя случай.

# 642
Благодаря ти Мереленда. Аз Уростим съм пила,  но точно по време на приема му, получих криза заради, която накрая постъпих и в болница,  с диагноза пиелонефрит.  Когато питах докторката как е възможно по време на приема  на Уростим да се влоша така, ми отговори, че понякога се случвало. След това, отново имах проблеми, така, че за мен това лекарство е напълно неефективно, поне в моя случай.

При мен уростима за седмица успя да ми докара болко в бъбреците, подуване, задух, задържане на вода и просто си мислех че умирам. И то става постепенно, не от първия прием. Уролога каза че е напълно възможно такава реакция. Може би трябва да си слушаме тялото при всякакви такива експерименти.

# 643
  • Димитровград
Забравих да Ви питам, от къде си купувате това масло от черен кимион?
Вчера, ако не бях си поискала талон за АГ от нефроложката, нямаше да се сети да ме прати въпреки, че обясних съпътстващите гинекологични проблеми. Първо ми се отговори да си слагам същите свещички, които съм слагала последно, защото сигурно съм имала гъбички!! След това на въпроса ми какво да продължа да пия за цистита, ми се отговори, че стерилната урина ми била стерилна и не съм била за антибиотик.  Аз отговорих, че не съм искала АБ, а нещо поне за превенция и споменах , че пия Цистостоп СР, и тогава ми отговори с отегчен тон:" Ами да, може Цистостоп, може Неоренал..Довиждане, всичко хубаво"! Това е меко казано несериозно!  Много съм разочарована и аз от посредствеността и безхаберието на повечето лекари, нарекли себе си уж специалисти!

# 644
Забравих да Ви питам, от къде си купувате това масло от черен кимион?

Аз пък да питам за какви бактерии го приемате?
Бях се насочила към маслото от Риган, но не съм га купила още, да знам какво да избера.

Общи условия

Активация на акаунт