Как ви звучи името Ивомир?

• 11 354
  • 229
  •   1
Отговори
# 15
Ау, и тук пълно с префинени мадами  Tired

galia_id, каква ти е целта. Да видиш, дали това име се одобрява от форумската общност ли...
Няма нужда.

abe  Кейси ,zashto ne hodish da varshish neshto po smisleno ili da obarnesh vnimanie na maja ti,a se zaiazhdaj s mamite po foruma.
da ne mislish 4e tvoite temi sa po -smisleni.i koia si ti da kazvash kakvo ima nujda i kakvo ne.

imeto e malko smeshno..izviniavai galia_id.

# 16
А така, това е мъжка приказка  Laughing Абе, Емили, мила, и теб ли сън не те лови  Grinning

Не че има значение, но на мен името ми харесва  Grinning

п.п. galia_id, сега видам, че преди време си пуснала пак същата тема-питане. Какво продължава да те мъчи? Не съм сигурна, че и след тази тема и отговорите в нея, ще се почувстваш по-добре. А не трябва. Радвай се на детето си, избрали сте по-различно име. Глупост и клише е, че името не прави човека. Да се различаваш от тълпата е хубаво. Дори и само с името си  Grinning Горе главата  Grinning

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 05:53 от Кейси

# 17
  • Велико Търново
На мен пък ми хареса!

# 18
странно е;

# 19
  • Въпрос на гледна точка...
Никак, ама никак не ми харесва Sick

# 20
Не разбирам какво те претеснява,
името си е нормално,какви ли не имена има странни.
И както казва Кейси , защо пускаш темата за втори път? newsm78

# 21
не ми харесва Rolling Eyes

# 22
Е как ви ви звучи това име за момче?

otvratitelno

# 23
Не съм чувала това име преди, но не ми се струва по-странно от Тихомир например. Или Радомир. Просто не се е наложило още.
Съвсем в славянската традиция е. И определено не звучи по-странно от повечето имена, модерни в днешно време! Peace

# 24
Много е момичешко като взучене, не харесвам тези имена. Виж, Филип е друго нещо.

# 25
  • При хората, които обичам
Странно е и не ми харесва.

# 26
На мен името ми харесва, защото е интересно и не толкова често срещано  Peace

# 27
  • София
Ако трябва да съм откровена името не ми харесва и дори бих казала,че ми е странно!

# 28
Иво ми е едно от любимите имена. Така или иначе, ще му викат Иво (Миро е по-малко вероятно).  Simple Smile

Иначе според една от моите най-близки приятелки аз съм си кръстила децата с безумни имена (Габриел и Карен), но това не ме притеснява никак, според мен имената са страхотни и най-важното - много им отиват Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 09:04 от Tess

# 29
Ивомир си е напълно нормално име и както казва Как' Сийка - съвсем в славянската традиция...
Името ми звучи добре и симпатично. Peace Така ти отговорих и в първата тема, която беше писала...
Пак ти повтарям - горе главата, не се тормози от хорските вкусове, гледай си хубавото момченце и не се притеснявай от избора си - просто нямаш причина...

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 08:37 от Лора

Общи условия

Активация на акаунт