Как ви звучи името Ивомир?

• 11 355
  • 229
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми е странно. За пръв път го чувам, но не ми харесва.

# 31
Нещо не ми звучи добре,ама ти си решаваш

# 32
звучими като Харитон Mr. Green
не ми харесва Sick

# 33
  • София
Ами не ми харесва - не ми звучи добре   bouquet

# 34
Много ми харесва.
Всъщност, какво значение има дали тук го харесват? На вкус ина цвет товарищи нет, така че ако си се спряла на това име, много важно, че на някой не му харесва  Wink
 п.п. Това ти го казва майката на Стела-Теодора/производно от Стайко и Тодор/ и на бъдещото бебе Иванжелина /производно от Иванка и Желяза/ Laughing

# 35
не ми харесва

# 36
В последно време често срещам различни и нечувани от мен до сега имена като - Иванино, Ивано, Томислав и др. подобни     33uu В първия момент ми звучат странно и аз малко се кокоря, но после се свиква и привиква  yes Не трябва да се притесняваш, че сте го кръстили с това непознато име. Така ви е харесало, така сте го записали. Не плащайте данък обществено мнение, а възпитавайте сина си с много любов. Вие сте тези които трябва да го научите да се гордее с името си, а не да се срамува от него.   thumbsup

# 37
Мисля че след няколко повтаряния се свиква с името и не е толкова странно Peace

# 38
  • Резерват "Северозапад"
Съжалявам, но не ми харесва.

# 39
Аз също съм чела предишната тема - явно въпросът продължава да те терзае.
Името ми звучи необичайно и малко измислено, но определено съм чувала много по странни или направо нелепи ooooh!
Кръстили сте детето си така, и сега какво - понеже на някои от нас не им харесва ще го прекръстите ли?? Предполагам, че когато сте го избирали за момченцето си сте вложили много любов в него, мисля че това е най-важното.
И още нещо - до голяма степен от вас зависи дали детето ти с гордост ще си носи името или ще го е срам да си го каже, помисли за това Peace

# 40
Не е лошо... Peace

# 41
не ми харесва

# 42
# 43
На мен ми е странно, но ако ти харесва нямаш нужда от нашето одобрение!

# 44
Не ми харесва. Не обичам такива изчанчени комбинации. Sick

Общи условия

Активация на акаунт